Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele holky když spousta z vás na televizi nekouká nebo jen výjmečně, jak pak to že nova měla v neděli takovou sledovanost u filmu gympl?
to si asi lidi z novy pouštěj doma na x televizích film aby nahnaly sledovanost jak to tady pozoruju
já třeba na telku koukám a baví mne ty úchylné seriály ![]()
@ArankaC. hotel je jedna z mála co jsem nesledovala, pár dílů sem si pustila na netu ale nebavilo mě to ![]()
@mamartina Koho by to bavilo koukat na grupáč.
Možná pár úchylnějších lidí se najde, nevím.
Já mám ráda a pravidelně koukám na české seriály typu- Vyprávěj a Zdivočelá země + dokumenty (Hitlerovi muži apod.) -na ty se se mnou dívá i starší devítiletý syn.
Pak u nás běží Večerníček a sobotní a nedělní dětské ranní pořady.
Jinak ale musím říct, že když je teplo a dlouho světlo televizi moc neznáme, ale jak začnou zimní nemoci a plískanice, jsem schopná,,stláskat" kde co. ![]()
![]()
Ahoj, přidávám se k těm, co tv nemají - a vůbec nám to nechybí
občas se mrknem z pc nebo si něco stáhnem, ale když přijedu k rodičům, kde hraje tv skoro nostop, tak se ráda podívám a docela občas čumím, na jaký se dá narazit blbosti
. do budoucna mooožná pořídíme, aby naše děti nebyly úplně mimo, ale zatím neee ![]()
@ArankaC. píše:
@orangeTak takových by se v republice moc nenašlo.
Hele, vono se to rozmáhá - mně taky stačí PC, to je dostatečně velký žrout času. A řada kamarádů TV taky nemá. Ono je pohodlnější sledovat věci v tu dobu, kdy se ti to hodí, přece se nebudu při sledování svých oblíbených (přiblblých, samozřejmě) cizozemských seriálů přizpůsobovat televiznímu programu.
Televizi máme, zapínám jí někdy dopoledne jako kulisu při vaření - jednak se dívám dvakrát do týdne na reprízu slovenského seriálu Pod povrchom, který nestíhám večer a občas tam po očku civím na Soudní síň a Dům snů. V podstatě dopoledne koukám jen na JOJku. Pak ji zapínám až večer, díváme se na zprávy na ČT a před zprávama teď po očku sleduju i tu novou soutěž, co dávají místo Taxíku - na ten jsem se dívala. Večer se dívám na Ordinaci na Nově, na Modré z nebe na Markíze, těším se na seriál Ententýky a Vyprávěj na ČT1. Jo, já se večer na telku koukám. Jak malej spí, tak se k ní svalím a relaxuju. Syn se nedívá vůbec.
A vy si nevyberete z filmů?
Např. Sedm statečných, Leningrad, Jak jsem vyhrál válku, Jindřich VIII. aj.
A co seriál Přátelé? Teorie velkého třesku?
NIC???
Takový úžasný skvosty.
Nekoukám na Homolkovi, Slince, seno, Ulici, ale ne že bych se povyšovala, prostě mě to neba.
Koukáme pravidelně asi jen na Simpsonovi
A ještě když se to hodí, tak na Topgear, to je aspoň vtipný, i když jinak autům nějak nerozumím a jsem ráda, že v tom svým umím zapnout stěrače, tak tohle mě baví.
Občas zprávy, teď taky na Recept na (nepamatuju se co
) a Masterchief jsme mrkli.
Jednou za čas, když to k nám nějak doputuje, že to jde, tak film, ale to je tak 1×-2×měsíčně, když to jako fakt stojí za to.
Nesnáším jen tak na blind zapnout tv a cvakat, čumět dál a dál, i když pořad, na který člověk koukal, už dávno skončil nebo naprázdno běžící tv, na kterou stejně nikdo nekouká.
Už tu jednou byla podobná diskuze, kde každý psal, že na televizi nekouká
.Snad třičtvrtě příspěvků bylo o tom, jak v ní dávají kraviny a kazí to batole
a proto v přítomnosti dětí, nikdo televizi nezapíná
U nás televize jede celý den, ale pořádně na ni kouká jen chlap, pokud je doma. Ovšem televizi mají i děti v pokojíčku, čučí na dětské nebo pubertácké kanály
Dvouleták u pohádek nevydrží, i když se jich pořád dožaduje, jako přibitej sedí pouze u mrnousků, to má večer jako večerníček a pak jde spinkat.my pravidelně sledujeme Ulici a čučeli jsem ted na Farmu, pak nás baví dokumenty, chlapa sport.Co se mě týká, raději jsem na pc než u telky. A děti jsou radši venku, ale teleky doma máme a jsou puštěný, nevidím na tom nic moc hroznýho, pokud tam člověk nezevluje celej den s tím že nedělá nic jiného
![]()
@Knihomyš píše:
Hele, vono se to rozmáhá - mně taky stačí PC, to je dostatečně velký žrout času. A řada kamarádů TV taky nemá. Ono je pohodlnější sledovat věci v tu dobu, kdy se ti to hodí, přece se nebudu při sledování svých oblíbených (přiblblých, samozřejmě) cizozemských seriálů přizpůsobovat televiznímu programu.
Už jsem psala a nikdo nereagoval.
My se díváme, kdy se nám to hodí a bez reklam, nahráváme si filmy či seriál.
Proč nikdo zde???
@Gladys Simpsonovi sleduje u nás jen druhá dcera, ale nás taky baví, jen tou dobou čučíme radši na Ulici. Topgear je super pořad, na ten čučí chlap a nijak mě nepohorší, když to sleduju s ním
Ještě nás hodně baví seriál Jak jsem poznal vaši matku, podle mě je snad ještě lepší než přátelé ![]()