Nízké sebevědomí a přednáška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tala20
23.12.23 10:13
@vokishka píše:
Chtela byvh tu prednasku na Bozi hod videt.

Zakladatelka je jistě farářkou v protestantské modlitebně. Bude mít na Boží hod kázání na téma „PŘÍCHOD BOHA, KTERÝ BYL JEŽÍŠKEM“ (Genesis 49,8-12 a Žalm 146).

1 Halelujah. Chval, duše má, Hospodina.
2 Chváliti budu Hospodina, dokud jsem živ, žalmy zpívati Bohu svému, dokud mne stává.
3 Nedoufejtež v knížatech, v synech lidských, v nichž není vysvobození.
4 Vychází duch jejich, navracují se do země své, v tentýž den mizejí myšlení jejich.
5 Blahoslavený ten, jehož spomocník jest Bůh silný Jákobův, jehož naděje jest v Hospodinu Bohu jeho,
6 Kterýž učinil nebe, zemi, moře, i vše, což v nich jest, kterýž ostříhá pravdy až na věky,
7 Kterýž činí soud utištěným, dává chléb lačným. Hospodin vysvobozuje vězně.
8 Hospodin otvírá oči slepých, Hospodin pozdvihuje snížených, Hospodin miluje spravedlivé.
9 Hospodin ostříhá příchozích, sirotku a vdově pomáhá, ale cestu bezbožných podvrací.
10 Kralovati bude Hospodin na věky, Bůh tvůj, ó Sione, od národu až do pronárodu. Halelujah.
  • Citovat
  • Upravit
2095
23.12.23 10:17
@Doctus píše:
Dal bych si tak hodinu „před“ 1 tbl. Guajacuranu.Jak nastane onen okamžik, podíval bych se do „publika“ a v duchu si řekl Polibte mi p.del, polibte mi p.del, polibte mi p.del a začal.

Jo, a pak to řekne nahlas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.12.23 11:37
@LiduNe píše:
Reaguju na příspěvek Hanky1, která se diví, že zakladatelka jde na Boží hod do práce. Chci tím říct, že to není až tak neobvyklé. O přednášce ani jedna z nás nepíše.

Zakladatelka jasně píše o přednášce…přečti si znovu její úvodní prispevek…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.12.23 11:50
@Anonymní píše:
@kacakaca Děkuji za radu a odpověď k tématu. Na zbytek jako je @Hanka1 @vokishka a další nemá smysl reagovat… Holt asi žijí v nějaký švy bublině, kde neexistuje, že ne pokaždé se všichni sejdou a někdy se to musí řešit v rámci volna…

Mas normalne napsat ze jdes do prace a nerikat tomu vzletně přednáška ty bublino… :roll:

• Citovat
  • Upravit
24204
23.12.23 12:00
@Anonymní píše:
@kacakaca Děkuji za radu a odpověď k tématu. Na zbytek jako je @Hanka1 @vokishka a další nemá smysl reagovat… Holt asi žijí v nějaký švy bublině, kde neexistuje, že ne pokaždé se všichni sejdou a někdy se to musí řešit v rámci volna…

Jako jít do práce na vánoční svátky ok, taky jsem musela, dokonce jsem pracovala na ŠD z domu po večeři a rozdani dárků, ALE nebyla to žádná přednáška, ale nutná činnost v době, kdy v systému nikdo nepracuje a hlavní provoz firmy byl doma na svátky. Pravidelně jedem mezi svátky.

Ale nejsou to přednášky, ty “normální” zaměstnavatele pořádají během normálního pracovního týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31143
23.12.23 12:00

@Hanka1 Tak proste bude mluvit pred vic lidma, patrne prezentovat nejake svoje myslenky. :nevim: Misto rady zase nejake pitome slovickareni.

Zakladatelko, zkus si to prerikat dvakrat nahlas zitra vecer. Poprve abys vedela, kde se sekas, podruhe, aby sis upevnila kriticka mista. To pujde. :hug: Kdyz mam prispevek na konferenci, tak doladuju klidne trikrat, ctyrikrat, nez jsem spokojena a jista. Jak vypadas bude jedno, pokud budes mluvit k veci :nevim:. Ve finale nejde o zivot, takze jde o houno :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
23.12.23 12:20
@Hanka1 píše:
Zakladatelka jasně píše o přednášce…přečti si znovu její úvodní prispevek…

Ježišmarja, nereaguju na zakladatelku, ale na tvoje podivení, že jde o svátku do práce, a co to teda může být za práci. Co píše zakladatelka vím, reaguju na to jinde.

• Citovat
  • Upravit
30408
23.12.23 13:09
@LiduNe píše:
Ježišmarja, nereaguju na zakladatelku, ale na tvoje podivení, že jde o svátku do práce, a co to teda může být za práci. Co píše zakladatelka vím, reaguju na to jinde.

Jít do práce a pořádat o svátcích přednášky jsou fakt úplně dvě odlišné věci. Stačilo to napsat srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
23.12.23 16:13
@hanka.br. píše:
Jít do práce a pořádat o svátcích přednášky jsou fakt úplně dvě odlišné věci. Stačilo to napsat srozumitelně.

Ty jsi buď úplně blbá nebo to jen děláš, abys prudila. Škoda se s tebou unavovat.

• Citovat
  • Upravit
20861
23.12.23 18:59

Dobrý den @LiduNe,
prosím Vás o slušnou diskuzi bez zbytečných urážek.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.12.23 09:37

Zakladatelko tak jak dopadla ra přednáška v praci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat