Sledujete televizi?

12681
5.9.12 12:12

sledujete televizi?

My doma nesledujeme nic, nesnáším ty přitroublý český seriály, americký thrilery atd. Televizy občas pustíme na zprávy nebo výjímečně na Prostřeno.
Co sledujete a baví vás ty jejich seriály a venezuelský telenovely?
U rodičů hraje televize celý den, mají snad milion programů a sledují snad naprosto vše. :roll: Neodpustí si to ani když tam jsme na návštěvě.
Kolik času u ní sedíte? My tak průměrné 10minut denně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
5.9.12 12:17

:zed: :zed: ja se divam na telku cely dopoledne, cely dopoledni ji mam pustenou..A hrajeme si i se synem, nic na tom nevidim aby se lidi divali na TV…Ovsem jsou teda vyjimky ze na telku nekoukaji..A ano bavi me serialy, jako je ulice, ordinace, cesty domu…Koukam na to uz X let..Od odby co to bezi… :dance: :dance: Malej obcas kouka rano na pohadky..Ale zavislak nejsem, na TV, jen si ani nedokazu predstavit ze by zde bylo ticho, vetsinou jsem na pc a telku mam pustenou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.9.12 12:18

To si chce pořídit víc programů… v televizi nedávají jen telenovely, seriály a thrilery…
Teď není moc čas, ale jinak je to pro nás příjemnej relax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.9.12 12:18

Já si potřebuji večer, když malý usne a zacvičím si a udělám si, co potřebuji na PC, přece jen na chvíli u televize porelaxovat, ale byť máme 80 programů, tak si skoro každý večer nemůžu vybrat, neb to, co bych chtěla nedávají. Ale je pravda, že jsem dost náročná, neb potřebuji aby film začal zrovna když chci já, protože čekat na něj další hodinu, když se k televizi dostanu tak v půl desátý večer nemám už sílu. Většinou to skončí tak, že si na televizi přes internet na youtube pouštím nějaký starý český seriály, na který jsem ujetá… Třeba Okres na severu - to je hard core :-)
Přes den u nás jede televize často, syn si ji uměl sám pustit již v roce a půl včetně toho, že si přehodí kanály nebo si zapne DVD a vymění disk za jiný, když tam ten ho nebaví. Pouštíme samozřejmě jen dětské kanály když chytíme oblíbené seriály, nebo spíše DVDčka s pohádkami…

Příspěvek upraven 05.09.12 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.9.12 12:19

0 minut - televizi nemáme, neměli jsme ani v minulém bytě a nechceme :palec: Stejně je to samá reklama. Máme projektor na filmy a plátno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.9.12 12:21

@goldenka Tak u seniorů je to už o něčem jiném, ten volný čas tráví hodně s TV.
TV doma máme :mrgreen:, určitě nepouštíme jako kulisu. Děti se dívají každý den na Animáček od 19-20 h. a my s manželem večer cca 1-2 hodiny. Více u nás TV nemusí být puštěna.
Telenovely, americké seriály apod. nesledujeme. Ze seriálů sledujeme pouze Vyprávěj :palec:, jinak u nás vedou dokumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.9.12 12:22

My když už, tak koukáme hlavně na dokumenty, příroda, různý Nature, Wild atd… :) A jako kulisa poslouží hudební kanál, takže u nás telka jo, ale jen výjimečně… A večer zprávy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.9.12 12:23

Mám jí puštěnou celý den jako zvukovou kulisu. Koukám na ní, když jedím na kole a večer na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.9.12 12:24

Poslední dobou jsem na tom tak, že kolikrát nevidím TV ani těch 10 minut denně, z toho jsou dny, kdy se mrknu na film nebo nejradši mám dokumenty - hlavně o Hitlerovi.
Ze seriálů mám ráda Gilmorova děvčata.
Telenovely ještě chodí nějaké 8o?
Jinak to nesledovací období mám hlavně na jaře a v létě - to nemám čas ani na PC.
V zimě jo, v zimě se dívám víc, ale teď chodím do práce, tak stíhat stejně nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.9.12 12:26

My tv máme. Vždycky (snad) budeme mít jen jednu tv :)
Koukám na Ordinaci. Manžel koulí očima, jak jsem primitivní, že na to snad čumim jen já a důchodci. Ráda bych koukala i na jiný, ale vim, že mu to vadí…tak to omezuju. Páč je fakt, že se někdo objeví v tv a já hned vim, kde kdy hrál, v kolika serálech atd…
Mám ráda prostřeno a obecně ty „vařící“ soutěže. Talenty, superstáry nesleduju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.9.12 12:27

Televizi pouštím jen na Kouzelnou školku, Večerníček a o prázdninách vyjímečně na Animáčka (ale tam šílím z reklam). Když jdou děti spát, televizi si pustím, ale nikdy nenajdu nic koukatelného.
Takže podtrženo, sečteno, televizi používáme k přehrávání pohádek synovi po obědě, když dcera spí (pokud syn není ve školce), potom večer kolem Večerníčka a když jdou děti spát, pustíme si s chlapem buď film nebo nějaký seriál na dvd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 12:31
@goldenka píše:
My doma nesledujeme nic, nesnáším ty přitroublý český seriály, americký thrilery atd. Televizy občas pustíme na zprávy nebo výjímečně na Prostřeno.
Co sledujete a baví vás ty jejich seriály a venezuelský telenovely?
U rodičů hraje televize celý den, mají snad milion programů a sledují snad naprosto vše. :roll: Neodpustí si to ani když tam jsme na návštěvě.
Kolik času u ní sedíte? My tak průměrné 10minut denně. :think:

Já už na televizi nekoukám tolik, jako dřív, koukám na Óčko, když nic nehraje, nebo na některou u MTV, koukám hodně na sport, večer se koukám na filmy, třeba romantické nebo některé komedie, někdy i na blbosti, protože, co taky večer, pokud jsem zrovna doma a nemám program, že? Někdy se dívám na Hříšnou lásku, ale už mi to přijde moc ujeté, mám ráda Chůvu Fain, Simpsony, Griffinovi a Futuramu. Jinak moc na nic nekoukám. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7899
5.9.12 12:31

Televizi zapínám kvůli zvukové kulise takže běží celý den ale sleduju až spíš večer teda když stíhám tak ulici, občas správy pak je vždy něco od osmi, baví mě seriály a hlavně reality show, teď se např moc těším až začne Ano šéfe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 12:34

@orange 8o Tak takových by se v republice moc nenašlo.

• Citovat
  • Upravit
2017
5.9.12 12:35

Televize mi doma hraje skorem celý den, ale jako kulisa - pouštím si hudební kanály… jinak večer koukám na prostřeno a ze seriálů na ordinace - většinou přitom žehlím nebo uklízím, takže spíš tak jedním okem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí