Noční inventura Kaufland, režim, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@verulicek A nemůže se stát, že bude spočítáno třeba ve 4 ráno a nazdar? Nevím, jak by se dcera dostala domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka jo stoprocentně…první den jsem se vracela sice pozdějc. mám pocit že jsme to měli na dvě noci…a druhou noc bylo hotovo už kolem druhé..záleží jak velký máte obchod, kolik vemou lidí atd…osobně radím, pomalu a pozvolna…za rychlost ti nikdo nepřiplatí ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek původně měly být 2 dny, ale pak to změnili na 1. Tak snad se to nestane, že by skončili tak brzo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám za to, že Kaufy jsou všechny stejně velký
A leda, že by měli dost brigádníků
Jinak, co mi občas z okolí někdo říkal, tak se končilo mezi 3-4h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sphynxik v Ústí doporučuji Kaufland na Klíši. Byla jsem tam na inventuře dva roky zpátky a bylo to super- dostali jsme i nějakou menší sváču. Nevím, jak je to s lidmi nahoře ve Všebo, ale tam prý nikdo moc nechce ani na brigády, tak asi nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca První noc jsme (co si pamatuju) končili snad někdy po čtvrté. Druhou už někdy kolem 1-2. Záleží asi na tom, kolik si naberou lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka16
No někdo se zase snažil zdržovat (aby měl víc), takže možná i proto
Ale je divný, že inzerují práce 22-6 a počítáš s 8h (jak plat, tak doprava) a nakonec je to míň a pro někoho problém k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca To je možné
. My jsme tam tuším čas psaný neměli, ale to už bych kecala, to si nepamatuji. Je to takové na prd, když s něčím počítáš, ale zase asi nebudeš chodit po prázdném spočítaném krámě kvůli hodinám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka16
Ptala jsem se ségry, v inzerátu je 22-6, ve smlouvě žádné hodiny nejsou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, kolik peněz si na brigádě kauflandu lze vydělat?
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE na druhe stranceto pani pise
cca 70,– zahodinu (po zdaneni cca 60 ) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@3HE ex byl nedávno a za šichtu cca 650 kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se nám to pomalu ale jjistě blíží páč Zářijová inventura byla zrušená jde někdo ve Zlíně? a jak řešíte dopravu? já mám trochu výhodu že mám doma taťku s autem takže pro mě v případě dřívějšího konce přijede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 dělala jsem inventuru na škole…to už je ale asi 6 let zpět, s sebou svačinu a pití…ale kolem druhé nám tam dávali bagety a colu pokud vím..
příprava nula…je to brnkačka. pro cvičené opičky
ale dobrý přivýdělek