Ničej mě prázdniny doma s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
21.7.17 12:46

Ničej mě prázdniny.(

Děti doma, neustálé rvačky, řev, dohady. Hlavně 6 letej se skoro 2 letym. Do toho manzel uz treti tyden doma. Nikam jsme letos nejeli. Varim a furt resim nejake problemy. Mam stazenej krk, nemuzu uz ani normalne mluvit. Ted uspavam malyho, aby byl aspon chvili klid. Manzel se tady furt vrta v necem kolem baraku, jsem na ty deti vesmes sama. Nekdy bych se uz strelila do hlavy. Obdobi, ktere jssm vzdycky milovala, se zmenilo v nocni muru. Vsechno je spatne.( Loni to bylo hodne podobny. Myslim, ze jsem vyhorela. Muze matka vyhoret?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
21.7.17 12:49

@eva valoi to víš, že může matka vyhořet. Nemohla by jsi tam děti nechat muži a vyrazit si někam buďto sama nebo s kamarádkou? Vyčistit si hlavu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.7.17 12:49

Mu že matka vyhořet. Proč se jim manžel nevěnuje, tak ho popros, řekni mu jak se cítíš. Může s nima někam jet, nebo jezděte na výlety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
21.7.17 12:51

@eva valoi nevyhorela :hug: Jen to chce změnu. Vyjeďte na výlet, dojdete si na obed a co babičky, nefunguji Ona i kratkodoba romantika by prospela. Zkus vymyslet jinou zábavu, var jednoduchá jídla, nehroť úklid a zkus s manželem domluvit pres den alespoň na hodinku pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.7.17 12:51

Já sem sama na tři děti, mám dva kluky a teď tříměsíční holčičku. Za týden bude chlap doma 14 dní a přijede i jeho dcera. Tak nás tu bude 6, taky mazec. Taky se těšim až začne škola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.7.17 12:53

Děti zlobí taky z nudy, jeďte na výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
21.7.17 12:54

Chápu a soucitim.. Kdyz si šel starší posledního června pro vysvědčení, říkám si a je konec.. Doma je dva a jeste pidi mimino který nesnese byt odloženo na dve minuty..strašně jsem se bála, manžel v práci 10 hodin denně a víkendy na stavbě.. Jsem na všechny tri sama. Zatim to dávám.. Musím.. Ale přiznám se, ze na záři čekám jako na smilovani..budiž nam útěchou ze je nás víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 12:55

Bohužel je to hlavně na mně. Od konce června jsme dělali drevo skoro 3 tydny, pak se natirala okna, malovalo.. To se me sice netyka bezprostredne, ale furt v tom cirkusu varim, peru, rvou mi tu deti. V zari bude lip, ale copak clovek muze dva mesice takhle prezivat. Ja jsem nikdy nechapala, proc lidi furt nekam pospichaj. Uzivala jsem kazdeho dne. Ted se chci probudit, az nejmladsimu budou aspon ctyri. On je tak narocnej a ja uz tak stara a unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
21.7.17 12:56

@eva valoi Když je manžel už takovou dobu doma, proč mu nenecháte děti a někam si nevyrazíte sama nebo s kamarádkou? Nebo proč nejedete celá rodina na dovolenou nebo aspoň výlet. Všechno lepší než jen sedět doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
21.7.17 12:57

Tak jasně, že může i matka vyhořet, ale tipla bych to spíš na stereotyp, chce to změnu. Proč nevyrazíte někam pryč, alespoň na výlety, když ne přímo dovču? Manžela bych zapojila, snad to musí vidět sám, ale ono jim to kolikrát ani nedojde, tak si řekni o pomoc. Zkus jít někam na cvičení nebo co tě baví… My trčíme od začátku června doma kvůli neštovicím, ale na příští víkend už chceme na Boží Dar a pak jsem znovu zamluvila zrušené Rakousko. Před osypáním jsme strávili týden v České Kanadě, výletovali jsme, i když ráno před odjezdem holky ještě děsně zlobili, že jsem si říkala, že to bude dovolená za trest, tak tam byly celkem zlaté. Chce to zkrátka někam na chvíli vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 12:59

Na vylety obcas jezdime. Malej mi usina a mne se dela trosku lip. Pujdu si dat kavu. Nekdy si predstavuju, jak sedim na zahrade, vse mam hotove a sedim tam, posloucham, jak zpivaji ptaci. A nikdo tu neni, jsem sama…Asi by mi bylo za chvili smutno, ale ted po tom touzim, jako clovek ztracenej v pousti po vode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 13:02

@eva valoi A co nějaký příměstský tábor pro staršího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.7.17 13:05

Holky jste hodne, dekuji za ucast a nejake ty dobre rady. Jak jsme malovali, tak jsem jeste probrala veci, jeste to dodelavam. No a cekaji me okna, to si musim nejak rozplanovat. Dneska, az se malej vyspi, mozna pojedeme na vylet, ale jsem nejaka znicena. Kdyztak aspon na koupak. Vcera nas tedy vyhnala bourka, sotva jsme tam prijeli. 30 minut jsme si to uzivali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845

@kdochcekam tak u dětí snad nemusí být uvázaní oba rodiče 24 hodin denně ne, jeden si může odpočinout a nechat děti tomu druhému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278

@kdochcekam a co jinýho si myslíš, že jí pomůže? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie