Noční buzení

4092
13.8.10 15:03

Noční buzení

Ahojky kdy se vám mimi přestalo budit v noci kvůli jídlu? Teda pokud jste kojili? Znáte nějáký zaručený způsob jak mimi začít pomalu navykávat aby se v noci pomalu přestalo budit? už jsem docela unavená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
13.8.10 15:12

mikky nám asi pomohlo že sme prcka budili přes den na jídlo po 3 hodinách a v noci se budil … v 1m už se v noci nebudil vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21558
13.8.10 15:32

v šesti měsících jsem byla nucena použít Estvilla a pak mi klárka spala od sedmi do 4, kdy dostala jedno noční kojení a spala tak do sedmi. před nasazením se mi budila cca měsíc co 1-1,5 hodiny, podumlala si prs a spala dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.8.10 16:01

Jedno noční kojení je do teď - mezi 4-6hodinou. Do 3m jsem kojila tak, jak se probudil - prvně většinou mezi půlnocí a druhou ráno, pak po 2-3 hodinách. Od 3 měsíců jsem se už řídila hodinama - dřív, než po 3 hodinách jsem se snažila uspat jinak. V osmi měsících jsem začala postupně posouvat hranici prvního nočního kojení. Prostě jsem si řekla, že dřív, než ve 2 nedam a pokud se kluk probudil, nevyndaval jsem z postýlky, dala dudlík a po 2-5ti minutách se vracela. Okolo 9. měsíce jsem se dostala na tu 4. hodinu a asi to tak nechám.

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
13.8.10 16:15

Malej se mi přestal budit až jsem přestala kojit (v 16.měs.) do té doby byl vzhůru každou hodinu. Přeju pevné nervy!

• Citovat
  • Upravit
25324
13.8.10 21:09

Ahoj,nedokážu přesně říci,čím malej natáhl spánek,dřív se budil 1-2× za noc,pak jsem přestala v noci kojit,ale dávala jsem Bebu na Dobrou noc,a po nějakém čase-cca 1-2 měsíce se budil jen jednou,a nyní je situace taková,že spí od 19:45 do 05:30.Mohl by to posunout aspoň do 7:00 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.8.10 21:10

Jo,a teď mu bude 11 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
14.8.10 00:50

Ahoj, ze začátku se mi malý budil kolem druhé ráno,pak to postupně prodlužoval a od druhého měsíce spí celou noc,teď se budí nejřív tak o pul osmé,často i později,nevím,čím to je,možná trochu pomohlo,že když se začal probouzet tak jsem mu dala dudlík a zase hned usnul,kdyby měl ale hlad ,tak by ani dudlík nepomohl,taky ho od začátku zavinuji,vyžaduje to do teď,dokonce i v těch vedrech musel být zavinutý až po hlavičku,naštěstí máme v ložnici přijatelnou teplotu tak neměl ani potničky..Rodina si děla srandu,že ho budu zavinovat ještě do 18tin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí