Hůlky na Nordinc Walking

361
8.4.10 09:14

NORDIC WALKING

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito hůlkami? Četla jsem, že jsou super na hubnutí, kondičku a zpevnění těla. No a přítel mi je včera přivezl z Německa. Tak přemýšlím jestli na tom něco je anebo je mám rovnou šoupnout do sklepa a nechat si je na stáří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
8.4.10 09:23

Jsou vyborny, kdyz jdes nekam na turu.. ujdes pak mnohem vic :-) navic zapojujes i ruce, jak u bezek napriklad, takze zatezujes telo rovnomerneji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.10 09:26

Určitě neschovávat, jsou super.

Vyzkoušela jsem si je loni v Alpách a určitě si je budu pořizovat. Chůze je s nimi pravidelnější, svižnější a hlavně - hlavně při cestě z prudkého kopce odlehčíš kloubům a nejvíc kolenům.

Jednoduše řečeno - místo nohou protáhneš celé tělo, ale současně se neumrtvíš jako bez nich. A nenapuchají ruce!!! To mi vždycky na tůrách strašně vadilo

Budeme kupovat hned dvoje, teleskopické, jak pro mě, tak pro manžela.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
25.5.12 21:54

Provozujete někdo nordic walking? Já se pokouším zhubnout, mám doma tyto hole, dostala jsem je v těhotenství a zatím nepoužila. Nikde na netu nemůžu najít v jakém poměru se mají nastavit k výše postavy, techniky apod. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.12 22:24

http://www.bezeckaskola.cz/…walking.html
Tady jsem nasla par info o nordic walkingu..Hole maj byt vyska postavy krat 0.68..Zrovna vcera jsem byla na kurzu nordic walking..Zkus najit jetli neni v tvem meste primo nejaky kurz nebo instruktor,ktery by te do toho zasvetil…Ja do nedavna chodila s holemi a vcera jsem zjistila,ze vsechno co jsem delala bylo spatne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
25.5.12 22:31

@marketta1 Díky. A jak dlouho už provozuješ nordic walking? Pravidelně? a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
25.5.12 22:31

Kurz jsem nenašla, ale můj muž má známého, který má posilovnu a vystudoval TV, tak ten by mi snad mohl pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.12 22:43

no s kamoskou jsme zacali chodit minuly podzim..V zime jsme ale chodli do posilky a nordic walking neprovozovali a ted jsme se opet rozhodli provetrat hole,ale prave jsem nasla,ze u nas ve meste se porada jednou mesicne zdarma kurz nordic walking v parku,prijde instruktorka a par nadsencu a ona ti ukaze spravnou techniku a odpovi na vsechny otazky..No takze jsem zrovna vcera zjistila ze vsechno co delame je spatne. :oops: Tak alespon to vim..Sem prave koukala odkud jsi,ze bych se mrkla zda mas pobliz nejakyho instruktora..Urco si nech do zacatku poradit od nekoho zasveceneho,jinak budes chodit zbytecne s chybama.Jinak nordic walking se mi libi moc,snazim se chodit 2 krat tydne..Ale jak rikam do ted sem to provozovala blbe,v nedeli se chystam na svoji prvni spravnou prochajdu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.12 22:44

http://www.birki.cz/…walking-2012
Dokonce ted v sobotu je tu tour nordic walking.Mrkni na to,mozna tam najdes i sve mesto..Myslim,ze primo na te akci by ti nekdo poradil jak spravne chodit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
25.5.12 22:54

Říkáš 2× týdně…a jak dlouho nebo kolik km?

Já už se úplně těším, jsem na MD a studentka VŠ, teď budu mít trochu času na sebe, než budu dělat další zkoušku, tak se úplně těším jak vyrazím, jdu hned zítra, jen bych taky brala někoho k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.12 23:00

NO ja chodim vzdycky tak na hodku.Nekdy i malo vic..Krasne si tim provetras hlavu.A nesla by s tebou nejka kamoska?Preci jen,ve dvou se to lepe tahne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fýkule
9.8.12 11:51

souhlasím

Souhlasím. Včera jsme pod dohledem licencované trenérky spolu s kolegyní z práce a naší trenérkou z fitka lítaly 2 hodiny mezi kopcema. Kolegyně se sotva hýbe a zjistili jsme, že pocit většiny z náš, že pro sebe něco děláš, když si pomáháš do kopce z trekovýma holema, je úplně mimo… takže jdu do nich… koneckonců kopce mám kousek za domem… ;)

• Citovat
  • Upravit
8975
21.1.15 12:20

Prosim kdo chodi s hulkami? jak často chodite, kolik km ujdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková