Nízké HCG a Papp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
7.10.23 07:09

@Fifinka1111 Myslím, že jsou oficiálním distributorem na našem trhu. Ročně provedou cca 4 000 těch NIPT testů, tj. 15-16 vzorků v pracovní dny, takže myslím, že bohatě ty 2 přístroje stačí. Jinak i ta Panorama se už vyhodnocuje v Čr a to v Plzni.

Jinak vim, že neplašíš :D Jsi už zkušená matadorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
7.10.23 19:02

@Fifinka1111 Tak ted uz chapu ze to trvalo dele i u me. No jako cekam v pondeli dibre zpravy a zda to bude ta holcicka jak rikas. Moje intuice ohledne pohlavi mi nevysla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
7.10.23 19:04

@peclen @Fifinka1111 no my mame zatim Tobiáš, teda spis ja memu chlapovi se moc nepozdava ale ja si to vydupu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
7.10.23 21:26

U nás je zatim v záloze Radovan nebo Filip (toho chce dcerka), ale nějak s tím nejsme spokojení. Asi čekáme na nějaké osvicení mysli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.10.23 18:01

@Petra1986 Tak 50% šance na úspěšný odhad tady je 🤣 🤣 🤣

@peclen já u nás pomalu zakázala klučičí jména na R (pritel Radomír, stejně jako mamcin manžel; bratr a otec oba Radovani, nevlastní bratři Richard a opět Radomír)🤣 🤣 🤣 Filip je pěkne jmeno, to je zase ale pro změnu bratranek… takže ani to u nás moc nejde v uvahu. Já chci všeobecně totiž něco, co v rodine ještě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.10.23 09:04

@Fifinka1111 Tak u nás právě v okolí nikdo takový neni, tak je to jedno ze jmen co nemáme nijak citově zabarvené. Filipů je mraky. V rodině sice neni, ale jeden soused má psa Filipa a druhý syna, ale zase by bylo fajn dcerce dopřát tu radost z výběru jména pro brášku. Snad vymyslí ještě nějaké jiné. První jí napadl Paskal 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.10.23 10:08

@peclen 🤣 🤣 🤣 to by jí brácha asi moc nepoděkoval v budoucnu 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
10.10.23 08:02

@Fifinka1111 ahojky, tak co, dneska uz snad vysledky budou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.10.23 11:03

@Petra1986 :lol: :lol: :lol: :lol: Not yet :-D pak dám echo až to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.10.23 11:24

@Petra1986 Ale já si užila včerejší kontrolu na gyndě, kde jsem se zase dívala, co tam to malé plůdě vytváří za pohybové kreace 8o A taky jsem si to natočila, takže pak vesele ukazuju po celém svém okolí… a začínám zvažovat pak pořízení kšírů na dítko :think: :pankac: Bo za poslední UTZ se to jenom vždycky mlelo a mlelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.10.23 13:18

@Fifinka1111 a kolikátý jsi tt? Jak už mám dvě děti tak můžu potvrdit, že dítě co furt tančilo na utz, tak je víc neposedné. A dost je ovlivnil režim jaký jsem měla v těhotenství. S první jsem vstávala hodně brzo do práce, nemohla jsem spát a lépe se mi pracovalo, když tam nikdo nebyl a ta potvora pak vyžadovala vstávání ve 4, čož bylo po porodu peklo. Druhej kopal silněji a do horších míst, ale méně často a taky je klidnější a vstává v rozumnou dobu :D teď tam mám asi tasmánského čerta :cert:, fakt nemám hodinu, abych necítila silné pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.10.23 13:29

@peclen Jsem teďka 16. týden, já jsem docela líný člověk :D a mám sedavé zaměstnání… takže po mě ta aktivka uvnitř rozhodně není. Ačkoliv je fakt, že teď vstávám tak mezi sedmou a osmou, což je na mě o víkendech brzo… já jsem schopná společně se psy spát až do půl desáté neli déle, ale bude to taky tím, že chodím dřív spát, protože jsem unavená. Ale spolutvůrce je taková naše coura :mrgreen: (furt někde courá po výhledech, když jede třeba pracovně někam - má rád architekturu a přírodu), moje mamka je taky dost aktivní, asi tak 1000× víc než já.

Teda UTZ byly asi 3 (11tt, 13tt a teď ten 16tt), ale už od toho jedenáctého se vždycky mele a mele… jakoby se to chtělo na „kamery“ předvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.10.23 16:23

@Fifinka1111 No po někom z vás to dítě bude :mrgreen: Já vyfasovala první s temperamentem po manželovi. Hrozně emotivní dítě dožadující se obrovské pozornosti. Dvojka je víc po mne, takže tam se trefim do naplnění potřeb hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.10.23 20:23

@peclen @Petra1986

Tak je to tady 😁 aneb jak jsem řekla, tak se stalo… testy Ok a bude to holka 🥳 🥳 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.10.23 20:38

@Fifinka1111 Tak to je super, gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie