Pomůže lymfodrenáž na celulitidu?

109
31.3.10 22:05

Celulitida

Ahoj máte někdo http://www.tv-products.cz/…odrenaz.html ? Cvičím aerobic, na rotopedu a už nevím jak se tej celulitidy zbavit :-x A než bude léto a půjdu do plavek, tak bych jsem se jí chtěla zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
507
1.4.10 08:58

Ahoj, nevím, jestli bude moje rada co platná, ale přece napíšu..podle mně se celulitidy nejde zbavit, ať v reklamách říkají, co chtějí..já používala krém Corectia a můžu říct, že po nanesení kůži vypnul, že se opravdu zdála být pevnější, ale byl to jenom dočasný efekt, takže se to hodí když si potřebuješ vzít krátkou sukni a na chvíli prostě zamaskovat celulošku..tak jsem se vždycky osprchovala studenou vodou a pak natřela a bylo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.4.10 09:09

No já mám tohle http://www.lekarna.cz/…litis-500ml/#… a po nanesení to strašně pálí a pokožka je celá červená a taky se mi chvílema zdálo, že to pomáhá, ale asi se jí nejde zbavit a abych vyhazovala peníze za ty lymfodrenáže, kde to působí taky jenom pár měsíců a pak se vrátí tak to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.4.10 09:29

Ahojky,
nevěřím tomu, že pomáhají nějaké přípravky - ani na strie, ani na celulitidu (zkoušela jsem kde co), ale co pomohlo mě, tak dávat si pozor na pitný režim (piju tak 3 litry vody a čajíků denně), solit minimálně a taky 3× v týdnu se hýbat (někdy po půl hodince, někdy i dvě hodiny, jak je čas). Po celulitidě ani stopy, 2 měsíce to trvalo (taky jsem nějaké to kilo zhubla, v čemž ještě pokračuji) a je to fajn. :-D Už se nestydím jít do plavek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.4.10 10:21

Čauky,
souhlasím s Knedličkou, mě pomohl hlavně pitný režim a soustavný pohyb kolem naší malé :lol: Po porodu hrůza, teď po celulitidě ani stopa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková