Nízké sebevědomí a přednáška
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Doctus píše:
Dal bych si tak hodinu „před“ 1 tbl. Guajacuranu.Jak nastane onen okamžik, podíval bych se do „publika“ a v duchu si řekl Polibte mi p.del, polibte mi p.del, polibte mi p.del a začal.
Jo, a pak to řekne nahlas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LiduNe píše:
Reaguju na příspěvek Hanky1, která se diví, že zakladatelka jde na Boží hod do práce. Chci tím říct, že to není až tak neobvyklé. O přednášce ani jedna z nás nepíše.
Zakladatelka jasně píše o přednášce…přečti si znovu její úvodní prispevek…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kacakaca Děkuji za radu a odpověď k tématu. Na zbytek jako je @Hanka1 @vokishka a další nemá smysl reagovat… Holt asi žijí v nějaký švy bublině, kde neexistuje, že ne pokaždé se všichni sejdou a někdy se to musí řešit v rámci volna…
Mas normalne napsat ze jdes do prace a nerikat tomu vzletně přednáška ty bublino… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kacakaca Děkuji za radu a odpověď k tématu. Na zbytek jako je @Hanka1 @vokishka a další nemá smysl reagovat… Holt asi žijí v nějaký švy bublině, kde neexistuje, že ne pokaždé se všichni sejdou a někdy se to musí řešit v rámci volna…
Jako jít do práce na vánoční svátky ok, taky jsem musela, dokonce jsem pracovala na ŠD z domu po večeři a rozdani dárků, ALE nebyla to žádná přednáška, ale nutná činnost v době, kdy v systému nikdo nepracuje a hlavní provoz firmy byl doma na svátky. Pravidelně jedem mezi svátky.
Ale nejsou to přednášky, ty “normální” zaměstnavatele pořádají během normálního pracovního týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 Tak proste bude mluvit pred vic lidma, patrne prezentovat nejake svoje myslenky.
Misto rady zase nejake pitome slovickareni.
Zakladatelko, zkus si to prerikat dvakrat nahlas zitra vecer. Poprve abys vedela, kde se sekas, podruhe, aby sis upevnila kriticka mista. To pujde.
Kdyz mam prispevek na konferenci, tak doladuju klidne trikrat, ctyrikrat, nez jsem spokojena a jista. Jak vypadas bude jedno, pokud budes mluvit k veci
. Ve finale nejde o zivot, takze jde o houno
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Zakladatelka jasně píše o přednášce…přečti si znovu její úvodní prispevek…
Ježišmarja, nereaguju na zakladatelku, ale na tvoje podivení, že jde o svátku do práce, a co to teda může být za práci. Co píše zakladatelka vím, reaguju na to jinde.
- Citovat
- Upravit
@LiduNe píše:
Ježišmarja, nereaguju na zakladatelku, ale na tvoje podivení, že jde o svátku do práce, a co to teda může být za práci. Co píše zakladatelka vím, reaguju na to jinde.
Jít do práce a pořádat o svátcích přednášky jsou fakt úplně dvě odlišné věci. Stačilo to napsat srozumitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Jít do práce a pořádat o svátcích přednášky jsou fakt úplně dvě odlišné věci. Stačilo to napsat srozumitelně.
Ty jsi buď úplně blbá nebo to jen děláš, abys prudila. Škoda se s tebou unavovat.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den @LiduNe,
prosím Vás o slušnou diskuzi bez zbytečných urážek.
Kačka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka je jistě farářkou v protestantské modlitebně. Bude mít na Boží hod kázání na téma „PŘÍCHOD BOHA, KTERÝ BYL JEŽÍŠKEM“ (Genesis 49,8-12 a Žalm 146).