Sledujete televizi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana Bob
5.9.12 13:21
@prceknika píše:
@Izzz Na Ordinaci koukáš ty, já a důchodci :lol:

Moje neteř taky (20 let).

• Citovat
  • Upravit
17124
5.9.12 13:22

Ordinaci pravidelně sledujou moje dvě dcery-9 a 13let :lol: Já se dívala jen na úplně první řadu, pak mě to nějak přestalo bavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.9.12 13:26
@Jana Bob píše:
A vy si nevyberete z filmů?
Např. Sedm statečných, Leningrad, Jak jsem vyhrál válku, Jindřich VIII. aj.
A co seriál Přátelé? Teorie velkého třesku?
NIC???
Takový úžasný skvosty.Nekoukám na Homolkovi, Slince, seno, Ulici, ale ne že bych se povyšovala, prostě mě to neba.

Označit Přátele za skvost… Nepovyšuju se, prostě mě to neba :mrgreen:
Jinak ale výše uvedené se dá shlídnout nezávisle na tv vysílání, mě u většiny drtí dabing. Takže já si z filmů vyberu - ale nevybírám si z toho, co mi předhodí tv a vybírám si z toho, co si můžu přehrát sama, bez dabingu, bez reklam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bar.bor.ěěě
5.9.12 13:26

My nahráváme, co máme rádi a pak v klidu koukáme, kdy se nám to hodí a reklamu přetočíme.

• Citovat
  • Upravit
16557
5.9.12 13:29

Chlap má puštěnou televizi jako kulisu celý den když neni v práci a taky uní celý den vydrží sedět, no spíš ležet :cert: Nejednou jsme se kvůli tomu už pohádali. Já koukám jen na zprávy a když to stihnu tak na Ulici a na cesty domů, ale ne vždycky to díky práci(zaměstnání)stihnu. Ráda se dívám na pořady typu Na vlastní oči a Soukromý dramata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
5.9.12 13:31

@mahdalka To znám, ač je telka puštěná, skor nic nesleduju pořádně, prostě je to puštěné. Ale chlap jak přijde, bafne ovladač a zalehne na gauč :cert: :cert: :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
5.9.12 13:32
@Gladys píše:
Označit Přátele za skvost… Nepovyšuju se, prostě mě to neba :mrgreen:
Jinak ale výše uvedené se dá shlídnout nezávisle na tv vysílání, mě u většiny drtí dabing. Takže já si z filmů vyberu - ale nevybírám si z toho, co mi předhodí tv a vybírám si z toho, co si můžu přehrát sama, bez dabingu, bez reklam…

Dobře, ale to ostatní?

• Citovat
  • Upravit
26574
5.9.12 13:34

Já 0 minut za měsíc. Televizi máme jen na přehrávání mnoha stovek filmů, ale to spíš manžel, já teď u filmu nevydržím.
Dítěti pouštím pohádky taky z disku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
5.9.12 13:35

Tak já koukám pravidelně na Vyprávej, ted jsme viděli 2 díly Gymplu a zatím se nám to líbí. Dřív jsem koukala na Prostreno. Jinak oblíbené máme Spektrum a Discovery, moc zajímavý a poučný pořady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.9.12 13:44

@ddinna Přesně,leží na gauči, ovladač v ruce a přepíná programy :cert: Nevadí mu sledovat film třeba od půlky 8o nebo do půlky :roll: a hlavně kouká na vše :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
5.9.12 13:50

Televizi taky nemame, kdyz chceme koukat na film pustime si dvd, je to bez reklam, ze serialu jsem koukala na dr House, Dextera, mam rada slecnu Marplovou a Hercule Poirota, ale ne prerusovanyho kazdejch 30 minut 10minutovym blokem reklam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 13:59

@Mobidick Třicet je moc, na Primě je to co 20 max. A jestli někdo máte doma slovenské programy, jako já, tak to je teprve ráj reklam. :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.9.12 14:09

Koukám večer na „zhubni nebo přiber“, jinak dokud bylo, tak „Jste to, co jíte“, a sběratele kostí. Jo a teda každý den na všechny zprávy :mrgreen: Ale u ex jsme měli discovery, spectrum, history a podobné, tak to jsem sledovala dokumenty.. já jsem ten typ, co buď realita, nebo zvířátka, nebo jídlo :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.09.12 v 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
5.9.12 14:13

Taky jí mám puštěnou přes den jako kulisu (klidně mi běží ekonomické zprávy na CT24), je to ještě pozůstatek z doby, kdy byla Zuzanka miminko a převážně spala (tak abych se tu neunudila). Snažím se stíhat zprávy, ale ne vždy se mi to podaří. Jinak sleduju Vyprávěj a ze zahraničních: Jak jsem poznal vaši matku a Teorii velkého třesku. Mám to nastahované, takže koukám v době, kdy malá spí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.9.12 14:17

Já sleduju většinou tak jedním okem, buď u toho uklízím, nebo pletu aspoň :mrgreen:, háčkuju. Seriálů si zapnu plno, McLeodovy dcery, Můj přítel Monk, Gilmorky, Dr. House… Nebaví mě ty hypersuperkriminálky s detailním záběrem na každý centimetr mrtvoly :poblion:
Večerník, zprávy…
A hodně koukám na Spektrum, Discovery, Animal planet - veterinární policie.

Samozřejmě když nevidím nějaký díl seriálu, tak se nezhroutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí