Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito hůlkami? Četla jsem, že jsou super na hubnutí, kondičku a zpevnění těla. No a přítel mi je včera přivezl z Německa. Tak přemýšlím jestli na tom něco je anebo je mám rovnou šoupnout do sklepa a nechat si je na stáří ![]()
Jsou vyborny, kdyz jdes nekam na turu.. ujdes pak mnohem vic
navic zapojujes i ruce, jak u bezek napriklad, takze zatezujes telo rovnomerneji ![]()
Určitě neschovávat, jsou super.
Vyzkoušela jsem si je loni v Alpách a určitě si je budu pořizovat. Chůze je s nimi pravidelnější, svižnější a hlavně - hlavně při cestě z prudkého kopce odlehčíš kloubům a nejvíc kolenům.
Jednoduše řečeno - místo nohou protáhneš celé tělo, ale současně se neumrtvíš jako bez nich. A nenapuchají ruce!!! To mi vždycky na tůrách strašně vadilo
Budeme kupovat hned dvoje, teleskopické, jak pro mě, tak pro manžela.
L.
Provozujete někdo nordic walking? Já se pokouším zhubnout, mám doma tyto hole, dostala jsem je v těhotenství a zatím nepoužila. Nikde na netu nemůžu najít v jakém poměru se mají nastavit k výše postavy, techniky apod. Poradíte někdo?
http://www.bezeckaskola.cz/…walking.html
Tady jsem nasla par info o nordic walkingu..Hole maj byt vyska postavy krat 0.68..Zrovna vcera jsem byla na kurzu nordic walking..Zkus najit jetli neni v tvem meste primo nejaky kurz nebo instruktor,ktery by te do toho zasvetil…Ja do nedavna chodila s holemi a vcera jsem zjistila,ze vsechno co jsem delala bylo spatne. ![]()
@marketta1 Díky. A jak dlouho už provozuješ nordic walking? Pravidelně? a jak často?
Kurz jsem nenašla, ale můj muž má známého, který má posilovnu a vystudoval TV, tak ten by mi snad mohl pomoci.
no s kamoskou jsme zacali chodit minuly podzim..V zime jsme ale chodli do posilky a nordic walking neprovozovali a ted jsme se opet rozhodli provetrat hole,ale prave jsem nasla,ze u nas ve meste se porada jednou mesicne zdarma kurz nordic walking v parku,prijde instruktorka a par nadsencu a ona ti ukaze spravnou techniku a odpovi na vsechny otazky..No takze jsem zrovna vcera zjistila ze vsechno co delame je spatne.
Tak alespon to vim..Sem prave koukala odkud jsi,ze bych se mrkla zda mas pobliz nejakyho instruktora..Urco si nech do zacatku poradit od nekoho zasveceneho,jinak budes chodit zbytecne s chybama.Jinak nordic walking se mi libi moc,snazim se chodit 2 krat tydne..Ale jak rikam do ted sem to provozovala blbe,v nedeli se chystam na svoji prvni spravnou prochajdu.. ![]()
http://www.birki.cz/…walking-2012
Dokonce ted v sobotu je tu tour nordic walking.Mrkni na to,mozna tam najdes i sve mesto..Myslim,ze primo na te akci by ti nekdo poradil jak spravne chodit.. ![]()
Říkáš 2× týdně…a jak dlouho nebo kolik km?
Já už se úplně těším, jsem na MD a studentka VŠ, teď budu mít trochu času na sebe, než budu dělat další zkoušku, tak se úplně těším jak vyrazím, jdu hned zítra, jen bych taky brala někoho k sobě.
NO ja chodim vzdycky tak na hodku.Nekdy i malo vic..Krasne si tim provetras hlavu.A nesla by s tebou nejka kamoska?Preci jen,ve dvou se to lepe tahne..
Souhlasím. Včera jsme pod dohledem licencované trenérky spolu s kolegyní z práce a naší trenérkou z fitka lítaly 2 hodiny mezi kopcema. Kolegyně se sotva hýbe a zjistili jsme, že pocit většiny z náš, že pro sebe něco děláš, když si pomáháš do kopce z trekovýma holema, je úplně mimo… takže jdu do nich… koneckonců kopce mám kousek za domem… ![]()
Prosim kdo chodi s hulkami? jak často chodite, kolik km ujdete?