Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@goldenka píše:
My doma nesledujeme nic, nesnáším ty přitroublý český seriály, americký thrilery atd. Televizy občas pustíme na zprávy nebo výjímečně na Prostřeno.
Co sledujete a baví vás ty jejich seriály a venezuelský telenovely?
U rodičů hraje televize celý den, mají snad milion programů a sledují snad naprosto vše.Neodpustí si to ani když tam jsme na návštěvě.
Kolik času u ní sedíte? My tak průměrné 10minut denně.
mimochodem Prostřeno snad není český seriál?
dávaj ho každej den. to tedy nechápu proč na něj koukáš ikdyž jen výjmečně když je tak přitroublej ![]()
@mamartina Jo Ano šéfe! mám taky ráda, nejvíc se mi líbila první série, to nejvíc nedával.
Ale z některých realityshow se mi zvedá kufr, třeba Hotel Paradise, to byl prostě Hotel Bordel, fuj, jak jsem viděla ukázky, tak mě vždycky napadlo, že ti lidi prostě nemají žádnou soudnost.
@Zlobísek:)) píše:
mimochodem Prostřeno snad není český seriál?![]()
dávaj ho každej den. to tedy nechápu proč na něj koukáš ikdyž jen výjmečně když je tak přitroublej
Já jsem taky koukala jednu dobu na Prostřeno!, ale byl to děs, jenom samé pomluvy, intriky, no já tak naložit němu na talíř pečenou kachnu a on mi říct, že mu to nechutná, např. protože málo solí nebo protože nejí drůbeř a kdesi cosi a podrbal se v tom, tak asi by skončil s vidličkou v zadku. ![]()
@ArankaC. píše:
Já jsem taky koukala jednu dobu na Prostřeno!, ale byl to děs, jenom samé pomluvy, intriky, no já tak naložit němu na talíř pečenou kachnu a on mi říct, že mu to nechutná, např. protože málo solí nebo protože nejí drůbeř a kdesi cosi a podrbal se v tom, tak asi by skončil s vidličkou v zadku.
@orange píše: 0 minut - televizi nemáme, neměli jsme ani v minulém bytě a nechcemeStejně je to samá reklama. Máme projektor na filmy a plátno
máme taky, super věc
i na playstation
jinak nějaký telky bychom po domě taky našli ![]()
nicméně ráno si zapnem čt24, v 9h vypínám a pouštím rádio. Večer se na tv koukáme zřídka, spíš si pustíme film. Seriály pravidelně nesledujeme žádné.
Syna pohádky v tv nebaví, což mě kolikrát štve, protože by třeba na 10min dal pokoj ![]()
Celý den to nezapnu, zapínám v cca 18hodiny a sleduju Ulici, pak to je zaplý asi jen tak a vypínám cca ve 22hod. Dcera kouká na pohádky na pc nebo někdy animáček, ale tam jsou samý hovadiny, takže spíš jí něco pustím sem tam.
U nás spíše jen kulisa, je tam velké ho.no!!manžel kouká na zprávy a Gilmorovy děvčata
jen čekám, kdy mi pustí další sérií V TĚLE BOUBELKY, to se mi líbilo moc
U nás běží hlavně ČT24
a občas ten seriál jen poslouchám, takže se na něj nedívám, ale vím o co jde ![]()
TV používáme hlavně na pouštění filmů a koukáme na filmy ve Filmovém klubu na ČT2
@orange píše: 0 minut - televizi nemáme, neměli jsme ani v minulém bytě a nechcemeStejně je to samá reklama. Máme projektor na filmy a plátno
Tak my si nahráváme filmy a tudíž reklamy nevidíme, je to super, doporučuju.
My koukáme ráno na čt24, v 8h vypínám a pouštím rádio…večer pouštím na večerníček, na zprávy už nekoukám, protože co to na čt1 předělali, tak mě to hrozně vadí
ze seriálů koukáme akorát na zdivočelou zemi, občas na nějaký film, ale ty, co by nás zajímali dávají až od 22:30 zásadně
jinak koukáme na dokumenty technické a o přírodě a zvířateech,…jo a manžel na fotbal
) …jo vlastně na sport - atelitka, olympiáda, cyklistika, plavání
Jinak je to ale roztomilé, kolik je tu uvědomělých žen, co mají televizi jako zlo. Že by to bylo IN???
@acimedaca
Od 22,30…no a?
Nahrajte si to a je to, dneska mají snad všechny televize nahrávací zařízení, ne?
Moje kamarádka taky telku nemá a nestěžuje si..
jinak já pouštím ráno, když dávaj kouzelnou školku, ale poslední dobou nám to nevychází, a pak večer v na Ulici a pak většinou vypínám, a jdu na net, a tady bud s někým klábosím a nebo si pustím film.. občas koukám tedy na Výměnu manželek
@Jana Bob píše:
Jinak je to ale roztomilé, kolik je tu uvědomělých žen, co mají televizi jako zlo. Že by to bylo IN???
V tom případě jsem mírně out. ![]()