Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Achjo, reaguji teď na všechny příspěvky výše.
Pro upřesnění:
Tchyně - měla manžela v 18, je hubená, mladá, spí s chlapama za dárky a všichni se za ni stydíme. Manžel ji neumí odříznou, protože cituji „pořád je to přece moje máma“
Babička - normální ženská, která dokáže chytnout rapla, protože je jednodušší. Celý život dělala v kovošrotu tak má hubu prořízlou
Manžel - normální slušněj chlap, co se osamostatnil, aby nebyl v jejich vlivu, udělal si VŠ, podnik a rodinuPrvní reakce mého ttáy po příjezdu byla také " proč se sakra nezamykáš a proč už ta brána nebyla zavřená a k čemu jí tu máte?" Řikam že zasychal beton a že jsme si prostě odemkli protože to tak děláme když vstanem. Protože si tuhle odskočim zalejt kytku, s pejskem ven atd.
Tak to teda z toho dlouhého příspěvku nejde vyčíst. Zamyká se hlavní vchod, pokud je brána na zahradu volně přístupná. Nediv se, svět není plný ptajících se lidí, když jdou na návštěvu. Chodí tam bez pozvání a třeba krást. Jste hodně naivní.
@Anonymní píše:
Ano. Má na ní normálně zbroják. - autorka
Tak služební zbran zůstává v práci v trezoru.
@free333 píše:
Asi má i jiné pistolky. Myslela jsem, že pošahaným lidem se zbroják nedává. Ale co bych chtěla. V Americe celkem běžné a Trumpík přehazovačka to ještě schvaluje.
@Anonymní píše:
Achjo, reaguji teď na všechny příspěvky výše.
Pro upřesnění:
Tchyně - měla manžela v 18, je hubená, mladá, spí s chlapama za dárky a všichni se za ni stydíme. Manžel ji neumí odříznou, protože cituji „pořád je to přece moje máma“
Babička - normální ženská, která dokáže chytnout rapla, protože je jednodušší. Celý život dělala v kovošrotu tak má hubu prořízlou
Manžel - normální slušněj chlap, co se osamostatnil, aby nebyl v jejich vlivu, udělal si VŠ, podnik a rodinuPrvní reakce mého ttáy po příjezdu byla také " proč se sakra nezamykáš a proč už ta brána nebyla zavřená a k čemu jí tu máte?" Řikam že zasychal beton a že jsme si prostě odemkli protože to tak děláme když vstanem. Protože si tuhle odskočim zalejt kytku, s pejskem ven atd.
Takze tchyne je u MP, nosi zbran, navic krapet stetka. Aha. A kdyz prijeli kolegove, tak ji chteli usmernit donucovacimi prostredky?
@Russet píše:
Asi má i jiné pistolky. Myslela jsem, že pošahaným lidem se zbroják nedává. Ale co bych chtěla. V Americe celkem běžné a Trumpík přehazovačka to ještě schvaluje.
Dělá se zvlášt zbroják na služební zbran a zvlášt civilní.
A ani s civilní zbraní se někomu nesmí vyhrožovat, má být doma v trezoru, pokud by to byla pravda, tak by jí od MP vykopli, kdyby tohle předváděla, přijde mi to divné ![]()
@Adelineee píše:
Takze tchyne je u MP, nosi zbran, navic krapet stetka. Aha. A kdyz prijeli kolegove, tak ji chteli usmernit donucovacimi prostredky?
Vytáhli pendreky. Všechny znala ![]()
@free333 píše:
No ono to s těmi pravidly není tak striktní, jak jsem si všimla. Ona normálně ve službě volá manželovi, že za ním přijede, i když by měla obcházet určitý úsek ve městě. On jí stále řiká, žes ní být v kontaktu nechce. Vím o tom, že během služby si zajde třeba na 3-4 hoďky domů a jen se hlásí vysílačkou, nikdo to nehlídá. Zbraň měla kolikrát i normálně doma s celým ohozem - boty, kalhoty atd. Takže fakt nevím.
@Russet píše:
Vytáhli pendreky. Všechny znala
Gangbang
a zakladatelku neprizvali. Celkove mi to prijde nejake divoke, vcetne tech odchodu v ramci pracovni doby.
Příspěvek upraven 29.05.22 v 09:12
Pokud jsi opravdova, sepsat tuto udalost na policii, informovat jejiho zamestnavatele, ze mas obavy o jeji psychicky stav a schopnost vykonavat jeji povolani. Takovi lide nemaji u policie co delat.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni,
obracím se na vás, abych získala radu, případně cizí názory.
Budu se snažit situaci popsat stručně a jasně, protože problém je obsáhlý. Tchyně celé dětství s manželem manipulovala. S čímž před nějakou dobou přišel on sám. Řekla jsem mu, že souhlasím, protože i mně a mým rodičům dělala zlé, manipulativní věci, lhala a podobně. Pár velkých průšvihů, které udělala, vedly k tomu, že jsem řekla, že ke mně domů už nevkročí, protože pokaždé když to udělá, manžel je úplně na prášky třeba měsíc.
A teď k věci. Včera ráno jsem seděla v pracovně a vyřizovala práci a kolem okna mi prošla nasupená tchyně s její matkou a synem. Než jsem doběhla do chodby, byli v domě. Bez zaklepání vzali za kliku (9:00 ráno). S manželem jsme se postavili do dveří a řekli, že na ně nemáme čas ani náladu, ať odejdou. Stará babka nás rozrazila (130 kg ženská s pevným zdravím) a usadila se na gauč. S tím, že jim uděláme kafe, dám jim do kočárku naše miminko a hned teď jí vysvětlím, proč s nimi neudržujeme kontakt a že to přestane. Miminko začalo plakat, tak jsem se s ním zamknula do pracovny. Babka na mě přišla bouchat a křičet za dveřmi, ať okamžitě vylezu. Tvrdila jsem, že jsou v mém domě a na mém pozemku ať odejdou. Manžel se je snažil vyhodit aspoň 20 krát (slovně), protože s bábou fyzicky nehne a nic. Seděli dál v obývacím pokoji a křičeli s tchyní ať okamžitě vylezu. Bála jsem se a malý byl neklidný. Křičela na manžela, že mu rozbije hubu když se nebaví s mámou, že takových manželek, jako jsem já může mít třeba 10 (jsme s partnerem od 15 let a stále se milujeme, vše je v pořádku). Že v tomhle domě není moje nic (ten dům je psaný i na mě a vše jsem v něm normálně kupovala také). Takže jsem zavolala policii. Babku i tchyni vyzvali několikrát aby odešly, ale zabralo to, až když zmínili, že použijí donucovací prostředky. Vyhnat je ovšem mohli jen na silnici před bránu. Obě dvě i se synem, který s nimi přijel stály před mou bránou a křičeli na celé kolo na manžela: "já ti dala život, já tě vychovala, díky mě jsi tam, kde jsi! Beze mě nejsi nic! a podobně. Nutno podotknout, že manžel se v 18 odstěhoval a vše si od té doby financuje sám se mnou. Vysokou školu, bydlení a vše ostatní. Bugr byl venku do té doby, než přijel můj otec a tchyni s babkou srovnal a odjely.
Mám teď strach kamkoli jít, aby mě nepronásledovaly nebo mi neublížili nebo snad dokonce malému. Jak se takovým lidem bránit, když policie nic neřeší, dokud mě nenapadnou? Vím, že v minulosti už podobně pár lidem takhle zavařovali a nevím, co s tím. Kdy už je to stalking?
Musím ještě dodat, že je mi 25, mám 150 cm, 45 kg a i když se to zdá vtipné, nechci se hned po vylezení ze své zahrady prát s tchyní nebo babkou nebo s někým koho na mě pošlou.
Důležité je také to, že tchyně je měšťák, nosí zbraň a neustále nám to připomíná, asi aby jsme věděli, že nejsme v bezpečí.
(anonymně protože mám strach)
To jsou komediantky. Poridte si psa.
Vyhruzky zbrani bych oznamila PCR.
@Anonymní píše:
No ono to s těmi pravidly není tak striktní, jak jsem si všimla. Ona normálně ve službě volá manželovi, že za ním přijede, i když by měla obcházet určitý úsek ve městě. On jí stále řiká, žes ní být v kontaktu nechce. Vím o tom, že během služby si zajde třeba na 3-4 hoďky domů a jen se hlásí vysílačkou, nikdo to nehlídá. Zbraň měla kolikrát i normálně doma s celým ohozem - boty, kalhoty atd. Takže fakt nevím.
Tohle fakt dělat nemůže. V pracovní době nemá být doma. Že jí to prochází, je věc druhá. Asi šéf naprd.
@Anonymní píše:
Tak tady u nás to nejde.
Mám známé u MP a dovolí si max. jít koupit do krámu jídlo a i tam se bojí být déle, aby je někdo nenatočil, neřešil to.
To se divím, lidi si všímají, tak to nahlašte jejímu zaměstnavateli, nejlépe kdybyste to měli nahrané, ty vyhrůžky zbraní atd.
@Russet píše:
Tohle fakt dělat nemůže. V pracovní době nemá být doma. Že jí to prochází, je věc druhá. Asi šéf naprd.
Tak zrovna tohle můžu potvrdit, že je pravda, takhle to dělá většina měšťáků v okolí, že několik hodin z pracovní doby jsou doma ![]()
@KaZeAd píše:
Tak zrovna tohle můžu potvrdit, že je pravda, takhle to dělá většina měšťáků v okolí, že několik hodin z pracovní doby jsou doma
Tak to by asi mě asi vědět starosta, co si platí. Jestli to teda není Kameňákov.
@Russet píše:
Děkuji všem za názory. Paní mi radila ať napíšu na GIBS, toho využiji. Budu informovat i policii u které pracuje. Zamykat se samozřejmě už budu, ale toho strachu až pojedu s kočárkem nakoupit se asi jen tak nezbavím. To chce čas.