Nočníkové hrátky mimo domov
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@medvidek ten cestovní nočník vpadá zajímavě, ale je to drahý jak prase ![]()
Já jsem pokud jsme šli do „civilizace“ brala jen redukci na záchod, pokud jsem nevěděla, jaká bude dostupnost záchodu, tak jsem brala toto http://www.branakdetem.cz/…i-metodu.htm , nijak malý dvouleťák se na to v pohodě posadil a pohodlně vyčural a investice tedy mnohem menší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
@medvidek ten cestovní nočník vpadá zajímavě, ale je to drahý jak prase
Já jsem pokud jsme šli do „civilizace“ brala jen redukci na záchod, pokud jsem nevěděla, jaká bude dostupnost záchodu, tak jsem brala toto http://www.branakdetem.cz/…i-metodu.htm , nijak malý dvouleťák se na to v pohodě posadil a pohodlně vyčural a investice tedy mnohem menší
@Gladys To vypadá zajímavě, ale mě přijde, že je to malilinkatý?
- Citovat
- Upravit
A holčička se Ti nevyčurá do přírody, když ji zvedneš? Myslíš, že bude vyžadovat nočník?
My když jsme někam jeli, tak v případě potřeby na cestě jsme zastavili a vyčůrali do přírody, nebo v případě ubytování, restaurace atd. čurala na velký záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medvidek blejskla jsem společně s ikeáckým nočníkem, který je myslím spíš z těch větších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
A holčička se Ti nevyčurá do přírody, když ji zvedneš? Myslíš, že bude vyžadovat nočník?
My když jsme někam jeli, tak v případě potřeby na cestě jsme zastavili a vyčůrali do přírody, nebo v případě ubytování, restaurace atd. čurala na velký záchod.
Bohužel ne, zkoušela jsem. Nevěděla, která bije.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Moje mladší venku odmítá čůrat kamkoliv, krom travičky. Takže když jsme v hyper-super a mladá zavelí e-e-e, vybíháme přes pokladny na parkoviště a hledáme trávu
. V Ikee na parkovišti tráva není (jsou tam oblázky či co), tak tam se nevyčůrala
(držela to domů
). Já bych určitě neinvestovala velké peníze do něčeho, u čeho bych si nebyla jistá, že to dítě nebude odmítat. My máme ten druhý a moc jsme ho neuvyužili, protože obě holky dávaly (a stále dávají) přednost travičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
@medvidek blejskla jsem společně s ikeáckým nočníkem, který je myslím spíš z těch větších.
A tak jo
,přesvědčila jsi mě.Ale…to budu muset malou držet ne? Snažím se kolem toho moc „nenadělat“tyátrů. Jako jo chválím, tleskám, chodíme bobečky spolu do záchodu vysypat a po zamávání spláchnout, ale ať chodí sama, když to zvládá doma.Tak jí nechci mást venku mou asistencí. Už tak stačí, když sedí a rozhlíží se, že je rozptylovaná děním okolo ní.
- Citovat
- Upravit
@medvidek miska je fakt z tvrdého plastu, takže dítě normálně unesla, průměr byl akorát tak, aby nezapadnul, no zkrátka bez problému, alespoˇu nás, ono když venku zahlásil, že potřebuje a já zrovna kojila mladšího, tak bych ho ani nějak držet nemohla. Ještě mrkni v domácích potřebách, ona je to toiž podle nálepky šlehací miska, žádnej čínskej nočník
Jen je potřeba ten zaoblený okraj, aby se na tom dobře sedělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
@medvidek miska je fakt z tvrdého plastu, takže dítě normálně unesla, průměr byl akorát tak, aby nezapadnul, no zkrátka bez problému, alespoˇu nás, ono když venku zahlásil, že potřebuje a já zrovna kojila mladšího, tak bych ho ani nějak držet nemohla. Ještě mrkni v domácích potřebách, ona je to toiž podle nálepky šlehací miska, žádnej čínskej nočníkJen je potřeba ten zaoblený okraj, aby se na tom dobře sedělo.
Dík
.
- Citovat
- Upravit
@medvidek A zkoušela jsi jí to ukázat?
My jsme týden doma bez plen, a venku to taky drží a nevím co s ní. Ukázat bych jí to ukázala, ale nemám kde a nebudu čůrat před celým sídlištěm a někam do lesa se teď s ní prostě nedostanu.
Řeším to teď docela, protože jedeme za 14 dnů na dovolenou a budeme turistikovat a nevím co s ní budu dělat
když nechce na travičku chodit.
Brát nočník u nás nepřipadá v úvahu (pokud půjdeme na pěší výlet na hory tak ho neuneseme - já už ponesu dítě v šátku, manžel starší v Ergo na zádech, a já se přece nepotáhnu s krosnou abych tam dala nočník). ![]()
- Citovat
- Upravit
Neporadím s nočníkem, ale u nás u čurání na travičku pomohlo malou vysvlíct a nechat ji ať se vyčurá ve dřepu. Řešila jsem to sukýnkou. TeĎ už volá „bobek“ i v kalhotech a v případě nutnosti se nechá i zvednout.Nebo ji jen přidržím kalhoty aby si je nepočurala nebo se jen o mě opře.
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
Neporadím s nočníkem, ale u nás u čurání na travičku pomohlo malou vysvlíct a nechat ji ať se vyčurá ve dřepu. Řešila jsem to sukýnkou. TeĎ už volá „bobek“ i v kalhotech a v případě nutnosti se nechá i zvednout.Nebo ji jen přidržím kalhoty aby si je nepočurala nebo se jen o mě opře.
Díky, ale naše mladá nemluví. Max mi JEDNOU hlásí E a dost
.Jenže to se občas podaří přeslechnout a jsem…
- Citovat
- Upravit
@medvidek píše:
Díky, ale naše mladá nemluví. Max mi JEDNOU hlásí E a dost.Jenže to se občas podaří přeslechnout a jsem…
a zkusit nějaký posunek? Malá si takto sahala do rozkroku když potřebovala a ještě pořádně nemluvila nebo jsem ji neslyšela
Teď už přibíhá s teplákama u kotníků tak to je taky dobrý signál ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte ženy, sím mám prosbu o radu. Naše 23m dcerka začala sama od s sebe vyžadovat chození na nočník. Moc toho nenamluví, ale na dojití to nepotřebuje.„Hlásí mi“ až, když je po akci. Jenže to je doma.Ale,když budeme chtít cestovat tak se mi nechce tahat sebou ten náš domácí nočník. Přemýšlím nad ""cestovním"":http://www.mall.cz/…nocnik-torro . Na tom videu je pěkně vidět výhody takovéhoto nočníku. A mě zajímá máte sním někdo zkušennost

Koukala jsem i na levnější variantu, ale dcerka se mi ""do igelitové tašky"":http://www.alza.cz/…-d333789.htm?… nevyčůrá.
Díky moc za odpovědi.
PS:Admini PROSÍM NEMĚŇTE NÁZEV! Díky.
Medvídek.