Noční inventura Kaufland, režim, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuji za info, jsem teď častěji v ústí, tak tam v týdnu nabehnu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a chteji u vas prohlidku od lekare? Po segre ji chteli.Asi proto, ze je to jako nocni smena, ale uz je to nejaky patek zpatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně musí být zdravotní průkaz. S prohlídkou si nejsem jista, dcery si sice daly žádost, ale na prohlídce zatím nebyly ani neříkaly, že by musely. Ale u nás je inventura až v září.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inventura je všude až v září
Jen někde víkend 6.-7.9. a jinde 23.-24.9., tedy co jsem viděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Já myslela, že když je tu ten dotaz, tak už je to někde aktuální. Navíc už mají i smlouvu podepsanou. U nás to ještě v té fázi není, a to jeden z Kaufů to má právě už na začátku září.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka
Tak u nás to dávali dopředu, tak 3 týdny zpátky jsem to viděla. A jak je dnes známo - je třeba jednat rychle. Ségra má už i podepsanou smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla taky, každá koruna dobrá!! jen se chci zeptat kolik jste za to tak dostaly??
- Citovat
- Upravit
@vokishka
Pokud nepodepíšeš „r§žové prohlášení“ tak ano, pozor - „růžové prohášení“ můžeš mít podepsané na daný měsíc jen u jednoho zaměstnavatele.
Takže žádný, že teď ho podepíšu v Kaufu (na první víkend) a potom třeba v Tescu (další víkend).
Nevím, co u toho děláš nebo hodláš dělat, je to na zvážení zda se při tak málo hodinách to vyplatí - pokud nic nemáš, tak určitě, ale pokud máš něco většího tak spíše ne, přece jen to bude max. 16h (což ano, je to 168,–).
To, že je někdo student neznamená, že nemusí platit daně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Ptám se kvůli dcerám, já normálně pracuju. Dcera bude mít jinou brigádu a jen půjde na tu inventuru. V té nové ještě nemá podepsanou smlouvu, ale už jim dávala potvrzení o studiu. Pokud teda podepíše to růžové (má to na 300 hodin do konce roku), tak nesmí jinde (třeba při té inventuře)ten papír už podepsat, chápu to správně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
@zvidavajanca Ptám se kvůli dcerám, já normálně pracuju. Dcera bude mít jinou brigádu a jen půjde na tu inventuru. V té nové ještě nemá podepsanou smlouvu, ale už jim dávala potvrzení o studiu. Pokud teda podepíše to růžové (má to na 300 hodin do konce roku), tak nesmí jinde (třeba při té inventuře)ten papír už podepsat, chápu to správně?
Ano je to tak, slevu na dani lze uplatnit pouze u jednoho zaměstnavatele v jeden měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 dělala jsem inventuru na škole…to už je ale asi 6 let zpět, s sebou svačinu a pití…ale kolem druhé nám tam dávali bagety a colu pokud vím..
příprava nula…je to brnkačka. pro cvičené opičky
ale dobrý přivýdělek ![]()
- Citovat
- Upravit