Svěšené svaly po porodu - poradíte, jak cvičit, prosím?

1180
19.3.10 21:49

Svěšené svaly po porodu - poradíte, jak cvičit, prosím?

Ahoj holky,

potřebuju radu. Po porodu jsem zhubla poměrně na svou původní váhu. I břicho jsem shodila, nicméně, když jsem byla těhotná , měla jsem ho fakt velký a zůstaly mi svěšený svaly. Vypadá to fakt hrozně :roll:
Když mi splaskávalo břicho, nevěnovala jsem tomu bohužel tolik pozornosti, myslela jsem si, že se to srovná celkově, ale ty svaly zůstaly vyset a já se teď na sebe nemůžu ani podívat. :poblion: Poradíte mi, prosím, jestli existují nějaké cviky, případné jaké. A když jsem to takto zanedbala, můžu to vůbec ještě nějak napravit?
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
20.3.10 07:18

Já jen nějak nevím, co si mám představit pod těma svěšenýma svalama. :nevim: Svaly tam prostě buď máš a máš pevné bříško, nebo je máš ochablé a pod vrstvou tuku. Navíc kůže může být po těhu trochu vytáhlá, jako u mě a s tím těžko něco speciálního vymyslíš, leda plastiku :lol:

Nemyslím že by ti tu někdo poradil něco speciálního. Mrkni na net na jakékoliv cvičení pro posílení bříška. Zkus sedy, lehy nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.3.10 10:29

jeežiš, já jsem trubka, pardon :zed: :zed: :zed: , myslela jsem kůži, ne svaly, ach jo, už ani vyjadřovat se neumím :roll:

Dá se ta diskuze, prosím, přejmenovat?

Příspěvek upraven 24.03.10 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
23.3.10 15:09

Ahoj,

je moc brzy, kůže se ti bude stahovat déle…
Takže cvič na břicho, nijak dramaticky, nic speciálního - prostě šikmé i přímé břišní svaly… a časem se to určitě spraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.3.10 10:20

díky Efíí, už jsem trošku začala s tím cvičením a k tomu jsem si, jako bonus pro radost :mrgreen: , koupila nějaký krém na stahování kůže od Lorealu. Chodím teď s malou k fyzioterapetce, je to moc hodná paní a slíbila mi, že mi do příště taky nějaké cviky připraví.

Jsem z toho fakt nešťastná, přijdu si jak, s prominutím, stará bába po 5 dětech :roll: , ale když říkáš, že je ještě brzy, dám tomu ještě šanci :-) . No tak, na plastiku stejně nemám, takže budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tekkczech
11.1.12 20:30

to eva76

Evi tak jak jste dopadla? Pomohly cviky? Ptám se proto, jelikož mam rok od porodu, zhubla jsem bez problému vše, ale svěšené břicho mam furt :( Ale hrozně… :( … a to ho mam furt ve stejném stádiu už asi 5 měsíců… vůbec nevím co s tim… vypadám hůř jak bábá po 5ti dětech :/ v těhu jsem měla mega břicho, ze svých 55 kg jsem přibrala na 85 kg a taky to moje břicho sakra poznamenalo… vysí mi přes kalhoty cca 2 cm kůže a fakt nevím co s tím…??? Proto se ptám, máš rok od toho co jsi to řešila… zabralo neco?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková