Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To vypadá že to bude ono
děkujuuuu§ akorát jsem teda úplně zapoměla že tam hrajé jakýsi komik nebo co
super, jdu hledat kde to stáhnu! díky moc ![]()
Prosím, nevěděl by někdo název filmu (hororu), jde o to, že pár lidí jde do nějakého domorodého kmene zjišťovat něco o jakési pyramidě… v té pyramidě jsou ale nějaké kytky co dokáží napodobit lidský hlas nebo zvonění mobilu, a začne ty lidi zabíjet. Ten domorodý kmen se dokonce bojí lidí co tam byli, myslí si že jsou nakaženi. Prosím moc o radu, bylo by fajn podívat se na to znovu. Děkuji ![]()
@mia toreto píše:
Prosím, nevěděl by někdo název filmu (hororu), jde o to, že pár lidí jde do nějakého domorodého kmene zjišťovat něco o jakési pyramidě… v té pyramidě jsou ale nějaké kytky co dokáží napodobit lidský hlas nebo zvonění mobilu, a začne ty lidi zabíjet. Ten domorodý kmen se dokonce bojí lidí co tam byli, myslí si že jsou nakaženi. Prosím moc o radu, bylo by fajn podívat se na to znovu. Děkuji
Jo je to ono, strasne strasidelnej film, mela jsem husi kuzi po celou dobu, fuj fuj
![]()
Výborný bylo, jak pořád slyšeli ten mobil a snažili se pořád dostat do té díry, aby se k němu dostali…jaképak překvapení, že to nebyl mobil, ale ta rostlina, co pouze napodobovala zvuk toho mobilu ![]()
No prave, ja uz myslela, ze se zachrani a ona to byla ta rostlina, to bylo fakt dost hnusny ![]()
Ty rostliny byly taky hnusný, jak drnčely
tak alespoň to jeden nakonec přežil ![]()
Ted je to dva dny, co davali v telce dalsi hnusnej horor, neco jako prodlouzeny vikend, nebo tak nejak…to bylo teda fakt sileny
v noci jsem pak mela strach ![]()
Pokud chcete, holky, tady je diskuse kde si davame tipy na horory
https://www.emimino.cz/…ankovani/40/?… ![]()
Blbý je že se ten horor Ruiny nedá nikde stáhnou
nebo dá na uloz.to ale není celý chybí konec ![]()
@mia toreto píše:
Blbý je že se ten horor Ruiny nedá nikde stáhnounebo dá na uloz.to ale není celý chybí konec
Ja na to koukala z uloz to
, al eono neni ani o co stat
. To uz je lepsi Adela jeste nevecerela ![]()
No já jsem to stahovala z toho ulozto a tam to právě není celí
mě se ten film líbil ráda bych se koukla znovu ![]()
Ahojte. nemůžu to najít ani na čsfd a tak zkusím vás. jde o „dětský“ hororový příběh kdy obrovský troll loví děti, ty pod jeho dotykem zkamení v malou figurku a on si je schovává do dutiny stromu. ústřední je malá skupina dětí a jedna stará, černošská paní kteří se ho snaží zničit. Je to hodně podobné stuly Jumanji, myslím že to bylo dělané ve stejné době ale zaboha nemůžu přijít na to jak se to jmenovalo. kdyby jste náááhodou někdo věděl
díky