Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Tak to by asi mě asi vědět starosta, co si platí. Jestli to teda není Kameňákov.
Ono je to takové veřejné tajemství
já to určitě hlásit nebudu, jestli na tohle narážíš ![]()
Storka mi taky přijde trochu přitažená za vlasy, jen jsem chtěla říct, že v tomhle zakladatelka určitě nekecá
@KaZeAd píše:
Ono je to takové veřejné tajemstvíjá to určitě hlásit nebudu, jestli na tohle narážíš
Storka mi taky přijde trochu přitažená za vlasy, jen jsem chtěla říct, že v tomhle zakladatelka určitě nekecá
Aby to nebyla nějaká urban legend.
@mroe píše:
A tchyne je mestak, jo? A nosi zbran, jo?
Autorka nemůže vědět všechno.
V době, kdy je v práci si asi 1 hodiny od pracoviště jen tak neodskočí.
GIBS nemá s městskou policií nic společného, nespadají pod jejich kontrolu. Obrátila bych se na zřizující obec. Pokud máte důkazy na vyhrožování zbraní, pak na policii ČR. Celkově bych vše vyhrožování apod řešila s policií, v případě odsouzení přijde o práci.
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Paní mi radila ať napíšu na GIBS, toho využiji. Budu informovat i policii u které pracuje. Zamykat se samozřejmě už budu, ale toho strachu až pojedu s kočárkem nakoupit se asi jen tak nezbavím. To chce čas.
Vy jste se doma nikdy nezamykali, že jsi na to přišla až po této diskuzi? Přijde mi, že jsi spadla z Marsu. Jako v osmdesátkách jsem taky jako dítě jen zabouchla a babi mívala vrata i verandu otevřenou. Ale to je skoro 40 let!
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Paní mi radila ať napíšu na GIBS, toho využiji. Budu informovat i policii u které pracuje. Zamykat se samozřejmě už budu, ale toho strachu až pojedu s kočárkem nakoupit se asi jen tak nezbavím. To chce čas.
Tak nechej dovazet nakupy domu. ![]()
@Anonymní píše:
Ano. Má na ní normálně zbroják. - autorka
co vím, tak měštáci zbraň běžně nenosí ![]()
@welovefashion píše:
co vím, tak měštáci zbraň běžně nenosí
u nás jo.
@welovefashion píše:
co vím, tak měštáci zbraň běžně nenosí
U nás nosí.
Vy se všichni zamykate? My, když jsme doma, tak máme všude odemknuto, otevřena garáž dokoran. Jsme kousek od silnice - cca 4 metry. S garáží to ani jinak nejde, pokud do ní chceme chodit - máme tam vše, kola, auto… Vrata na zahradu nemáme. Když jsme doma a nejsme zamknutí, tak může přijít dovnitř max. tchyne s tchánem. Ostatní zvoní. Děti běhání dovnitř a ven, to ani nemůžeme být zamknutí.
@free333 píše:
U nás nosí.
tak asi, jak kde
u nás jen klasická policie
@Anonymní píše:
Vy se všichni zamykate? My, když jsme doma, tak máme všude odemknuto, otevřena garáž dokoran. Jsme kousek od silnice - cca 4 metry. S garáží to ani jinak nejde, pokud do ní chceme chodit - máme tam vše, kola, auto… Vrata na zahradu nemáme. Když jsme doma a nejsme zamknutí, tak může přijít dovnitř max. tchyne s tchánem. Ostatní zvoní. Děti běhání dovnitř a ven, to ani nemůžeme být zamknutí.
a nebojíš se, že vám ty kola z garáže ukradnou? my máme všude zabouchnuto, zvenku kouli, mámě takhle ukradli z garáže kolo a to jí jen zapoměla zavřít
asi jiný kraj ![]()
@Anonymní píše:
@terien … ale protože jsme chtěli dům, přestěhovali jsme se blíže za rodinou. - autorka
Tak alespoň víte, kde jste udělali chybu. V některých rodinách je lepší vzdálenost, než blízkost.
Jinak jak bylo psáno, pokud se bude situace opakovat, tak volat policii. Po takových pěti, šesti návštěvách zajít na služebnu, poradit se s policistou, na co byste mohla podat trestní oznámení a zároveň ho i podat. Nechť i babči mají o zábavu postaráno.
Zakladatelko a jak zaměstnavatel potrestal tchýni? Protože pokud někdo u policie (bez ohledu na státní nebo městský) něco provede, tak se to hlásí nadřízenému na příslušné oddělení. Takže pokud píšeš pravdu, tak si myslím, že strach, že by přišla o práci při další scéně jí nedovolí Vás znovu takhle obtěžovat.
@welovefashion píše:
tak asi, jak kdeu nás jen klasická policie
Tak my jsme krajské město, ožralí ukrajinci a rumuni z montoven se tu běžně rvou po ulicích, bezdomovci a fetky se taky denně řeší, my nemáme MP jen pro okrasu ![]()