Noční inventura Kaufland, režim, zkušenosti

1917
1.8.14 19:23

noční inventura Kaufland

Ahojky zdravím mám pár takových dotazů ohledně noční inventury v Kauflandu
Jak se nejlíp na noční inventuru připravit? )mám na mysli co si třeba vzít s sebou na jídlo nebo pití a i všeobecně)
Taky co mám čekat na školení před inventurou?
A nakonec v kolik se tak začíná a konnčí? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
1.8.14 19:28

@katula9 Školení je rychlovka, toho se vůbec neboj ;) Inventura mi přišla fajn, nemít malého a 3 brigády šla bych zas.. Byla jsem třikrát.. Ssebou si vezmi lahev vody a sváču (ale když jsme chodili my tak sváču dávali - sušenku a jablko).. Mě to fakt hezky utíkalo a moc mě to bavilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 19:30

@katula9 školení je kravina - jen ohledně bezpečnosti. Co se týče času - jak kde - u nás to bylo 22:30-6:00. Příprava? Sváču, pití - stejně musíš všechno nechat označit a zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
1.8.14 19:40

@katula9 Ahoj, školení je rychlovka…začíná se ve 22 a končí jak se to stihne spočítat někdy v 5, někdy až v 7. První noc se počítají potraviny, druhou domácí potřeby atd. Jídlo si vem co chceš, pak ale na začátku musíš mít věci olepené štítkama z informací že je to tvoje a ne z prodejny :-) my jsme dávali myslím ty jejich Terry perlivé nebo neperlivé. Jídlo myslím ne. Určitě budeš potřebovat kafe jo a kalkulačku ta bývá pomocná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.8.14 19:40

Díky moc jdu poprvé tak nevím co čekat tak proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.8.14 19:41

Já když byla, tak se začínalo po zavíračce a končilo v 6:00. Pití si vem určitě (podepsané), svačinu jsem měla taky svoji, ale u nás rozdávali rohlíky a balené salámy a plátkové sýry, i nějaké tatranky. Školení vcelku o ničem, záležitost cca 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.8.14 19:41

Ta kalkulačka by mohla stačit z moblu že? já se ptám fakt blbě ale hold nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
1.8.14 19:43

@katula9 A kam jdeš?…dcera chce jít taky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
1.8.14 19:46

Tak pokud máš pohodlné psaní v mobilu tak jo, je to jedno..Pomůže Ti to třeba při počítání koření, ale to :-) jinak dávej pozor na druhy atd. a fakt to poctivě počítat, dělají se namátkové kontroly a pokud se zjistí že to někdo fláká tak ho vyrazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:57

Holky, jdu taky, dneska jsem byla podepsat smlouvu, kterou mám však až do 30.9. i když inventura má být 6.-7.9.. Má to některá z vás tak?
Je tam psaný, že můžu být poslána na „služební cestu“, ale tady to beru tak, že spíš na jinou pobočku. U nás ve městě je Kaufu víc a vím, že aspoň jeden dělá inventuru v jiný termín, takže jedině to mají proto, aby mě případně mohli poslat dam.
Nechci říct, že je to moje blbost a ani se ptát co dělat, ale budu doufat, že pak nebude nějaký problém s tím, že bych tam musela být někdy, když se mi to nehodí.

• Citovat
  • Upravit
9989
1.8.14 20:19
@Anonymní píše:
Holky, jdu taky, dneska jsem byla podepsat smlouvu, kterou mám však až do 30.9. i když inventura má být 6.-7.9.. Má to některá z vás tak?
Je tam psaný, že můžu být poslána na „služební cestu“, ale tady to beru tak, že spíš na jinou pobočku. U nás ve městě je Kaufu víc a vím, že aspoň jeden dělá inventuru v jiný termín, takže jedině to mají proto, aby mě případně mohli poslat dam.
Nechci říct, že je to moje blbost a ani se ptát co dělat, ale budu doufat, že pak nebude nějaký problém s tím, že bych tam musela být někdy, když se mi to nehodí.

Myslím, že dohoda je psaná prostě na celý měsíc kvůli účetnictví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.8.14 22:09

Na cepkov ve zline neprida se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.8.14 10:28

Holky jak se k takové práci dostanu? měla bych zájem v okolí lovosic, litoměřic či ústí nad labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.8.14 10:30

@Sphynxik
V letácích to inzerovali, potom to píšou i na prodejně (s určitým odstupem/pokud nemají lidi), dojdeš na informace, řekneš, že máš zájem o inventuru a oni ti řeknou co dál. Berou všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
2.8.14 10:34

@Sphynxik Nejlepší je zajít přímo na osobní, u nás na informacích nic nevěděli a přitom osobní už bralo žádosti. Oni řeknou, jestli a kdy mají inventuru, rovnou to na jejich papíru vypíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat