Neznáte název hororu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
simonides
20.10.12 14:09

neštěsti

:oops: před 14 dny dny jsem měla mela v břichu miminko holku myslela jsem, ze se kni přitulim :hug: za 14 dni ji vytahli celou od krve sotva popadala dech :oops: bylo to 3 minuty pak ji umyli a všechno bylo v pořadku. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
simonides pavlina
26.10.12 09:28

mi se něco v noci zdalo

:twisted: včera jsem šla spat zdalov se mi dnes, ze kdysy jsem se houpala na takove houpačce na horu dolu určitě to všichni znate. a se děla jsem tm z jednu holku obě jsme spadly, ale nic se nam nestalo se dly jsme si znovu a houpaly se. a o na spadla a byla mrtva trošičku i od krve ne moc. v tym snu mi to přislo kdyby jsme si placaly na ruku a ona vždycky na mě volala pod a smala se na mě. ta co zemřela byla podobna me sestřenici tereze a ta co si tam nesedla taky. na te houpačce se sedi na proti. v tymsnu mi to přišlo jako vspominka na tu holku. a ted uz jsem se probudila a pořad mi ta vspominka nake holky jezdi v hlavě, byla na mě moc hodna a příde mi to příde jako kdybych to udělala do opravdy kdysy. jak jsem kdysy chodila do druhe třídy šla jsem zdruzinou na zahradu a sedla si s helenkou na to. a houpaly se, a řekla helenka dej tam nohu a drž se te gumy. ja jsem to skusila spadla jsem na zada. a vyrazila jsem si dech. a to s helenkou se stalo do opravdy to se mi nezdalo. :,(

• Citovat
  • Upravit
nevsik
26.10.12 09:52

Hele promin ale jinak jsi v pořádku??? za prvé toto byla diskuze o názvu jednoho hororu co jsem hledala takže tvé oba příspěvky jsou někde úplně špatně plus obsah toho co nám sem dáváš mě skutečně udivuje! bez hlavy a paty, výkřiky do tmy… a jestli už teda máš potřebu zacpávat fórum takovýma stupidníma příspěvka tak proboha alespoň piš správně. stačí když budeš dělat mezery tam kde mají být a ten příspěvek bude vypadat téměř jako normální.

• Citovat
  • Upravit
24.3.13 19:13

Neznate naky horor ktery neni krvak napis dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 19:14

No neznate naky horor ktery neni krvak napi ste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí