Nízké HCG a Papp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
10.10.23 21:14

@Fifinka1111 no nekeee takze intuice byla spravna moc gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.10.23 21:35

Tak teď už jen ať se nic neobjeví na velkém utz a donosit je do termínu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
10.10.23 22:16

@peclen no to je to, ja prvni nedonosila asi ve 34tt mi zacala odtekat voda, lezela sem 2 tydny v nemocnici a porod 36+1, takze mam docela nervicky z toho at ae to neopakuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
10.10.23 22:17

@peclen a ktery jsi ty vlastne tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.10.23 22:39

@Petra1986 Já už si ty s***ky vybrala snad všechny loni. Takže Vcil to klapne na první dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
11.10.23 06:45

@Petra1986 Ja jsem 20tt. Tak to jse to krasne vydrželi do dobrého týdne. Víš příčinu? Dobré je, že ty plodové obaly jsou v každém těhotenství origoš, takže se to vůbec nemusí opakovat. Máš doma ty testovací proužky na moč? Já chytila zánět každé těhotenství, ale mám je hrozně dlouho absolutně bez příznaků, takže se pak projeví náhle v těžké formě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
11.10.23 23:05

@peclen pricinu mi nikdo nerekl, co vim tak zanet sem taky mela ale preleceny nekdy na zacatku tehilu. testy byli ok i moc i krev vzdy takze netusim. Jak sem tam lezela ty dva tydny odebrali mi vzorek plodovky prave proto zda nebyla zkazena ale vse bylo v poradku a dal mu k tomu nic nerekli :nevim: no strach ve me zustane takze budu doufat.

Příspěvek upraven 11.10.23 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
11.10.23 23:06

@peclen jo a ty prouzky nemam, mela bych mit? da se z toho neco poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.10.23 06:58

@Petra1986 Ona to muze byt jen blba nahoda v tomhle tydnu. Temi prouzky prave zkoumaj jestli nemas zanet a jestli ti dobre fungujou jatra (preklampsie a tak). Je to takový dobrý ukazatel stavu. Já prostě ten zánět močáku nikdy nepoznám, tak raději testuju hned jak mi prijde ze curam vic, coz je v tehotenstvi zrovna hodne blby ukazatel. Poprvé mi právě taky praskla voda o něco dřív, hned po tom zánětu, ale ja měla fakt 40 co nesly ničim srazit a byly chyceny i ledviny. Dalsi tehotenstvi se na to prislo nahodou pri steru na streptokoka, takze jsem ty antibiotika dostala driv a voda mi nepraskla. Muze to byt nahoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
12.10.23 08:29

@peclen asu si ty prouzky poridim, protoze ja mam prasky na prevenci preklamsie, vyslo mi vysoke riziku u screeningu.
No me nerupla ta voda cela, ona postupne odtekala po kouskach nebo jak to rict takze to bylo zajimave. Jo a ja to blbe pochopila ja zanet mocaku nemela jen sem mela gynekologicky zanet nebi spis nejake kvasinky nebo infekci. Odber na streptokoka sem samozrejme nestihla takze mi atb dali preventivne v nemocnici hned pokud bych nahodou rodila. Zazrakem to maly v brisku vydrzel jeste 14 dnu s minimem plodovky coz sem se taky divila ze to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.10.23 18:45

Dneska uměj doslova zázraky. Dokonce pry lze tu plodovku i doplňovat, ale moc se to nedělá. Ty zanety prave casto pochazeji z mocoveho nebo traviciho ustroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.4.24 13:38

@Petra1986 asi odepisuji pozdě… ale máme zdravou roční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí