Sledujete televizi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
5.9.12 12:35
@goldenka píše:
My doma nesledujeme nic, nesnáším ty přitroublý český seriály, americký thrilery atd. Televizy občas pustíme na zprávy nebo výjímečně na Prostřeno.
Co sledujete a baví vás ty jejich seriály a venezuelský telenovely?
U rodičů hraje televize celý den, mají snad milion programů a sledují snad naprosto vše. :roll: Neodpustí si to ani když tam jsme na návštěvě.
Kolik času u ní sedíte? My tak průměrné 10minut denně. :think:

mimochodem Prostřeno snad není český seriál? :think: :mrgreen: dávaj ho každej den. to tedy nechápu proč na něj koukáš ikdyž jen výjmečně když je tak přitroublej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 12:38

@mamartina Jo Ano šéfe! mám taky ráda, nejvíc se mi líbila první série, to nejvíc nedával. :lol: Ale z některých realityshow se mi zvedá kufr, třeba Hotel Paradise, to byl prostě Hotel Bordel, fuj, jak jsem viděla ukázky, tak mě vždycky napadlo, že ti lidi prostě nemají žádnou soudnost.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
5.9.12 12:41
@Zlobísek:)) píše:
mimochodem Prostřeno snad není český seriál? :think: :mrgreen: dávaj ho každej den. to tedy nechápu proč na něj koukáš ikdyž jen výjmečně když je tak přitroublej :mrgreen:

Já jsem taky koukala jednu dobu na Prostřeno!, ale byl to děs, jenom samé pomluvy, intriky, no já tak naložit němu na talíř pečenou kachnu a on mi říct, že mu to nechutná, např. protože málo solí nebo protože nejí drůbeř a kdesi cosi a podrbal se v tom, tak asi by skončil s vidličkou v zadku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6327
5.9.12 12:45
@ArankaC. píše:
Já jsem taky koukala jednu dobu na Prostřeno!, ale byl to děs, jenom samé pomluvy, intriky, no já tak naložit němu na talíř pečenou kachnu a on mi říct, že mu to nechutná, např. protože málo solí nebo protože nejí drůbeř a kdesi cosi a podrbal se v tom, tak asi by skončil s vidličkou v zadku. :lol:
:palec: no já se svoji povahou bych reagovala stejně jako ty :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.9.12 12:49
@orange píše: 0 minut - televizi nemáme, neměli jsme ani v minulém bytě a nechceme :palec: Stejně je to samá reklama. Máme projektor na filmy a plátno :)

máme taky, super věc :palec: i na playstation :mrgreen: jinak nějaký telky bychom po domě taky našli :lol:
nicméně ráno si zapnem čt24, v 9h vypínám a pouštím rádio. Večer se na tv koukáme zřídka, spíš si pustíme film. Seriály pravidelně nesledujeme žádné.
Syna pohádky v tv nebaví, což mě kolikrát štve, protože by třeba na 10min dal pokoj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
5.9.12 12:50

Celý den to nezapnu, zapínám v cca 18hodiny a sleduju Ulici, pak to je zaplý asi jen tak a vypínám cca ve 22hod. Dcera kouká na pohádky na pc nebo někdy animáček, ale tam jsou samý hovadiny, takže spíš jí něco pustím sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.9.12 12:54

U nás spíše jen kulisa, je tam velké ho.no!!manžel kouká na zprávy a Gilmorovy děvčata :lol: jen čekám, kdy mi pustí další sérií V TĚLE BOUBELKY, to se mi líbilo moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.9.12 12:54

U nás běží hlavně ČT24
a občas ten seriál jen poslouchám, takže se na něj nedívám, ale vím o co jde :P

TV používáme hlavně na pouštění filmů a koukáme na filmy ve Filmovém klubu na ČT2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.9.12 12:57

Tv nemáme, občas něco sleduju na netu (z archivu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
5.9.12 12:58
@orange píše: 0 minut - televizi nemáme, neměli jsme ani v minulém bytě a nechceme :palec: Stejně je to samá reklama. Máme projektor na filmy a plátno :)

Tak my si nahráváme filmy a tudíž reklamy nevidíme, je to super, doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
30827
5.9.12 13:00

My koukáme ráno na čt24, v 8h vypínám a pouštím rádio…večer pouštím na večerníček, na zprávy už nekoukám, protože co to na čt1 předělali, tak mě to hrozně vadí :-( ze seriálů koukáme akorát na zdivočelou zemi, občas na nějaký film, ale ty, co by nás zajímali dávají až od 22:30 zásadně :cert: jinak koukáme na dokumenty technické a o přírodě a zvířateech,…jo a manžel na fotbal :o) …jo vlastně na sport - atelitka, olympiáda, cyklistika, plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bob
5.9.12 13:00

Jinak je to ale roztomilé, kolik je tu uvědomělých žen, co mají televizi jako zlo. Že by to bylo IN???

• Citovat
  • Upravit
Jana Bob
5.9.12 13:01

@acimedaca
Od 22,30…no a?
Nahrajte si to a je to, dneska mají snad všechny televize nahrávací zařízení, ne?

• Citovat
  • Upravit
10134
5.9.12 13:02

Moje kamarádka taky telku nemá a nestěžuje si..
jinak já pouštím ráno, když dávaj kouzelnou školku, ale poslední dobou nám to nevychází, a pak večer v na Ulici a pak většinou vypínám, a jdu na net, a tady bud s někým klábosím a nebo si pustím film.. občas koukám tedy na Výměnu manželek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.9.12 13:04
@Jana Bob píše:
Jinak je to ale roztomilé, kolik je tu uvědomělých žen, co mají televizi jako zlo. Že by to bylo IN???

V tom případě jsem mírně out. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí