Ničej mě prázdniny doma s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.7.17 13:07

@kdochcekam tAK MŮŽE si udělat volno, ne? S kamarádkou na pár hodin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
21.7.17 13:09

Já ti rozumim. Muj sen je se třeba dva dny jen válet na zahradě a opalovat se. No bohužel, mam doma tříletou a desetiměsíčního, co má momentálně horečku, takže ani ven nemůžem. Přes noc minimálně třikrát kojim, vstáváme v šest.
Těšim se, až budou děti větší a já pujdu do práce…
Jinak co mě tak napadlo, tak toho šetiletýho by si manžel už mohl vzít k ruce na zahradu, když přijde z práce, to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.7.17 13:14

Naprosto te chapu. Opravdu to chce alespon na vylet zmenit prostredi.
Nase deti kdyz jsou doma je to taky sileny.8lety kluk a skoro 3leta porad se jen dohaduji mladsi neustale pisti.Na prazdniny jsem se moc netesila pri predstave toho co bude. Jediny co pomaha jezdit na vylety.ted mel tyden primestsky tabor on si to uzil my taky :).Nebo si nekam zajdi s kamaradkou i kdyby na dve tri hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
21.7.17 13:14

@kdochcekam tak když už je muž 3 týdny doma, tak by zakladatelce mohl děti na dvě hoďky pohlídat, aby si někam zajela, ne? Takhle by to ale mělo fungovat, ne? Když má pocit, že je vyhořelá, tak by se snad muž mohl postarat, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 13:16
@kdochcekam píše: :roll: Klííííd, děvčata, nerozpalujte se, už tak je dost horko.
Beru to z vlastní pozice, kdy bych já viděla co práce doma máme nedodělané, co všechno se musí udělat a sebrat se a odejít by mě teda rozhodně nepomohlo. Pomohlo by mi, kdybych si dokázala hodinu sednout a nic nedělat. Popíjet kafe, malej by spal, velkej by si třeba koukal na telku a já měla hodinu voraz. To by mi pomohlo. Nepomohlo by mi odjet pryč a vrátit se do ještě většího bordelu, kdy jsem ten náš chaos neměla pod kontrolou. Jestli to máte vy některá jinak, tak si jeďte s kamarádkou. Já když jedu bez dětí, tak jedu s manželem. Čas bez dětí neprohýřím s kamarádkou, se kterou můžu bejt kdykoliv. :nevim:

Práce neuteče, nemá nožičky. :mrgreen: Trochu mi to připomíná mojí mamku, která celé mé dětství „měla práci“ a pak litovala, že s námi jako dětmi víc nebyla. Ale ona to měla jako ty, hodně jí záleželo na domácnosti a ten chaos musela mít pod kontrolou. :mrgreen:

Já jsem schopná se s mužem domluvit a vypadnout s kamarádkou na kafe. Takové to „můžu ji vidět kdykoliv, takže ji neuvidím“ znamená, že se neuvidíte nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 13:17
@Tefanek píše:
Jestli se nepletu, tak deti je pet. Ale mozna se mylim.

Dve uz jsou v pohode. Respektive i to treti. Nejvets peklo dela sestiletej capek s dvouletym jeste vetsim capkem. Mladsiho strasne zajimaji aktivity a hracky toho starsiho, ale je to jeste telatko, vsechno tomu srarsimu kazi. Ten rve, bouchns ho, mladsi se neda a skoci po nem, skrabe, kousne, starsi mu nechce vic ublizit, tak strasne rve. No a to je furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 13:18
@kdochcekam píše:
zakladatelka psala co by jí pomohlo. Nepsala nic o tom, že chce odjet pryč. :nevim:

Tak to je snad jedno, jestli bude mít hodinku sama s kafem, jak jsi navrhovala ty, nebo dvě s kámoškou někde v kavárně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 13:20

@kdochcekam Ano, kdybych je tu nechala, tak mam na tyden o praci postarano.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
21.7.17 13:22
@kdochcekam píše:
zakladatelka psala co by jí pomohlo. Nepsala nic o tom, že chce odjet pryč. :nevim:

ale taky nepsla. že chce sedět doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
21.7.17 13:22

..

Příspěvek upraven 21.07.17 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.7.17 13:23

@petra79 Ted jsi mě pobavila, můj 3 leták taky furt piští a mě to taaaaaak leze na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.7.17 13:27

@eva valoi Nesnesitelní jsou, protože se nudí. Což je sice pravda, ale kde má člověk brát sílu, aby jim dělal zábavu a přitom ještě něco doma udělal, viď? Na výletech to prý bývá lepší…no, u nás se z výletu vracím obvykle totálně vyždímaná. Jedu s nadějí, jak si to užijeme, ale dokážou se věčně dohadovat a být naštvaní i na těch výletech. Jednoho nebaví tohle, druhého támhleto. Mladší je protivná, protože ač doma lítá skoro po stropě, tak venku je líná udělat krok pěšky a věčně jí bolí nožičky. Pro staršího je všechno strašná nuda a všechno je přeci pro mimina… Ne, výlety u nás nejsou o odpočinku, ale od toho, abych aspoň chvíli neuklízela :lol:

Co s úklidem může počkat, to nedělej. Místo oběda objednej pizzu, opečte buřty..žádná složitá jídla. Zkus to „co nejvíc flákat“, ať pořád neotročíš. Také sním o tom, jak si sednu a budu chvíli poslouchat ticho. Pokaždé, když se pokusím před dětmi utéct ven, musím pak letět zpátky, protože se vevnitř poperou. Starší navíc nespavec, usíná pozdě v noci, budí se brzy ráno a nevydrží ani chvíli sám se sebou, věčně někoho k sobě potřebuje. Jak já ti rozumím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.7.17 13:28

@eva valoi podle mě si nevyhorela, teda pokud jo tak pak i já :) Mám 3 děti. Pokud se nehadá A s B, tak se hádá B s C nebo A s C :D Děsně mi to leze na nervy, ale musím vydržet ;) Na dovolené jsme už byli, chodíme na hory, k sestře a pod. takže zábava pro děti celkem je, ale i tak mi jde z nich hlava kolem. Aspoň jsem ráda, že v tom nejsem sama.

Příspěvek upraven 21.07.17 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.7.17 13:32

Taky to chápu. Mám čerstvě 4letou a roční. Teď jsme měly dva dny po sobě návštěvy a starší jako šílená, pokecat se prostě nedá… Navíc si strašně diktuje a nebo aspoň smlouvá. Ta menší by mě chtěla jen pro sebe, o přetahovaní není nouze. Drží mě vidina toho, ze pristi týden jede starší k babi na prázdniny :D Teď jsem se zašila s kafem, ale malá se budí.

Chci taky udělat zase spoustu restů, co bude pryč, ale cítím, že bych měla spíš zvolnit, zajít třeba s manželem do kina. Tak snad to dokážu. Hodně sil a pevné nervy všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 13:33

@Kakika Převčírem jsme byli u babicky na zahrade cele odpoledne, vcera na koupalisti, sice fakt na chvili, ale byli. Dnes nebo zitra planujeme vylet. Jako unavuje me to, zvlast na koupaku jsdm jak ostriz, ale… ale nekdy chci neco delat, aby se to hnulo. Cely rok jsem odpoledne s detmi po krouzkach, dopoledne udelam ten zaklad, vikendy jsme hodne pryc. Ja si nepamatuju, ze by nam furt rodice organizovali zabavu. Maji venku trampolinu, bazenek, mice a stejne furt prudej. My prisli domu na obed a na veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová