Nezvladatelný bratr 11 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
18.2.24 16:37

@arinecka V tom případě se omlouvám příspěvek smažu já si myslel že mi tu někdo opravdu dá radu a nebude si stoho dělat srandu… Protože já fakt nevím co mám v takovém případě dělat jestli mám dojít na ospod já sám a říct to protože rodiče se evidentně bojí přiznat že ho nezvládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
18.2.24 16:49
@Lukys2001 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co bych měl dělat v případě nezvladatelného bratra (11.let) který svým chování brzy způsobí rozvod nebo smrt jednoho z rodičů, bratr byl celkem ještě před rokem a půl hodnej ale poté začal bejt hajz* začalo to tím že přestal chodit do školy vždy ráno utekl a byl někde venku vše sváděl na učitelku že kvůli ní nechodí do školy tímto si vysloužil 49 neomluvených hodin a pro rodiče zápis na ospod s pokutou 5000,– jako přestupek za ty neomluvené hodiny, poté už to začalo jít z kopce každej druhej den nadával babičce do K*ND že ji zabije že je píč@,,, na mamu venku před lidma že píč@ šlapk@ mlátil do ní venku házel kameny na ní jak kdyby ji chtěl opravdu trefit do hlavy nejednou máma odpoledne přišla z brekem k babičce že už to nedává úplně celá ubrečená,, jeho brácha kterému je 14 let už chodí radši každej den spát k babičce protože doma je pořád mlacenej od jeho mladšího bratra kterej ho pořád z ničeho nic nakopne vší silou když to nečeká už je stoho chudák taky otrávenej říká že chce radši bydlet u dědy aby nemusel bejt doma s jeho mladším bratrem.. Rodiče už toho zkoušeli mnoho snažili se mu podlézat koupili mu iPhone 15, velice výkony notebook, brali ho na víkend na různé wellness pobyty a tam se choval normálně ale jak přijeli domu už to bylo špatný vše bylo hned zpátky, pokaždý si vyřval nějakou novou věc kterou chtěl tím že vyhrožuje že skočí z okna když mu to nekoupí, tyhle jeho výlevy stali rodiče za poslední 3 měsíce téměř 70000,– a pořád je to málo ba naopak že ještě horší. Dokonce ho nechali vybrat jinou školu kam by chtěl chodit když údajně v té první je špatná učitelka, takže si vybral školu která je úplně nejvíc daleko od našeho místa bydliště kam ho budou muset ráno a odpoledne vždy vyzvednut protože je to fakt na druhý straně města, první den kdy měl jít na jinou školu rodičům zase utekl a řekl si že tam půjde když mu udělají platební kartu a bude tam mít 10 000,– což otec udělal takže druhej den šel do nové školy kde dělal jak je rád že se mu tam líbí že tam bude chodit no byl tam dvakrát a teď už celej týden chybí pokaždé tátovi nějak uteče klidně otevře dveře za jízdy a chce vyskočit, v pátek volal táta babičce normálně brečel což sem viděl poprvé a byl úplně špatnej stoho říkal že už je toho na něj moc že to napálí pod kamion že už fakt neví co má dělat… Já to vidím z pohledy 22 letého bratra a vidím jak je stoho celá rodina špatná a vůbec se mi to nelíbí dnes opět mamka přišla k babičce celá ubrečená že za ní celou cestu šel a řval před lidma všechny možný nadávky a na zátylku má velkej flek protože na ní zase házel kameny a trefil se. Jak se může takhle chovat 11 léty dítě???
:lol: :lol: :lol: to je hezký. Já si myslím, že na sloh :,( pořád málo :,(. Musíš to přepracovat!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
18.2.24 16:53
@Lukys2001 píše:
@arinecka @mamule42 Já se omlouvám ale já žiju u babičky s dědou on bydlí doma… A rodiče ty mu na zadek nedají protože by to bylo ještě horší… Obvodní doktorka které sem to říkal mi řekla že to mám prostě nechat na rodičích oni za něho mají odpovědnost a že si budou muset nechat pomoc od kurátora na ospodu, ale oni i přesto co se děje pořád věří že to bude lepší že se zlepší

Nezlob se na me, ale jestli nezvladnou jedenactileteho spratka, tak je asi neco spatne. Jestli je to pravda, tak to je teda mazec. Az mu bude 15, tak to nechci videt. Asi blba vychova, nebo nevim. Diteti, co se takhle chova podstrojovat? Ten by mel vojnu zmetek jeden. A kdyz by si nedal rict, tak by supajdil do diagnostaku. Tak stejne skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
18.2.24 16:56
@Lukys2001 píše:
@arinecka V tom případě se omlouvám příspěvek smažu já si myslel že mi tu někdo opravdu dá radu a nebude si stoho dělat srandu… Protože já fakt nevím co mám v takovém případě dělat jestli mám dojít na ospod já sám a říct to protože rodiče se evidentně bojí přiznat že ho nezvládají.

Tak to je ale jejich boj. Co ty s tim udelas? Kdyz se od nej nechaj tyranizovat a nadavat. Tak ho chytni a vysvetli mu to ty. Nebo se ho taky bojis? Vzdyt to je dite proboha, ne dospelej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.2.24 17:43
@azaleila píše:
My. A jsme na horách…
Trollíku, taky jdi někam ven…

u nás také, a také jsme na horách - no spíš na kopcích, sníh tu není, včera pršelo,
vy máte sníh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.2.24 17:48
@Lukys2001 píše:

moje teta v 16 letech chtěla magneťák (taková věc na hudbu v roce 1978), a že skočí z okna, když ho nedostane - 3 dny nešla do školy- gympl, a pořád vyhrožovala - její maminka zavolala rychlou, že dcera chce spáchat sebevraždu, okamžitě ji odvezli a čekalo ji výživných 6 týdnů na psychiatrii v Kroměříži mezi opravdovými psychicky nemocnými ženami - například nahé ležely pod radiátorem a celý den křičely) - tak to je dost dobrá léčba - babička si dovedla poradit v roce 1978, tak že by si tví rodiče nedovedli poradit v roce 2024?

Příspěvek upraven 18.02.24 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
18.2.24 17:53

Jak se udělá karta pro děcko, kde je 10t? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17477
18.2.24 17:58
@stinga píše:
moje teta v 16 letech chtěla magneťák (taková věc na hudbu v roce 1978), a že skočí z okna, když ho nedostane - 3 dny nešla do školy- gympl, a pořád vyhrožovala - její maminka zavolala rychlou, že dcera chce spáchat sebevraždu, okamžitě ji odvezli a čekalo ji výživných 6 týdnů na psychiatrii v Kroměříži mezi opravdovými psychicky nemocnými ženami - například nahé ležely pod radiátorem a celý den křičely) - tak to je dost dobrá léčba - babička si dovedla poradit v roce 1978, tak že by si tví rodiče nedovedli poradit v roce 2024?Příspěvek upraven 18.02.24 v 17:57

Hustý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
18.2.24 18:25

@stinga spolužačka z vedlejší třídě na střední vyhrožovala sebevraždou svým rodičům, když okamžitě nezařídí, aby se k ní vrátil kluk, který se s ní rozešel. Taky rodiče nečekali, až si kvůli blbovi něco udělá, holka skončila na psychiatrii. Tu ten pobyt tam tak vyřídil, že musela opakovat ročník, protože trvalo měsíce, než se vzpamatovala z toho, co tam viděla. Ovšem už ji nikdy nenapadlo vyhrožovat sebevraždou, ještě kvůli někomu, kdo za to vůbec nestojí. Dneska pracuje na hodně vysoké funkci a nikdo by to neřekl, že měla takové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
18.2.24 18:32
@arinecka píše:
Tak určitě ti budeme věřit, že rodiče takhle podlézají, nechají se od něj bít a týrat. Hm, tak to jo. :mrgreen:

Tak jápři své práci v dětsképsychiatrické léčebně měla dítě, které na své rodiče a mladšího sourozence vzalo nůž…bylo mu 10 a na personál šel se židlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
18.2.24 18:53

Moje Mamka když byla malá, asi 10 let, vyhrožovala babičce, že se zapíchne. Tak babička vzala nůž a zabodla ho těsně vedle její ruky. Měla takovej šok, že další sebevražedný výhružky ji nenapadly.
Léčba šokem zabírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.2.24 21:37
@azaleila píše:
Hustý!

moje mamka to své matce nikdy neodpustila, že tam ségru dostala, sama ségra s tím asi byla smířená :nevim:
@mado tato sestra mé matky byla teda celkem nevyrovnaná osoba celý život, asi měla i neléčené deprese, nakonec tu sebevraždu skokem z okna opravdu spáchala, bylo jí 60 a po diagnóze rakoviny žaludku ve čtvrtém stádiu podepsala revers, doma vygruntovala a pak skočila z okna chodby v 8. patře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
18.2.24 21:38

@stinga to je smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17477
19.2.24 06:42
@stinga píše:
moje mamka to své matce nikdy neodpustila, že tam ségru dostala, sama ségra s tím asi byla smířená :nevim:
@mado tato sestra mé matky byla teda celkem nevyrovnaná osoba celý život, asi měla i neléčené deprese, nakonec tu sebevraždu skokem z okna opravdu spáchala, bylo jí 60 a po diagnóze rakoviny žaludku ve čtvrtém stádiu podepsala revers, doma vygruntovala a pak skočila z okna chodby v 8. patře

Hm, tak to už je horší… smutny… vlastně se nedá říct nic jiného, než chudák teta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí