Potřebuji další práci/brigády - exekuce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co takhle vyjet do zahranici. Bydlet na ubytovne, maknout si a budes to mit drive splaceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemako píše:
A co takhle vyjet do zahranici. Bydlet na ubytovne, maknout si a budes to mit drive splaceny.
Ano, nad tím jsem přemýšlela, ale mám fakt spoustu zdravotních problémů, co mě omezují a nevím, jak bych to zvládala. To už bych musela řešit teď, kdy ještě nevím, co bude v létě (přemýšlela jsem vyjet někam do hotelu, ale je to složitější se mnou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byt tebou bych to zkusila.. U tech hotelu je vetsinou i placene ubytovani.. Nebudes muset platit najem v Praze.. Byt tebou (pokud mas zdravotni problemy) bych se snazila toho dluhu zbavit co nejdriv. Co teda muzes a nesmis delat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemako píše:
Byt tebou bych to zkusila.. U tech hotelu je vetsinou i placene ubytovani.. Nebudes muset platit najem v Praze.. Byt tebou (pokud mas zdravotni problemy) bych se snazila toho dluhu zbavit co nejdriv. Co teda muzes a nesmis delat?
Určitě nemůžu tahat těžké věci, 12h na nohou taky stát nemůžu. Nicméně minimálně na několik měsíců se chci kousnout tady v Praze a najít si druhou práci, přemýšlím o zákaznickém servisu nebo něco podobného.
Můj příspěvek je spíše zoufalý výkřik, třeba někdo něco nahodí, co by mě samotnou nenapadlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@style07 píše:
Určitě nemůžu tahat těžké věci, 12h na nohou taky stát nemůžu. Nicméně minimálně na několik měsíců se chci kousnout tady v Praze a najít si druhou práci, přemýšlím o zákaznickém servisu nebo něco podobného.
Můj příspěvek je spíše zoufalý výkřik, třeba někdo něco nahodí, co by mě samotnou nenapadlo..
Ja si myslim ze prace a brigada jsou hodne narocne.. Ale treba to das.. To byl jen takovy napad.. Do zahranici jezdi hodne lidi si treba vydelat na hypoteku nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všichni,potřebovala bych radu, dostala jsem se do problémů, dlužím asi 400000,– a potřebuju se toho zbavit, za poslední dva roky jsem splatila už asi 150000,–, ale neměla jsem energii na víc než jednu práci. Nicméně rok 2024 chci co nejvíc umořit ten dluh.
Moje situace je následující:
- žiju sama v nájmu v Praze
- beru na Prahu malý plat (administrativa), ale bohužel toho moc neumím, jsem vděčná za tohle
- dluhy jsem nadělala v době covidu, byla jsem blbá, bez práce a prostě si nabrala půjčky, které jsem pak nezvládala platit a strčila jsem hlavu do písku a neviděla a neslyšela, až jsem se dostala do exekucí
- nekouřím ani nepiju, nejsem příliš společenský člověk
Ráda bych se zeptala, jak lidi třeba zvládají mít 2 pracovní úvazky, jaké kombinace prací by to mohlo být? Mám k tomu plno zdravotních problémů, se zády, nohama, atd. Nechci to brát jako výmluvu, jenom jestli máte nějaký tip, kde si hledat druhou práci, v obchodě bych asi moc dlouho nevydržela (a nic proti tomu nemám, jen znám svůj zdravotní stav, který se za posledních pár let rapidně zhoršil).
Prosím nesuďte mě, sama vím, jak jsem blbá, do jaké situace jsem se dostala. Potřebuju jen nějaký tip ohledně práce, známé žádné nemám, kteří by pomohli nebo kde bych se mohla zeptat.
Díky moc!
P. S. Omlouvám se, pokud příspěvek nedává smysl, do diskuzí nepřispívám, jenom už jsem zoufalá. Snažila jsem se dát co nejvíc informací.
To je docela dost. Insolvence by v úvahu nepřipadala? Budeš mít jednu práci, v klidu si splácet, sice mít minimum, ale ještě Ti část dluhů odpustí. Teď se určitě lépe nemáš. Zajdi do nějaké poradny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz pobiras prispevek ns bydleni? Zni to, ze bys na nej mela narok. Par tisc mesicne ti taky pomuze.
- Citovat
- Upravit
Ja bych zkusila tu insolvenci. S pohybovym omezenim a bez zvláštních znalostí tezko ty penize rychle vydelas.Dluh ti narusta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
A co zkusit erotické služby? Jestli vypadáš trochu k světu, nechají se takhle peníze vydělat poměrně rychle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se podívat po lépe placené práci, najít si levnější bydlení, zjistit jestli nemáš nárok na nějaké sociální dávky, invalidní důchod, insolvenci… Z brigád mě napadá ostraha objektů, stánkový prodej, call centrum u mobilního operátora, práce na infocentru v obchodech, hlídání dětí v dětském koutku, doučování jestli máš nějaké znalosti na dobré úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je velmi poptávaný úklid domácností, žehlení, hlídání dětí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana.dv píše:
U nás je velmi poptávaný úklid domácností, žehlení, hlídání dětí…
Ano, ten úklid domácnosti je v Praze hodně žádaný. Není to tak těžká práce, domluvis si čas kdy můžeš. Nabere si toho jen kolik zvládneš. Nebo hlídat děti, chuvu tu chce taky každý druhý, jsou na dračku i velmi pochybné ženy bůhví odkud. Já mám paní na úklid, dela normální věci, vysaje (muze pouzit roboticky vysavac), vytře, utre prach, uklidí koupelnu a kuchyni, vyzehli, má to na pul dne a odejde s 1500 v kapse. Ona dělá jen to 2 úklidy denně, takže ji to sype dost dobře. Má drahé značkové věci co já nemám. Lidi se o ní perou když uklízí dobře a je spolehlivá a to ona je.
- Citovat
- Upravit
Ahoj všichni,
potřebovala bych radu, dostala jsem se do problémů, dlužím asi 400000,– a potřebuju se toho zbavit, za poslední dva roky jsem splatila už asi 150000,–, ale neměla jsem energii na víc než jednu práci. Nicméně rok 2024 chci co nejvíc umořit ten dluh.
Moje situace je následující:
Ráda bych se zeptala, jak lidi třeba zvládají mít 2 pracovní úvazky, jaké kombinace prací by to mohlo být? Mám k tomu plno zdravotních problémů, se zády, nohama, atd. Nechci to brát jako výmluvu, jenom jestli máte nějaký tip, kde si hledat druhou práci, v obchodě bych asi moc dlouho nevydržela (a nic proti tomu nemám, jen znám svůj zdravotní stav, který se za posledních pár let rapidně zhoršil).
Prosím nesuďte mě, sama vím, jak jsem blbá, do jaké situace jsem se dostala. Potřebuju jen nějaký tip ohledně práce, známé žádné nemám, kteří by pomohli nebo kde bych se mohla zeptat.
Díky moc!
P. S. Omlouvám se, pokud příspěvek nedává smysl, do diskuzí nepřispívám, jenom už jsem zoufalá. Snažila jsem se dát co nejvíc informací.