Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
luciezesvetic píše:katyca píše:Teď trochu nechápu.Jí jím sýry,jogurty atd.A plně kojím,on nejí ještě nicluciezesvetic píše:Takže né že plně kojíšKatka86 píše:Jdeme tam až 30.,nevím proč jsem myslela,že už za týdenkatyca píše:Na půlroční prohlídce bych se určitě o tom zmínila,ale jestli už je to ok,tak ten týden navíc už nic nezkazí.Samo jiná by byla,kdyby se to objevila zas a nějak víc.To bych tam brnkla a poradila se.V drtivé většině je to právě ta nesnášenlivot mléčných výrobků.luciezesvetic píše:Doporučuji konzultaci s dětskou lékařkou.
Já jen kojim a včera jsem též našla nitku krve v zelené stolicce.Za týden jdeme k dr. na 6.m prohlídku,myslíte,že do té doby můžu počkat nebo mám jít hned?od té doby tam už nic neměl.Tak myslíte,že to i přes to stačí?Jinak mléko,sýr,jogurty atd. konzumuju od jeho narození hodně,tak mi přijde divné,že by se to projevilo až teď
Jo ta alergie se nemusí projevit hned, jinak bych nedával tavený sýr, jogurty, poze po dohodě s lékařkou, vysaď je a uvidíš. Jinak doporučuji vše s mírou, pokud kojíš tak mléčné výrobky opravdu omezit.