Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Televizi máme, ale pouštíme minimálně. Dívám se jen na Prostřeno, někdy sledujeme zprávy a pak vypínáme. Ovšem vždy mě pobaví naši známí, zarytí odpůrci televize, kteří tv nikdy neměli a v žádném případě ji nepotřebují a nikdy kupovat nebudou. Vždy když k nám přijdou, tak chtějí zapnout tv a nehnou se od ní několik hodín, fascinovaní každou ptákovinou ![]()
@Gizel Tak TV zpravidla zapnout nevyžaduji, když jsem na návštěvě, ale pokud přijdu někam, kde jede, tak jsem taky jak zhypnotizovaná ![]()
Vykládám si to tak, že programy a reklamy halt přitvrzují, aby si jich otrlí sledovači - kulisáři všímali a když do toho spadne někdo bez tréninku, je ztracen ![]()
@Gizel tak já to mám naopak-když někam přijdu tak poprosim jestli by tv mohli vypnout-kámoška už se pak naučila že ji vypínala ve chvíli kdy mi házela klíče z balkonu ![]()
Ahoj, jsem tu nova a mam dotaz tykajici se sledovani televize. Je trosku z jineho soudku a urcite pro vas, ktere TV alespon obcas sledujete
A sice, jak sledujete televizi ve vecernich hodinach? Mam na mysli, jestli se divate pri nejakem alespon slabem umelem osvetleni nebo uplne potme a zareni vychazi jenom z TV?
My koukáme nejčastěji úplně po tmě, ale obča máme rozsvícenou lampu
Proč se ptáš? ![]()
@vikikl správně by mělo být rozsvícené tlumené světlo za televizí (podle naší neuroložky)
@spiky01 píše:
@vikikl správně by mělo být rozsvícené tlumené světlo za televizí (podle naší neuroložky)
Přesně tak to máme my ![]()
Vedeme dohady s pritelem…Ja jsem byla zvykla divat se na tv potme, ale pritel tvrdi, ze by v mistnosti melo byt alespon slabe jeste jine osvetleni. Ja jsem tvrdila, ze je to jedno, ale zjistuju a musim uznat, ze pritel mel asi pravdu. Uplne staci treba jen zapalena svicka a hned se mi na bednu kouka lip
I pro oci je to asi lepsi. Zajimalo me, jak je to v jinych domacnostech ![]()
@vikikl U nás to bylo taky tak. Dokonce jsem i víc usínala u filmů, když byla úplná tma.. ![]()
@tehuzu To mas pravdu, taky jsem zaregistrovala, ze uz tolik neusinam, ale do spojitosti s tim, ze jsme zacali svitit, jsem si to nedala ![]()
Já bych se třeba po tmě dívat na tv nebo pc nemohla, bolí mě z toho oči. Hrozně to září a špatně se mi dívá, proto máme vždycky puštěnou tlumenou lampu.
No poslední dobou jen na PC v rámci nabídky internet.televize ale už se moc těším v zimě na novou,na tu současnou telku se moc již dívat nedá..
Jinak sleduji spíše starší české seriály,občas novodobé dektivky,krimi stylu(Kriminálka Anděl,Policie Modrava),pak sport(fotbal,hokej),dále občas nějaký ten dokument(např.cestopisné v neděli dopoledne-Toulavá kamera,Objektiv..atd..
![]()
@goldenka píše:
My doma nesledujeme nic, nesnáším ty přitroublý český seriály, americký thrilery atd. Televizy občas pustíme na zprávy nebo výjímečně na Prostřeno.
Co sledujete a baví vás ty jejich seriály a venezuelský telenovely?
U rodičů hraje televize celý den, mají snad milion programů a sledují snad naprosto vše.Neodpustí si to ani když tam jsme na návštěvě.
Kolik času u ní sedíte? My tak průměrné 10minut denně.
Nemáme, nekoukáme, neplatíme za balast, žijeme v 21. století. ![]()
Mam zapnutou téměř celý den. Máme jen dvě místnosti bez balkonu, takže fakt nevím co bych dělala.. Asi ležela na posteli a koukala do stropu
Většinou běží kriminálka nebo Očko.