Sledujete televizi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
5.9.12 13:05

Hele holky když spousta z vás na televizi nekouká nebo jen výjmečně, jak pak to že nova měla v neděli takovou sledovanost u filmu gympl? :mrgreen: to si asi lidi z novy pouštěj doma na x televizích film aby nahnaly sledovanost jak to tady pozoruju :mrgreen: já třeba na telku koukám a baví mne ty úchylné seriály :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.9.12 13:06

@ArankaC. hotel je jedna z mála co jsem nesledovala, pár dílů sem si pustila na netu ale nebavilo mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 13:07

@mamartina Koho by to bavilo koukat na grupáč. :lol: Možná pár úchylnějších lidí se najde, nevím.

• Citovat
  • Upravit
2566
5.9.12 13:08

Já mám ráda a pravidelně koukám na české seriály typu- Vyprávěj a Zdivočelá země + dokumenty (Hitlerovi muži apod.) -na ty se se mnou dívá i starší devítiletý syn.
Pak u nás běží Večerníček a sobotní a nedělní dětské ranní pořady.
Jinak ale musím říct, že když je teplo a dlouho světlo televizi moc neznáme, ale jak začnou zimní nemoci a plískanice, jsem schopná,,stláskat" kde co. :oops:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
5.9.12 13:12
@ArankaC. píše:
V tom případě jsem mírně out. :lol:
:D
  • Citovat
  • Upravit
967
5.9.12 13:12

Ahoj, přidávám se k těm, co tv nemají - a vůbec nám to nechybí :) občas se mrknem z pc nebo si něco stáhnem, ale když přijedu k rodičům, kde hraje tv skoro nostop, tak se ráda podívám a docela občas čumím, na jaký se dá narazit blbosti 8o. do budoucna mooožná pořídíme, aby naše děti nebyly úplně mimo, ale zatím neee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.9.12 13:14
@ArankaC. píše:
@orange 8o Tak takových by se v republice moc nenašlo.

Hele, vono se to rozmáhá - mně taky stačí PC, to je dostatečně velký žrout času. A řada kamarádů TV taky nemá. Ono je pohodlnější sledovat věci v tu dobu, kdy se ti to hodí, přece se nebudu při sledování svých oblíbených (přiblblých, samozřejmě) cizozemských seriálů přizpůsobovat televiznímu programu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.9.12 13:16

Jo, a jinak mě teď silně baví Once Upon A Time.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.9.12 13:17

Televizi máme, zapínám jí někdy dopoledne jako kulisu při vaření - jednak se dívám dvakrát do týdne na reprízu slovenského seriálu Pod povrchom, který nestíhám večer a občas tam po očku civím na Soudní síň a Dům snů. V podstatě dopoledne koukám jen na JOJku. Pak ji zapínám až večer, díváme se na zprávy na ČT a před zprávama teď po očku sleduju i tu novou soutěž, co dávají místo Taxíku - na ten jsem se dívala. Večer se dívám na Ordinaci na Nově, na Modré z nebe na Markíze, těším se na seriál Ententýky a Vyprávěj na ČT1. Jo, já se večer na telku koukám. Jak malej spí, tak se k ní svalím a relaxuju. Syn se nedívá vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
5.9.12 13:18

A vy si nevyberete z filmů?
Např. Sedm statečných, Leningrad, Jak jsem vyhrál válku, Jindřich VIII. aj.
A co seriál Přátelé? Teorie velkého třesku?
NIC???
Takový úžasný skvosty.

Nekoukám na Homolkovi, Slince, seno, Ulici, ale ne že bych se povyšovala, prostě mě to neba.

• Citovat
  • Upravit
31594
5.9.12 13:19

Koukáme pravidelně asi jen na Simpsonovi :lol: A ještě když se to hodí, tak na Topgear, to je aspoň vtipný, i když jinak autům nějak nerozumím a jsem ráda, že v tom svým umím zapnout stěrače, tak tohle mě baví.
Občas zprávy, teď taky na Recept na (nepamatuju se co :jazyk: ) a Masterchief jsme mrkli.
Jednou za čas, když to k nám nějak doputuje, že to jde, tak film, ale to je tak 1×-2×měsíčně, když to jako fakt stojí za to.
Nesnáším jen tak na blind zapnout tv a cvakat, čumět dál a dál, i když pořad, na který člověk koukal, už dávno skončil nebo naprázdno běžící tv, na kterou stejně nikdo nekouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124

Už tu jednou byla podobná diskuze, kde každý psal, že na televizi nekouká :mrgreen: :mrgreen: .Snad třičtvrtě příspěvků bylo o tom, jak v ní dávají kraviny a kazí to batole :jazyk:a proto v přítomnosti dětí, nikdo televizi nezapíná :think: U nás televize jede celý den, ale pořádně na ni kouká jen chlap, pokud je doma. Ovšem televizi mají i děti v pokojíčku, čučí na dětské nebo pubertácké kanály :jazyk: Dvouleták u pohádek nevydrží, i když se jich pořád dožaduje, jako přibitej sedí pouze u mrnousků, to má večer jako večerníček a pak jde spinkat.my pravidelně sledujeme Ulici a čučeli jsem ted na Farmu, pak nás baví dokumenty, chlapa sport.Co se mě týká, raději jsem na pc než u telky. A děti jsou radši venku, ale teleky doma máme a jsou puštěný, nevidím na tom nic moc hroznýho, pokud tam člověk nezevluje celej den s tím že nedělá nic jiného :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
@Knihomyš píše:
Hele, vono se to rozmáhá - mně taky stačí PC, to je dostatečně velký žrout času. A řada kamarádů TV taky nemá. Ono je pohodlnější sledovat věci v tu dobu, kdy se ti to hodí, přece se nebudu při sledování svých oblíbených (přiblblých, samozřejmě) cizozemských seriálů přizpůsobovat televiznímu programu.

Už jsem psala a nikdo nereagoval.
My se díváme, kdy se nám to hodí a bez reklam, nahráváme si filmy či seriál.
Proč nikdo zde???

• Citovat
  • Upravit
prceknika
5.9.12 13:20

@Izzz Na Ordinaci koukáš ty, já a důchodci :lol:

• Citovat
  • Upravit
17124
5.9.12 13:20

@Gladys Simpsonovi sleduje u nás jen druhá dcera, ale nás taky baví, jen tou dobou čučíme radši na Ulici. Topgear je super pořad, na ten čučí chlap a nijak mě nepohorší, když to sleduju s ním :pankac: Ještě nás hodně baví seriál Jak jsem poznal vaši matku, podle mě je snad ještě lepší než přátelé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí