Něžná náruč rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bella1988
23.7.14 13:07

@berbel Já ji daruju, nechcete? Zadarmo je nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
3142
23.7.14 13:09

Je ke staření na ulož to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.7.14 21:46

Moc děkuji holky, dneska tu byla kamarádka, která me ji půjčí:-) ale jste zlaté:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
24.7.14 07:34

Já to myslela ironicky, když za to můžou jiní dát peníze, může každý a nebo má holt smůlu. I kdybych knihy prodávala jako že ne, chtěla bych alespoň 400 za jednu

• Citovat
  • Upravit
36
24.7.14 09:22

Bella1988,já ale nepsala ze chci něco zadarmo… Chtěla jsem ji koupit, ale když se me nabidla kamarádka ze ji půjčí tak me přijde zbytečné ji kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.7.14 20:40

Něžná náruč rodičů

To Bella1988: Proč to sem píšeš?!myslíš že je to vtipný? zbytečně mateš lidi..ti to není hloupý?! :?
to Berbel: Občas se mrknu na bazos.cz, někdy jsou tam hezký věci..nedávno jsem tam pořídila Základy znakové řeči s miminkem za hodně slušnou cenu:)třeba tě tam taky něco zaujme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
26.7.14 09:20

@shiri Ne není :-) Já dojdu do knihkupectví a koupím si knihu, to mi příjde normální když o ni fakt stojím a ne koukat, kdo ji prodá co možná za nejméně peněz. To příjde zase blbý mě, autorská práva například. A vychcannost. Lidi by dneska chtěli nejlépe vše zadarmo, pokud možno.

• Citovat
  • Upravit
9337
26.7.14 09:36

@Bella1988 :-D co je to sakryš za logiku? :mrgreen: to nechápu, proč by někdo nemohl koupit použitou knihu? Já knížky už nekupuju, knihovny jsou mnohem lepší. Šetří to místo i peníze. My máme doma knížek! - 2 knihovny 16 m po stěně. Za svobodna to bylo fajn, ale teď už mě to štve, není to kam cpát, tak taky občas rozprodávám, když nejsem líná. Vůně nových knížek je sice fajn, ale když má člověk děti, tak by na všechny ty knížky, hračky, oblečky potřeboval třípatrovou vilu. Kdyby se tak daly půjčovat a vracet ty hračky, aby to člověk neměl doma, to by bylo fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.7.14 17:21

To bella1988: Já taky nakupuju knihy v knihkupectví, ale někdy se těm kdo nemají zrovna peněz nazbyt, jako třeba naše rodina, vyplatí koupit knihu použitou, na tom nevidím nic špatného..a jak píše „Takyjedna“, někdo je i třeba rád že je může poskytnout druhým a sám si dům vyčistí. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.7.14 19:57

Moc děkuji holky za zastání:-) já pravé také knihy které už nepotřebují prodávam, dam ji levněji a mám doma místo na jiné věci, hlavně ze se na ne neprasi udělají radost jiným… Nevím, přijde me to noarmalni odkoupit starší knížku nebo půjčit v knihovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.6.18 21:41

video

Dobrý den, mohu poprosit o nakopirovane video? Ja si poctive knihu koupila v knihkupectvi, ale dvd jsem k nemu nedostala.. :( Bylo by to jeste mozne? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.6.18 21:48
@Sundry píše:
Dobrý den, mohu poprosit o nakopirovane video? Ja si poctive knihu koupila v knihkupectvi, ale dvd jsem k nemu nedostala.. :( Bylo by to jeste mozne? :srdce:

Možná je něco z toho na YouTube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.6.18 21:51
@3HE píše:
Možná je něco z toho na YouTube

No to jsem koukala a to jsou jen ukazky.. Na uloztu jsou dva soubory ale oba pod heslem.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí