Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulínek píše:
@CokeLady
Ententýky jsem taky zachytila asi až v půlce (odkaz na tento web jsem nepostřehla), ale celou dobu si říkám, že autor musel číst naše diskuse- to je úplně přesné.
Tak o odkazu na tento web nic nevím, ale manžel po zhlédnutí prvních 10-ti minut mi řekl, že ten seriál je zhmotněné emimino.
![]()
@radúna
Můj muž zase prošel kolem, když jedna z hlavních hrdinek (Jitka Sneiderová),,prodýchávala" záchvat svého synka před školkou a jen suše poznamenal- to mi někoho silně připomíná.
Samozř. myslel mě, když už nevím jak ty svoje zlatíčka nezabít, tak se uklidňuju hlubokým dýcháním. ![]()
Jsem ráda, že zhmotněné Emimino jsem v tom neviděla jen já. ![]()
![]()
@Hanulínek na uklidnění spolehlivě zabírá počítat do deseti (ve dvojkové soustavě, takže do 1010) ![]()
@Hanulínek
. Jo jo, ale já se přiznám, že mě to tedy moc extra nechytlo…
.
Viděla jsem jen těch 10 minut, ale moc poutavé mi to nepřišlo. Ukázky byly vtipnější, ten děj tak trochu o ničem…
@Knihomyš
Na matiku jsem nikdy moc nebyla, takže jak moc usilovně bych nad tou dvojkovou soustavou přemýšlela, tak by se mi ta naše zlatíčka nejspíš zvládla vytratit do nenávratna. ![]()
@radúna
Jé, já to nikomu nenutím. Mě to jen potěšilo, že je to odlišné od neustálých amerických extrareálných detektivek, nebo únavných franc. detektivek. Navíc je mi to tématem blízké.
![]()
![]()
My televizi vůbec nemáme a nechybí nám.
Film si pustíme na notebooku, kdy chceme a jaky chceme, zprávy jsou na netu. Máme dům, zahradu a malého syna a nutno říct, že na sledování TV není téměř vůbec čas.
Štve mě, že když přijdeme k našim, vždycky je puštěná TV a v ní běží nějaká važda
k večeru je to fakt děs! ![]()
Vyhoďte TV a zjistíte, kolik máte volného času ![]()
Lidi, koukali jste včera na ty šesterčata? Maras. Jako sice přežili jenom 4, ale i tak to podle mě byl velký úspěch, když se chuďátka narodili už v šestém měsíci…
TV nevedem a jsme spokojení
Ke štěstí nám stačí pustit si nějaký vybraný film na počítači. Do budoucna možná TV bude, ale převážně pro pořady typu National Georgaphy a něco naučného ![]()
Souhlasím ![]()
""http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/3KhPirI.jpg":http://lb1f.lilypie.com/…/3KhPirI.jpghttp://lb1f.lilypie.com/3KhPp2.png
Nemám nic proti, ale docela se pobavím u vět typu: nemáme TV, nepotřebujeme ji, netrávím u ní čas, ale na filmy se dívám na PC, na DVD apod. Myslím, že je to to samé ![]()
Osobně se přiznám, že ji mám někdy puštěnou i celý jako kulisu místo rádia, většinou tam jedou dokumenty. Pracuji z domu.
Evka
@Anonymní píše:
Nemám nic proti, ale docela se pobavím u vět typu: nemáme TV, nepotřebujeme ji, netrávím u ní čas, ale na filmy se dívám na PC, na DVD apod. Myslím, že je to to samé
Osobně se přiznám, že ji mám někdy puštěnou i celý jako kulisu místo rádia, většinou tam jedou dokumenty. Pracuji z domu.Evka
@Anonymní píše:
Nemám nic proti, ale docela se pobavím u vět typu: nemáme TV, nepotřebujeme ji, netrávím u ní čas, ale na filmy se dívám na PC, na DVD apod. Myslím, že je to to samé
Osobně se přiznám, že ji mám někdy puštěnou i celý jako kulisu místo rádia, většinou tam jedou dokumenty. Pracuji z domu.Evka
Když jsem měla TV, tak jsem koukala na spoustu strašných ptákovin, které bych si na PC nenašla a nepustila
Ne, že bych se koukala teď na samé hodnotné věci, ale ta nutnost si samostatně vybrat to trochu reguluje.
Jinak jsem antikulisový typ - nejsem schopná mít puštěné rádio (natož TV) a dělat nějakou trošku intelektuální činnost - halt jsem tak trochu chlap. Kdysi jsem si donesla do práce rádio, že si ho budu pouštět, protože jsem byla v kanceláři sama.
Tak jsem ho ráno v 7:00 pustila, v 7:05 vypnula, když jsem vyřizovala první telefon, tak aby mě to nerušilo - a rádio zůstalo vypnuté celý den ![]()
Prostě každý podle svého ![]()
@Knihomyš Úplně ti rozumim. TV teda máme, ale rádio si nepustím, jak je rok dlouhý, antikulisový typ - to je přesný ![]()
@Anonymní píše:
Nevim co te tak pobavilo anonymni. Asi jsi typ co se pobavi i u reklamy a upoutavek na dalsi hovadiny. Ja na tahle zverstva cas nemam a vyhovuje mi dr house ktery ma na dvd 40 minut a ne ten v televizi co ma 60
@Hanulínek No mě se na odlehčení k žehlení líbí skoro všechno, ale tak možná to není špatné…