No 1.lash - zkušenosti

3200
21.11.12 11:25

No 1.lash - zkušenosti

Ahoj!

nemá někdo osobní zkušenosti, případně informaci od někoho, kdo vyzkoušel? Tím nemyslím informaci typu: moje kosmetička prodává a chválí…

Předem děkuji všem, kteří si myslí, že to je drahé a řasenka udělá totéž, ale k tématu vlastně nemají co říci, aby nereagovaly/i, neboť jedna taková diskuse s nulovou odpovědí na otázku tu již je.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
21.11.12 11:48

Zrovna dnes jsem šla okolo výlohy a viděla jsem leták, docela mě to zaujalo…:palec: Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
21.11.12 12:06

@klarucha no já taky, ale vzhledem k tomu, že ani na Omlazení (kde jsou holky, které v péči o sebe udělají první poslední) není ani jedna zkušenost od uživatelky, tak spíš asi nikdo nenapíše.
Navíc v návodu píšou, že výsledky jsou nejlepší až tak po 6 nebo 8 měsících užívání a tady je to prezentované jako novinka, no uvidíme, jestli někdo nenapíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.11.12 12:20

@KatkaX Omlazení jsem už také prolezla, opravdu nic. Necháme se překvapit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikyN9
21.11.12 22:21

Dnes nam paní od No1 lash volala a poslala materialy. Znacka a tento produkt u nas teprve zacinaji, takze nemuzete slyset poradne recenzi, ale vypada to skvele. Slozeni je fajn:) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
slun.1212
17.2.13 17:13

recenze no1lash

Tak po pravdě, přípravek používám měsíc, přesně podle návodu a stále nic. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3200
17.2.13 17:45

Já to používám už druhý měsíc, řasy jsou pravda trošku delší, ale za ty prachy jsem čekala víc. Skoro se mně zdá, že Talika za třetinovou cenu, udělá stejnou službu. Ale v návodu píšou, že max. výsledek je vidět za tři měsíce, takže ještě měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika 33
14.8.13 06:40

no lash 1

Po sundani umelych ras mi zustali jen kratounke stetinky a misty uplne bez ras, hledala jsem na netu neco co mi rasy zpravi anasla jsem toto serum no lash 1 ale odrazovala me ta silena cena, nakonec jsem se to rozhodla vyzkouset a pouzivam ho uz 2 mesic a jsem prekvapena jak mi rasy vyrostli, muzu jen doporucit po dlouhe dobe produkt ktery zabira

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml