Jak vyzrát na noční kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
31.8.10 12:51

Noční kojení

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na to jak vyzrát na noční kojení.
Malý bude mít 9.měsíců a stále vyžaduje 3-4× za noc kojení. Čajíček ani voda nepomáhá, to je vždycky s křikem až se ukonejší kojením.
Děkuji.

Marcela Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
31.8.10 12:56

Ja ti asi neporadim, u nas probehlo tak, ze tri noci si maly cca pul hodinky poplakal a pak usnul s dudlikem. Takze jsme jedno kojeni odbouraly docela v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
31.8.10 13:08

ahoj já taky kojila v té době 2× za noc, dudlíka odmítala od narození a voda jí nestačila, až když jsem přestala úplně kojit, tak jsme přešli na 1 UM za noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
31.8.10 13:30

Ahoj taky s tím bojujem mám skoro 8 měsíčního chlapečka a musím kojit v noci co hodinu, spíš nekojíme jako že k usnutí potřebuje prs, dudlík nechce a čaj taky ne ,nejsi v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.8.10 13:58

Vydržet a ono to za pár měsíců přejde ;) Naši malou jsem kojila do jejího roka a půl, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, a bylo potřeba s kojením ze zdrav. důvodů přestat. Jinak bych ji kojila snad dodnes ;)
No, tak to jsem zase poradila… Sorry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.8.10 13:58

Ahoj Marci, já ti neporadím, ale přidám se k tobě… Procházíme si tím stejným :roll: :roll:
Malá bude mít 7 měsíců a 3× za noc kojím taky… Hodně maminek i sestřička říkala dát na noc kaši, ale tu už dávám od 6m a vůbec to na ni nezabírá… Prej je to o zvyku než že by mělo miminko hlad, tak nevím :nevim:
Snad někdo poradí, protože už sním jen o tom se pořádně vyspat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.8.10 14:28

Ahoj, ja taky asi moc neporadim. Male je devet mesicu a kojila jsem do minuleho mesice taky jako ty. Ted uz davam UM ,ale stejne si ho zada 2× az 3× za noc…Myslela jsem si,ze uz ji moje mlicko nestaci,ale je videt…ze jsou asi tak opravdu zvykli. No ,ale nemam silu ji ho nedat. Zkousela jsem taky caj nebo vodu, ale pokud nedostane mlicko, tak neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
31.8.10 14:29

Ahoj aby mi ten můj drobeček spinkal taky jsem zkoušela kaši na dobrou noc a dokonce homeopatika na spaní, ale bez výsledku. Jedině co můžu poradit přečíst si knížku Každé dítě může dobře spát. Ještě jsem to podle ní nezkoušela ale hodně maminkám pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.8.10 19:57

Ahoj holky, já kojila 3× za noc 11 měsíců. Pak jsem začala dávat kaši, trochu vypil než šel spát a zbytek jsem do něj nalila do napůl spícího než jsem šla do hajan já. Tři noci se budil v době kojení a řval. Poprvé asi 45 min., pak 15 a nakonec asi jen 5 minut. Od té doby spí celou noc :dance:. Jen občas nás budí zuby, ale to už je prkotina :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.8.10 21:29

zkus k ní pokaždé nevstávat,já tedy kojila jen jednou až dvakrát za noc,ale spíš jednou, pak jsme malou přestěhovali do pokojíčku a jednou jsem k ní prostě nevstala a ona do 1 minuty spala dál, tak týden se budila v tu dobu co bylo kojení,chvíli knourala a spala dál,jo jsou občas noci jako když jírostou zuby tak jí tu kozu dám častěji jinak bych jí neuspala,ale z 90 procent spí celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.8.10 21:37

