Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jí jako chceš mít neustále vlhkou? nebo nějak nechápu
pokud je vlhká u sexu tak to stačí ne, a nevysycháš věkem? kolik ti je?
Příspěvek upraven 29.01.14 v 18:58
@Pincenza píše:
Takze si co hodinu sahas do pipiny jo.Prominte, ale me to prijde hrozne vtipny.
![]()
![]()
No, to si nesaham, co hodinu, ale proste to citim. Je mi to neprijemny.
@renda81 píše:
To jí jako chceš mít neustále vlhkou? nebo nějak nechápupokud je vlhká u sexu tak to stačí ne, a nevysycháš věkem? kolik ti je?Příspěvek upraven 29.01.14 v 18:58
@angelsface bud rada, normalne je neprijemna premira vlhkosti.
Jako holky me to v tehu fakt obtezuje, co bych dala za sucho.
![]()
@renda81 píše:
To jí jako chceš mít neustále vlhkou? nebo nějak nechápupokud je vlhká u sexu tak to stačí ne, a nevysycháš věkem? kolik ti je?Příspěvek upraven 29.01.14 v 18:58
a vekem to bude mit vlhke porad, pac se bude pocuravat ne asi
![]()
@Pincenza píše:
@angelsface bud rada, normalne je neprijemna premira vlhkosti.Jako holky me to v tehu fakt obtezuje, co bych dala za sucho.
![]()
![]()
nemas byt tak nadrzena ![]()
@renda81 píše:
No, ja mela za to, ze se pochva zvlcuje zcela normalne, ze je to jeji bezne prostredi, nerikam nejak masivne, extremne.
Vekem urcite nevysycham.
@1.zizi teeeda holky to jsem se zase jednou pobavila. Jinak jen mimo téma 1.zizi ty ty profilovky také tak dobře měníš - nedávno taková roztomilá holčička a teď takové…a teď nevím co ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@1.zizi teeeda holky to jsem se zase jednou pobavila. Jinak jen mimo téma 1.zizi ty ty profilovky také tak dobře měníš - nedávno taková roztomilá holčička a teď takové…a teď nevím co
to je me prave ja ![]()
Pokud to teda neni vtip
, tak to vypada na mykozu, zajdi si na gyndu
@JanulaM píše:
Pokud to teda neni vtip, tak to vypada na mykozu, zajdi si na gyndu
@angelsface podle me take kvasinky.
saha a cucha