Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám večer na „zhubni nebo přiber“, jinak dokud bylo, tak „Jste to, co jíte“, a sběratele kostí. Jo a teda každý den na všechny zprávy
Ale u ex jsme měli discovery, spectrum, history a podobné, tak to jsem sledovala dokumenty.. já jsem ten typ, co buď realita, nebo zvířátka, nebo jídlo ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 14:27
Taky jí mám puštěnou přes den jako kulisu (klidně mi běží ekonomické zprávy na CT24), je to ještě pozůstatek z doby, kdy byla Zuzanka miminko a převážně spala (tak abych se tu neunudila). Snažím se stíhat zprávy, ale ne vždy se mi to podaří. Jinak sleduju Vyprávěj a ze zahraničních: Jak jsem poznal vaši matku a Teorii velkého třesku. Mám to nastahované, takže koukám v době, kdy malá spí!
Já sleduju většinou tak jedním okem, buď u toho uklízím, nebo pletu aspoň
, háčkuju. Seriálů si zapnu plno, McLeodovy dcery, Můj přítel Monk, Gilmorky, Dr. House… Nebaví mě ty hypersuperkriminálky s detailním záběrem na každý centimetr mrtvoly ![]()
Večerník, zprávy…
A hodně koukám na Spektrum, Discovery, Animal planet - veterinární policie.
Samozřejmě když nevidím nějaký díl seriálu, tak se nezhroutím…
Na telku koukáme tak nějak rozumně a v podstatě jen večer. Co mi vadí příšerně, je televize zapnutá na štědrý večer u stromečku. My pouštíme koledy, máme atmošku a pak jdem vedle ke tchyni a tam řve televize na celý barák. Kouzlo je pryč.
U nás běží televize celý den, jen když jsem doma sama s prckem tak dopolko běží málokdy. Mám 5+1 a máme 4 televize.
Sleduju to co si kdo zrovna kde zapne
večer většinou seriály ale jen tak napůl, protože klofám tady ![]()
Tv doam vubec nemáme
ale jinak občas na pohádky holky koukaj na pc a já si sem tam pustim dr. house. někdy k tomu nesednou třeba týden ale když jsou nemocný tak cca 4h (s pauzama) za den zvládnou sedět u pohádek
@goldenka
Nesleduji nic, nemám na to čas ani chuť
Ale potom si v práci připadám jak mimoň když se nemůžu zapojit do debatního kroužku co vlastně ta Melánia udělala Chozému a jestli už je Violentýna z nemocnice doma a jestli už je Rath ve svém skromném domě u svých žen
A FÁKT se za to stydím
Radši bych si teda pokecala o tom, jak jsme byli na procházce v lese, kde se u nás dobře bruslí nebo jak jsme si užili víkend na Hradě
![]()
@ww Měla jsem to v práci stejně, jako tydýd
Absolutně jsem nevěděla o čem je řeč.
My telku nemame uz 3 roky a nijak nam nechybi. Dost veci je na netu ke stazeni a kdyz jsem u nasich, nestacim se divit, co davaji za ptakoviny ![]()
Znam dost deti, co nemaji doma tv a nevypadaji, ze by si nesly nasledky, takze my ji do budoucna taky nebudeme porizovat ani kvuli detem.
@goldenka
Nečetla jsem diskuzi, tak jen k úvodu..manžel kouká víc než já, pracuje doma..ale klasika je zprávy a potom něco běží( já nekoukám) a spíš pouštíme stažené pohádky a filmy..takže nic moc.
Ale zrovna PROSTŘENO považuju za naprosto nekoukatelný pořad, plný exhibujících jedinců stylizujících se povahově do něčeho, co rozhodně ani zdaleka nejsou - takže trapas..
@CokeLady
Ententýky jsem taky zachytila asi až v půlce (odkaz na tento web jsem nepostřehla), ale celou dobu si říkám, že autor musel číst naše diskuse- to je úplně přesné. ![]()
Tak u nás Tv přes den moc nehraje spíš poslouchám radio, ale večer, když dám děti spát těším se na ty české přiblblé seriály, sednu si a jsem ráda, že mám klid někdy si dám víno a relaxuji u toho si povídam s manželem, protože jinak se moc nevidíme. O víkendu se na telku skoro nedíváme ani večer jsme venku dlouho sedíme na zahradě atd.. a nebo jsi pustíme film. Přes týden nemám na film vůbec náladu a jsem ráda, že ty seriály jsou pro mě je to relax.
@Hanulínek píše:
@CokeLady
Ententýky jsem taky zachytila asi až v půlce (odkaz na tento web jsem nepostřehla), ale celou dobu si říkám, že autor musel číst naše diskuse- to je úplně přesné.
No jaké to teda bylo? Asi nic moc co? Já jsem nekoukala, ukázky, mě moc neuzaujaly… ![]()
@ArankaC.
Já jsem teda viděla jen asi půlku při žehlení a fakt to bylo jako ze života tady na Emiminu.
Postřehla jsem 3 rodiny- 1.maminka se synkem, partner-manžel si našel milenku a ona ho v rozčilení vyhodila z bytu (bylo pouze řečeno) a teď řeší nesnáze s prvním nástupem syna do školky, tatínek dal přednost nemocné milence, ale stejně by ho chtěla zpátky.
2.rodina bydlí u rodičů manželky, ta je zrovna po šestinedělí a řeší co se sexem-manžel by rád, jí se od toho nechce, navíc to komplikuje bydlení s rodiči.
3. rodina- bio pracující maminka, miminko, její partner na mateřské, dcera z prvního (nerozvedeného) manželství ho drobet zneužívá no a manžel se kterým nežijou se odmítá rozvést. Navíc je tu pochybnost čí je to mimčo? Český seriál, občas kapka humoru. Mě se to na odlehčení k žehlení líbilo. ![]()
![]()
@Mobidick Třicet je moc, na Primě je to co 20 max. A jestli někdo máte doma slovenské programy, jako já, tak to je teprve ráj reklam.