Noční maraton v otáčení. 14 dní pořádně nespí

30
3.5.14 11:46

Nocni maraton v otaceni

Pomooooooc, Pinďa se v noci začal otáčet na bříško. Chvilku spinká a pak ječí na čtyřech, protože nemůže tam ani tam. Za noc ho 10 převracím na záda, to usne a za 5 min už je zase na bříšku za hodinu uaaaa uaaaa zase pláče. Už 14 dní pořádně nespíme. Co s ním mám s dobrodruhem dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.5.14 11:50

Nic, je to normální, pak bude ze spaní lézt, chodit, mluvit. Ono se to srovná časem. Nebo ho přivaž :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.5.14 11:51

@A-dec U nás tohle skončilo až se naučil sám přetočit na záda. Na pár dnů nám zabralo ho dát do klínu pro miminka, ale cca za týden se z něho dostal a začalo to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
3.5.14 11:53

Ha ha, dneska od 4:30 do 6:30 jsem nespala a držela ruku na hrudníku, aby se nepřetáčela a nepásla koníky :lol: Už mě taky napadlo, že jak spí ve spacím pytlíku, tak ji za rukávy přivážu každou ruku k postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
3.5.14 12:01

Nejde tomu zabránit, časem to přejde, pak si zase začne v noci stoupat, potom povídat. :mrgreen: :mrgreen: pak chodit za váma a tak dále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.5.14 12:02

Mám bohužel to samý a to už se malý umí přetočit i na záda, ale jak máadi v postýlce menši prostor, tak mu to nejdePo celým obýváku válí sudy, večer ho dám do postýlky pát a za pět min. ječí, že je na břiše a chce zpátky na záda. Taky to trvá nějakou dobu než usne a chodím permanentně otáčet, v noci ho taky otáčím. Děsím se toho až si začne stoupat a bude v postýlce stát místo toho aby ležel a spal.Na to asi rada není, to se musí vydržet. Mmch, náš už pár dní vstává ráno ve 4 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
3.5.14 12:03

@mahdalka Jo? Tak to se tu můžeme ve 4 ráno scházet a zabíjet čas, u nás se v tomhle čase taky nespí :mrgreen:
Malá se taky umí otočit zpět na záda, ale ona se nechce otáčet. Ona chce řádit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.5.14 12:16

@tamata Přesně tak, mě se zdá že malej je už kolem tý 4 ráno vyspalej a chce si hrát, poznávat, řádit…rozhodně ne zase spát :zed: Myslím že mu asi rostou zoubky, páč je takovej ukňouranej, plačtivej a má průběžně teplotu 37,1.Já ho nechám hrát si v postýlce, když už ho to nebaví, tak si ho vezmu do postele a pak když ho to přetane bavit itam, tak holt už musíme vstávat :nevim: Doufám že je to jen přechodný období a časem se bude budit třeba aspoň kolem půl 7 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
3.5.14 12:18

@mahdalka Jo, u nás je to stejné. Taky si namlouvám, že je to snad jen přechodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.5.14 12:26

@tamata Tak já si nedovedu představit že bymi kluk takhle vstával už pořád 8o Přičítám to tomu že už je víc světlo, tak třeba v zimě bude zase spát dýl, jen to do tý zimi nějak překlepat :nevim: On chodí spát brzy, kolem půl 7,ale je to tím, že už od půl 4 nebo 4 odpol. nespía tak dlouho mi nevydrží že by šel spát třeba kolem 20 hod. Vzbudí se mi takhle blbě odpol. a pak už prostě neusne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
3.5.14 13:56

@mahdalka Malá chodí spát po osmé, takže v tom to nebude. Ona nespí ani přes den :lol: Takže nespíme nikdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.14 14:03

Joj to jsem si taky říkala že se to zpraví :mrgreen: No a pak si začal v postýlce sedat a teď tam stojí dokud nepříjdu :pankac: :mrgreen: ale každé dítě je jiné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.5.14 16:30

Holky nestrašte :oops: Předevčírem jsme byli na návštěvě tak šel spát až kolem 20 hod a usnul ve čtvrt na devět a vzbudil se ráno v půl 7,nevim jak to udělat aby spal dýl, ale ai je to věkem. Čím víc se pohybuje, tím míň se mu chce spát :nevim: Neni to ani měsíc, kdy se hodně brzy ráno vzbudil a potichu si ještě v postýlce hrál až z toho usnul. Teď i už nehraje, max.10 min. a pak kˇučí. Ale akorát mě napadlo, jestli to nebude tím, že jsem mu z postýlky vzala všechny hračky,resp.dva plyšáky a nechala mu tam jen jednoho.Maj vaše děti v postýlce hračky? Mám mu je tam zase vrátit? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí