Nezvlhčuje se mi pochva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
29.1.14 21:08
@K-Black píše:
@Pincenza hele zrovna u tebe bych takový výsměch nečekala :( u tebe @1.zizi mě to nepřekvapuje :roll:možná bych ještě zkusila máznout oliváčem, samozřejmě jen panenský ne nějakou chemickou hnusárnu.

ja si delavala obcas masku z vajec, drozdi medu a olivoveho oleje a zabiralo to… :think:

• Citovat
  • Upravit
3509
29.1.14 21:09

@K-Black hele ja se smeju Tvoji hlasce, ne zakladatelce. 8o :mrgreen: Jinak to rozpeti me samozrejme zarazilo taky… :think: Mozna bych tam nemazala vubec nic. Co tam pustit pritelovu hlavu? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
29.1.14 21:11
@Pincenza píše:
@K-Black hele ja se smeju Tvoji hlasce, ne zakladatelce. 8o :mrgreen: Jinak to rozpeti me samozrejme zarazilo taky… :think: Mozna bych tam nemazala vubec nic. Co tam pustit pritelovu hlavu? :P

dobytku..takhle vazne tema a ty z toho mas (_!_) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
29.1.14 21:12

@angelsface
Nemůže to být třeba změnou mýdla? Zkusila bych koupit v lékárně čípky, obsahující laktobacily. Pak až dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 21:13

@1.zizi no.co jeee snazim se poradit. :( Na me to funguje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
29.1.14 22:06
@Pincenza píše:
@1.zizi no.co jeee snazim se poradit. :( Na me to funguje. 8)

Zkusim pritele… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
29.1.14 22:12
@Katchus píše:
@angelsface
Nemůže to být třeba změnou mýdla? Zkusila bych koupit v lékárně čípky, obsahující laktobacily. Pak až dr.

To ne, mydlo pouzivam stale stejne. Jen jinou avivaz, ale nikdy jsem na tyhle veci netrpela a ani jsem nikdy nejak nemocna na spodek nebyla krome hlubokyho panevniho zanetu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.1.14 22:28

@angelsface Ahoj, nechápu reakce ostatních. Pokud někdo nedokáže seriózně odpovědět a má potřebu se pubertálně vysmívat a zesměšňovat někoho kvůli založenému tématu, asi by bylo fajn, kdyby nepsal vůbec. Člověk nemusí být gynekolog, a ani úplně hloupý aby věděl, že sliznice jakékoli části těla musí být vlhká. Pokud není, hrozí její trvalé poškození. Raději se obrať na gynekologa. Pokud se to stává častěji, nebrala bych to na lehkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
29.1.14 23:07
@jane-e píše: :mrgreen: me napadlo jenom, jestli nejedes v koksu :nevim: :mrgreen:

no já osobně se ptám :…jakou barvu mělo to co sis šlehla?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
30.1.14 10:26
@Krisťa81 píše:
@angelsface Ahoj, nechápu reakce ostatních. Pokud někdo nedokáže seriózně odpovědět a má potřebu se pubertálně vysmívat a zesměšňovat někoho kvůli založenému tématu, asi by bylo fajn, kdyby nepsal vůbec. Člověk nemusí být gynekolog, a ani úplně hloupý aby věděl, že sliznice jakékoli části těla musí být vlhká. Pokud není, hrozí její trvalé poškození. Raději se obrať na gynekologa. Pokud se to stává častěji, nebrala bych to na lehkou váhu.

Ahoj, diky za odpoved. Moc casto se mi to nedeje, ale kdyz uz.. Je to hodne neprijemme.. Nicmene on pry pharmatex vysusuje sliznici, pravdepodobne to telo nejak nepobralo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.2.14 10:41

@angelsface Ahoj, sice píšu se zpožděním, tak snad to nevadí. Taky nechápu reakce ženských, asi si myslí, že oni mají v pochvě sucho, ale to se pletou, to by poznaly!! Když jsem změnila HA, nečekala jsem ms dřív než obvykle a měla jsem u sebe jen tampóny. Když jsem uviděla kapku krve na kalhotkách, radši jsem so ho zavedla a po pár hodinách vytáhla a ejhle!,ms mi ještě nezačala, bylo to jen… :think: něco jak špinění, které zas přestalo. A několik hodin jsem pak taky byla suchá. Ne, nestrkala jsem si tam prst (pro rýpalky!), ale drhlo to při chůzi, v sedě, prostě nepříjemné, takže chápu, o čem mluvíš :)
Já bych ti mohla poradit Feminellu, zaváděcí globule. Je v nich také tea tree olej, takže by to mělo působit i protizánětlivě. Mě to kdysi doporučila jedna online doktorka, ale pro mě výsledek žádný, protože mě trápí něco jiného než suchost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí