Nezvaná návštěva tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
29.5.22 09:18
@Russet píše:
Tak to by asi mě asi vědět starosta, co si platí. Jestli to teda není Kameňákov.

Ono je to takové veřejné tajemství :lol: já to určitě hlásit nebudu, jestli na tohle narážíš :lol:
Storka mi taky přijde trochu přitažená za vlasy, jen jsem chtěla říct, že v tomhle zakladatelka určitě nekecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.5.22 09:25
@KaZeAd píše:
Ono je to takové veřejné tajemství :lol: já to určitě hlásit nebudu, jestli na tohle narážíš :lol:
Storka mi taky přijde trochu přitažená za vlasy, jen jsem chtěla říct, že v tomhle zakladatelka určitě nekecá

Aby to nebyla nějaká urban legend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
29.5.22 09:25
@mroe píše:
A tchyne je mestak, jo? A nosi zbran, jo?

Autorka nemůže vědět všechno. :-) V době, kdy je v práci si asi 1 hodiny od pracoviště jen tak neodskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
29.5.22 09:27

GIBS nemá s městskou policií nic společného, nespadají pod jejich kontrolu. Obrátila bych se na zřizující obec. Pokud máte důkazy na vyhrožování zbraní, pak na policii ČR. Celkově bych vše vyhrožování apod řešila s policií, v případě odsouzení přijde o práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.5.22 09:27
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Paní mi radila ať napíšu na GIBS, toho využiji. Budu informovat i policii u které pracuje. Zamykat se samozřejmě už budu, ale toho strachu až pojedu s kočárkem nakoupit se asi jen tak nezbavím. To chce čas.

Vy jste se doma nikdy nezamykali, že jsi na to přišla až po této diskuzi? Přijde mi, že jsi spadla z Marsu. Jako v osmdesátkách jsem taky jako dítě jen zabouchla a babi mívala vrata i verandu otevřenou. Ale to je skoro 40 let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.5.22 09:30
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Paní mi radila ať napíšu na GIBS, toho využiji. Budu informovat i policii u které pracuje. Zamykat se samozřejmě už budu, ale toho strachu až pojedu s kočárkem nakoupit se asi jen tak nezbavím. To chce čas.

Tak nechej dovazet nakupy domu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.5.22 09:41
@Anonymní píše:
Ano. Má na ní normálně zbroják. - autorka

co vím, tak měštáci zbraň běžně nenosí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
29.5.22 09:42
@welovefashion píše:

u nás jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
29.5.22 09:45
@welovefashion píše:

U nás nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.22 09:46

Vy se všichni zamykate? My, když jsme doma, tak máme všude odemknuto, otevřena garáž dokoran. Jsme kousek od silnice - cca 4 metry. S garáží to ani jinak nejde, pokud do ní chceme chodit - máme tam vše, kola, auto… Vrata na zahradu nemáme. Když jsme doma a nejsme zamknutí, tak může přijít dovnitř max. tchyne s tchánem. Ostatní zvoní. Děti běhání dovnitř a ven, to ani nemůžeme být zamknutí.

• Citovat
  • Upravit
7228
29.5.22 09:48
@free333 píše:
U nás nosí.

tak asi, jak kde :-) u nás jen klasická policie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.5.22 09:50
@Anonymní píše:
Vy se všichni zamykate? My, když jsme doma, tak máme všude odemknuto, otevřena garáž dokoran. Jsme kousek od silnice - cca 4 metry. S garáží to ani jinak nejde, pokud do ní chceme chodit - máme tam vše, kola, auto… Vrata na zahradu nemáme. Když jsme doma a nejsme zamknutí, tak může přijít dovnitř max. tchyne s tchánem. Ostatní zvoní. Děti běhání dovnitř a ven, to ani nemůžeme být zamknutí.

a nebojíš se, že vám ty kola z garáže ukradnou? my máme všude zabouchnuto, zvenku kouli, mámě takhle ukradli z garáže kolo a to jí jen zapoměla zavřít :) asi jiný kraj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
29.5.22 09:51
@Anonymní píše:
@terien … ale protože jsme chtěli dům, přestěhovali jsme se blíže za rodinou. - autorka

Tak alespoň víte, kde jste udělali chybu. V některých rodinách je lepší vzdálenost, než blízkost.

Jinak jak bylo psáno, pokud se bude situace opakovat, tak volat policii. Po takových pěti, šesti návštěvách zajít na služebnu, poradit se s policistou, na co byste mohla podat trestní oznámení a zároveň ho i podat. Nechť i babči mají o zábavu postaráno.

• Citovat
  • Upravit
29.5.22 10:02

Zakladatelko a jak zaměstnavatel potrestal tchýni? Protože pokud někdo u policie (bez ohledu na státní nebo městský) něco provede, tak se to hlásí nadřízenému na příslušné oddělení. Takže pokud píšeš pravdu, tak si myslím, že strach, že by přišla o práci při další scéně jí nedovolí Vás znovu takhle obtěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
29.5.22 10:04
@welovefashion píše:
tak asi, jak kde :-) u nás jen klasická policie

Tak my jsme krajské město, ožralí ukrajinci a rumuni z montoven se tu běžně rvou po ulicích, bezdomovci a fetky se taky denně řeší, my nemáme MP jen pro okrasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová