Nezvládám vysokou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Karleon píše:
Proboha, jsi dospělá, proč necháváš své rodiče, aby na tebe křičeli? Oni se k tobě chovají určitým způsobem jen z toho důvodu, že ty jim to dovolíš. Tak se seber, uvědom si, kdo jsi a začni konečně žít svůj život.
Ano jsem dospělá, ale stále u nich žiju a nemám kde jinde jít. Kdyby jo už bych to udělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Pak o tom informujte vedoucí práce. Shoda 50 procent mně u bakalářky nepřipadá moc, pokud citujete prameny.
No právě že oni podporujou pouze kolem 10%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonrrisa píše:
Ano jsem dospělá, ale stále u nich žiju a nemám kde jinde jít. Kdyby jo už bych to udělala.
A nebylo by lepší překonat pohodlnost, zatnout zuby, školu dodělat( máš to za pár)a mít to vyřešené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
A nebylo by lepší překonat pohodlnost, zatnout zuby, školu dodělat( máš to za pár)a mít to vyřešené?
už jsem to i psala, že tu bakalářku řeším i s jiným učitelem. Sama vím, že teď by to bylo nehorázně blbé tu školu nedodělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonrrisa @blecha72 Nevím, jak ta stránka funguje, ale v teoretické části se shoda i očekává, pokud jsou tam citace, že? Důležitá (pro posouzení oponenta) je metodická část a část výsledků. Mmch, zadání BP podepisuje nejen vedoucí práce, ale také vedoucí ústavu/katedry a děkan. Jestli v tom má škola takový bord. l, že si to neumí pohlídat, tak bych očekávala i jistou schovívavost při obhajobě.
Udělej maximum v tom, co změnit/ovlivnit můžeš, a zkus nemyslet na to, co ovlivnit nemůžeš!
Nezahazuj ty roky, co jsi tomu už dala. Dodělej to. A pak se ti s titulem (ukončeným studiem) bude lépe vyrážet na vlastní cestu, ať už je to práce, magisterský stupeň na vysněné škole atd. Jak psal někdo výše, i tato depka je zkouška, jak zvládneš překonat překážky, tak ti přeji, ať v ní obstojíš! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonrrisa píše:
Práci si už hledám, zatím jsem našla brigádu v modním butiku. Jenže je to brigáda a ta moc nevydělává a navíc kdybych na to měla tak se od našich stěhuju okamžitě. a další to bych nechtěla aby mi to on platili moje chyba zaplatíš si to sama.
A teď si představ, že budeš mít práci za 15 000 hrubého nebo klidně i čistého a budeš si platit bydlení, jídlo, oblečení. Kde vezmeš cca několik desítek tisíc ročně na školné? A budeš mít vůbec čas tu školu při práci dělat? Devět z deseti zaměstnavatelů tě v pracovní době rozhodně neuvolní, když to nebude zvyšování kvalifikaci pro práci v jejich podniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonrrisa píše:
už jsem to i psala, že tu bakalářku řeším i s jiným učitelem. Sama vím, že teď by to bylo nehorázně blbé tu školu nedodělat.
No vidíš, půjde to. Máš propad, to se stává, ale musela bys být sama na sebe neskutečně naštvaná, kdybys to vzdala těsně před cílem. Zatni zuby, půjde to. Třeba s odřenýma ušima, ale půjde! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zakladatelko,
taky se přikláním k tomu dodělat
.Až ten diplom budeš mít, tak budeš ráda, uvidíš
.
Třeba to nikdy nevyužiješ anebo naopak si doděláš mgr., které tě chytne a nakonec budeš ráda.
A i kdybys šla na fyzioterapii, tak jedno studium už budeš mít splněno a budeš mít klid i od rodičů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Ahoj zakladatelko,
taky se přikláním k tomu dodělat.Až ten diplom budeš mít, tak budeš ráda, uvidíš
.
Třeba to nikdy nevyužiješ anebo naopak si doděláš mgr., které tě chytne a nakonec budeš ráda.
A i kdybys šla na fyzioterapii, tak jedno studium už budeš mít splněno a budeš mít klid i od rodičů…
Přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Školu přeruš..na rok, najdi si práci a podnájem začni se sama živit a třeba když zjistíš jaké to je - hledat si místo bez ukončeného vzdělání tak ještě ráda dostuduješ - a pak si vzdělání třeba doplníš o Mgr v oboru co tě bue bavit..
ono dávat vinu bývalýmu že sis špatně vybrala obor je sice možné nicméně kontraproduktivní..
taky je možnost vycestovat třeba jako aupair doučit se tak jazyk… seš mladá tak se nelituj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starsi dcera mela problem ukoncit magisterske studium.Po dlouhych debatach se rozhodla na rok prerusit.Jela na brigadu do zahranici a opravdu ji to pomohlo.Nam doma se to nelibilo, ale citili jsme, ze je to pro ni spravna cesta.Tam se zamilovala a nasla partnera. Vratila se domu, ukoncila magisterske studium a odjela s pritelem pracovat do zahranici.Kde zije a pracuje.Me se libi nazor Agaty13.Kazdy si potrebuje najit tu svoji cestu. Jinak je logicka rada zatnout a vydrzet.Ja bych na Tvem miste promluvila s psychologem. Mohlo by ti to pomoci srovnat myslenky. Preju Ti, aby tve rozhodnuti byla ta spravna cesta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Proboha, jsi dospělá,proč necháváš své rodiče, aby na tebe křičeli? Oni se k tobě chovají určitým způsobem jen z toho důvodu, že ty jim to dovolíš. Tak se seber, uvědom si, kdo jsi a začni konečně žít svůj život.
dokud je na nich závislá finančně tak je holt nedospělá.. s tím se nic nenadělá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mne to trochu pripada jako rozjizdejici se deprese…hlavne kdyz nespis a nejsi schopna se „vyburcovat“ k cinnosti. nechces si zajit k psychologovi?
Jinak se priklanim k tomu skolu dodelat, jestli ti chybi uz malo. Jeste porad se najdou mista, kde se na titul hledi, i kdyz je treba z jineho oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 píše:
No mne to trochu pripada jako rozjizdejici se deprese…hlavne kdyz nespis a nejsi schopna se „vyburcovat“ k cinnosti. nechces si zajit k psychologovi?
Jinak se priklanim k tomu skolu dodelat, jestli ti chybi uz malo. Jeste porad se najdou mista, kde se na titul hledi, i kdyz je treba z jineho oboru.
Tak tak. S nedokončenou školou se díra do světa neudělá. A něco to o člověku vypovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimálně to, že je schopen naučit se určitý objem znalostí, plnit si povinnosti a dotahovat věci do konce ![]()
Bude dobře, neboj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit