Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
potřebuju radu. Po porodu jsem zhubla poměrně na svou původní váhu. I břicho jsem shodila, nicméně, když jsem byla těhotná , měla jsem ho fakt velký a zůstaly mi svěšený svaly. Vypadá to fakt hrozně ![]()
Když mi splaskávalo břicho, nevěnovala jsem tomu bohužel tolik pozornosti, myslela jsem si, že se to srovná celkově, ale ty svaly zůstaly vyset a já se teď na sebe nemůžu ani podívat.
Poradíte mi, prosím, jestli existují nějaké cviky, případné jaké. A když jsem to takto zanedbala, můžu to vůbec ještě nějak napravit?
Moc děkuju
Já jen nějak nevím, co si mám představit pod těma svěšenýma svalama.
Svaly tam prostě buď máš a máš pevné bříško, nebo je máš ochablé a pod vrstvou tuku. Navíc kůže může být po těhu trochu vytáhlá, jako u mě a s tím těžko něco speciálního vymyslíš, leda plastiku ![]()
Nemyslím že by ti tu někdo poradil něco speciálního. Mrkni na net na jakékoliv cvičení pro posílení bříška. Zkus sedy, lehy nebo tak něco.
jeežiš, já jsem trubka, pardon
, myslela jsem kůži, ne svaly, ach jo, už ani vyjadřovat se neumím ![]()
Dá se ta diskuze, prosím, přejmenovat?
Příspěvek upraven 24.03.10 v 10:20
Ahoj,
je moc brzy, kůže se ti bude stahovat déle…
Takže cvič na břicho, nijak dramaticky, nic speciálního - prostě šikmé i přímé břišní svaly… a časem se to určitě spraví ![]()
díky Efíí, už jsem trošku začala s tím cvičením a k tomu jsem si, jako bonus pro radost
, koupila nějaký krém na stahování kůže od Lorealu. Chodím teď s malou k fyzioterapetce, je to moc hodná paní a slíbila mi, že mi do příště taky nějaké cviky připraví.
Jsem z toho fakt nešťastná, přijdu si jak, s prominutím, stará bába po 5 dětech
, ale když říkáš, že je ještě brzy, dám tomu ještě šanci
. No tak, na plastiku stejně nemám, takže budu doufat
Evi tak jak jste dopadla? Pomohly cviky? Ptám se proto, jelikož mam rok od porodu, zhubla jsem bez problému vše, ale svěšené břicho mam furt
Ale hrozně…
… a to ho mam furt ve stejném stádiu už asi 5 měsíců… vůbec nevím co s tim… vypadám hůř jak bábá po 5ti dětech :/ v těhu jsem měla mega břicho, ze svých 55 kg jsem přibrala na 85 kg a taky to moje břicho sakra poznamenalo… vysí mi přes kalhoty cca 2 cm kůže a fakt nevím co s tím…??? Proto se ptám, máš rok od toho co jsi to řešila… zabralo neco?