Fuji, tak to já zkoušela… Každý mi říká že dítě které se budí v noci na kojení po 6 měsíci že je to jen o zvyku… A tohle mě taky napadlo nechat ji co bude dělat, jeslti usne nebo ne e… a ono neeeee :think:
Koukala, vrtěla se a tak po 10 minutách začne poplakávat tak ji k tomu prsu dám a to pije jak kdyby nejedla týden :lol: :lol:
Uvidíme, snad to do roka omězí aspon na to jedno kojení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.8.10 23:00
MišelkaX píše:
Fuji, tak to já zkoušela… Každý mi říká že dítě které se budí v noci na kojení po 6 měsíci že je to jen o zvyku… A tohle mě taky napadlo nechat ji co bude dělat, jeslti usne nebo ne e… a ono neeeee :think:
Koukala, vrtěla se a tak po 10 minutách začne poplakávat tak ji k tomu prsu dám a to pije jak kdyby nejedla týden :lol: :lol:
Uvidíme, snad to do roka omězí aspon na to jedno kojení :roll:
MišelkaX píše:
mě se malá do půl roku nebudila ani jednou spala celou noc hned co jsme přišli z porodnice, budit se začala až od půl roku a to fakt jen max. dvakrát, pokud pláče dýl jak pár minut,tak si k ní sedni a hlad ji,zpívej,drž jí za ruku,cokoli jen jí ten prs nedávej,já nejsem pro vyřvávací metodu,minutka nebo dvě jí neublíží ale víc minut bych pláč nevydržela,každé mimi je jiné,tvoje malá je ale ještě hodně malá v 6 měsících je podle mě ještě brzy, já to udělala až v 9 měsících,dej jí ještě 2 -3 měsíce,bude větší a víc to pochopí,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
1.9.10 00:36
MišelkaX píše:

atak malá má asi doopravdy hlad,když píšeš,že pije jako kdyby nejedla týden..Zkus večer mléčnou kaši a uvidíš co to udělá…já mám syna 9 měsíců a ten spí teda celou noc,ale já jsem kojila jen 4,5měsíce a tak jsem neměla ten problém ho odnaučovat z nočního kojení,protože už odemě nechtěl.. :-( ale myslím že děti od toho půl roku by měly už vydržet spát celou noc a buzení třikrát za noc je moc.je to jen jejich zvyk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.12.13 09:07

Ahoj holky, poslední 3 noci máme problém s nočním spaním a kojením. Dcerce jsou za dva dny ukončený 4.měsíc a dosavad jedla po 4 h i v noci a kolikrát první půlku spala i 6 h v kuse. Z úterý na středu (asi úplňkem - působí na ní nebo očkováním - byly jsme v úterý) tak spala až 11 h bez probuzení. Jsem zvyklá, že mě budí, tudíž nikdy nemusím mít budík. No a od toho dne jí po 3 hodinách, v noci je celkem neklidná a jí po 2-3h. Nejdřív jsem si myslela, že je to spurt, ale ten bývá ve 3 měsíce, ne? Pak mě napadlo, jestli nemám málo mléka. Dřív měla vysáto za 5 minut a chtěla druhé prso. Plně kojím. Teď po 3min se kroutí a brečí, tak ji dám na druhé prso. Asi ji to na chvíli stačí, ale pak chce zase jíst. Můžu mít míň mléka nebo málo „tučné“, že jí už nestačí? V noci takové to brnění, že spouští mléko cítím max. za 2 minuty, ale dneska to trvalo i 15 minut, než se mi mléko spustilo. Stalo se vám to taky někomu? Je čas uvažovat nad dokrmováním UM? Nebo se to srovná? Že jedla tehdy po 11h, tak jestli si těelo neodvyklo? Fakt nevím a budu ráda za každé názory. Nechci přestat kojit… Ale nevím jestli vydržet nebo řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.10.14 12:16

@Malvajs Já kojila v i v noci každou 1,5h -2h, já to vyřešila tím, že jsem přirazila postýlku k posteli a jen dávala prso, pač jsem byla přes den vyřízená, a neustálí vstávání dávalo zabrat.
Podařilo se mi jí na noc odstavit až když šla do svého pokojíku v 9 měsících :nevim:
Moc ti neporadím, ale soucítím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401