Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Tak je to babka nebo ne? Babky neslouží u měšťáků a pravděpodobně musí být víc fit než 130 kilové matrony.
130 kg nemá ta tchýně, ale tchýnina matka.
My třeba nemáme ani ten plot. Přes den barák nezamykáme, když jsme na zahradě, kolikrát zapomeneme zamknout na noc.
@welovefashion píše:
a nebojíš se, že vám ty kola z garáže ukradnou? my máme všude zabouchnuto, zvenku kouli, mámě takhle ukradli z garáže kolo a to jí jen zapoměla zavřítasi jiný kraj
Máme vrata od garáže vyjízdeci nahoru. No a jelikož dobře garáže se pořád chodí, tak bychom nedělali nic, než otvírali a zavírali garaz. Bojím se, ale vyřešit to nedokážeme.
@stín katedrál píše:
My třeba nemáme ani ten plot. Přes den barák nezamykáme, když jsme na zahradě, kolikrát zapomeneme zamknout na noc.
My právě taky občas zapomeneme i zamknout na noc. Kouli nemame, protože by to dopadlo tak, že bychom byli všichni venku a nedostali se dovnitř. Jakmile je hezky, tak jsou děti celý den venku.
@Dixies píše:
Manžel nechal jednou jedninkrát otevřenou garáž tak 15 minut a šel pro něco na zahradu. I ta chvilička stačila na to, aby nám někdo z garáže ukradnul elektrokolo
Kde bydlíte?
@Anonymní píše:
Kde bydlíte?
Normální vilková zástavba, žádné ghetto Ale občas tady dělají nájezdy nepřizpůsobiví z vedlejšího městského obvodu Sousedům vykradli přízemí baráku, když byli doma v patře
@Dixies píše:
Normální vilková zástavba, žádné ghetto Ale občas tady dělají nájezdy nepřizpůsobiví z vedlejšího městského obvodu Sousedům vykradli přízemí baráku, když byli doma v patře
My jsme na vesnici. Zadní nepřizpůsobiví tady nejsou. Jen občas nějaký feťák. Jednou tady někdo někoho vykradl, ale byla to chatka a chytli je.
Takže je vám 25, po vysoké jste nějakou dobu bydleli v Praze, teď máte už postavenou novostavbu a mimino, do toho oba podnikate..a teď tu o Karkulce.
@karkarka a nemá tu vysokou jen manžel? Nějaká doba v Praze - bydlení během studií? Mimino je hned…no a novostavba - hypotéka? Finance od rodičů?
Mně spíš přijde těžko uvěřitelná ta tchýně…
@mamule42 píše:
Všimla sis, zakladatelky jsou malé křehké ženy, útočníci mají přes metrák
@mroe píše:
130 kg osoba… ve veku tchyne… zena… tak urcite.
130kg není tchýně, ale její matka…jako proč by nemohla tolik vážit? ![]()
@karkarka píše:
Takže je vám 25, po vysoké jste nějakou dobu bydleli v Praze, teď máte už postavenou novostavbu a mimino, do toho oba podnikate..a teď tu o Karkulce.
@Magical-eyes píše:
@karkarka a nemá tu vysokou jen manžel? Nějaká doba v Praze - bydlení během studií? Mimino je hned…no a novostavba - hypotéka? Finance od rodičů?
Mně spíš přijde těžko uvěřitelná ta tchýně…
A to si prý syn vybírá ženu podle matky… Takže zakladatelko, bacha, ať se jí časem nepripodobnis! ![]()
@ZvědaváTerr píše:
Jak to vyřešila policie, když je ona měšťák?Jinak opakovaně volat policii, tyhle scény si nahrávat, nahrát si i to kde vám vyhrožuje že má zbraň a poslat to na GIBS..
Co s tim ma spolecneho GIBS? ![]()
Pokud ma tchyne zbrojni prukaz, pak zbran ve svrm volnu nosit muze. Jinak ne. A uz vubec ne sluzebni ![]()
Podnikáme oba už od vychození střední školy. Vysokou jsme dělali oba za vlastní finance a dítě přišlo po mém titulu Bc. Manžel má inženýra. Novostavbu jsme nestavili, koupili jsme ji na klíč.
To, že mi tu půlka lidí něvěří, mě jen utvrdilo v tom, že nejsem blázen, jak si celou dobu začínám myslet. Moje tchyně je totiž vážně extrém
![]()
A když říkáte „opakovaně volat policii“. Kluci přijeli za 30 minut od telefonátu a nebyli schopni babču vyvést. Až po nějaké době, kdy křičela, že ji budou muset vzít nohama napřed, jinak se nehne, řekli, že použijí donucovací prostředky.