Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky! Já vím, že takovýchhle debat tu asi již bylo hodně. Ale já bych potřebovala doporučit něco s čím máte někdo nějakou zkušenost. Léto se blíží a kilča po porodu musí nějak dolů. Jelikož jsem samotná mamča, jít do fitka nepřipadá v úvahu a tak potřebuju něco na doma. Co takhle stepper, rotoped, nebo nějaký jiný mučící nástroj? Nevím třeba jaký je rozdíl mezi stepperem co se šlape jen nahoru a dolů a tím co vám to i uhýbá do strany. Nikde jsem nenašla jaký je v tom rozdíl. A nebo se to na jednom stepperu dá nastavit oboje? Děkuju moc za rady a kilům zmar!!!
A co eliptical (orbitrek)? Tam procvičíš celý tělo. Příjde mi to efektivnější než jenom sedět na rotopedu.
Z vlastní zkušenosti vím, že eliptical je náročnější než rotoped. Takže záleží jak jsi na tom s fyzičkou. Osobně jsem začínala na rotopedu a pak přešla na eliptical. Stepper mám taky, ten nahoru a dolů, ale leží ve skříni. Stejně dám denně naše 4. patro několikrát po schodech ![]()
Tak za sebe doporučuji elliptical, ale určitě ne Orbitrek (šíleně hučí)…S tímhle nemám zkušenosti, ale jen tak pro představu… ![]()
http://img11.allegroimg.pl/…95/943319570
A stepper (mini) ti taky klidně postačí… A když si pořídíš stepper+lana+pás, tak je to vyřešené..Už nemusíš kupovat elliptical. ![]()
http://aukro.cz/…tava_fd.html
Ale slyšela jsem, že je lepší ten, jak jde i do boku… Zrovna teď si ho chceme kupovat…
Teda chlap, já to nepotřebuji ![]()
A na rotoped bych se vykašlala úplně…Ten mi přijde k ničemu…Nevím no…
![]()
holky, tak jsem jukla na eliptical a vypadá to
luxusně, ale má to i luxusní cenu. To je na mě asi moc. našla jsem asi zatím jen za 7000 a víc a asi by se mi sem nevešel…sakriš. Ale vypadá to fakt pěkně. No a ten stepper do strany…nevíte jak se to jmenuje?
My máme doma crossový trenažer od Kettlera a spokojenost maximální. Je to teda kráva přes 1/4 obýváku, ale s mnoha možnostma nastavení.
Petro85, zkus se kouknout na aukro… Tam toho je habaděj a kolikrát za super ceny… A myslím, že by ti stačil i použitý…
A ten do boku je myslím taky stepper (mini),ale nejsem si jistá..Zkus dát do vyhledávače Twist stepper s bočními pohyby… ![]()
ahojky já měnila rotoped za eliptical, u toho je dobré dát pozor na výšku postavy a hlavně délku kroku, aby nebolely zbytečně záda a klouby. Kupovala jsem ho tady www.fitham.cz zodpoví všechny dotazy a poradí. Mám přímo tento http://www.fitham.cz/…gs_popup.php?…
Ahoj Petko, taky se snazim kila po porodu dostat dolu, rotoped je vyhozena investice, stepper vypada dobre. Ja jsem vyzkousela do boku a je super, akorat nevim kdy bych na nem mela stepovat. Kubik toho moc nenaspi pres den
Anonymní píše:
Tak za sebe doporučuji elliptical, ale určitě ne Orbitrek (šíleně hučí)…
Jo, já tam ten orbitrek napsala spíš kvůli tomu, že většina lidí to zná pod tímhle názvem. Mě se na tom orbitreku nelíbí, že nemá to prostřední držadlo. Já na elipticalu při cvičení moc nepoužívám ruce, protože mě to nebaví, tak se držím veprostřed. To orbitrek nemá.
Jinak se dají sehnat určitě levnější než za 7 tis. Já mám třeba tenhle: http://www.ok-kola.cz/…-92321-1926/ , kupovala jsem ho na mimibazaru používanej za 1200 Kč
a i po roce je jako novej. V tom odkazu není cena, ale nový stojí kolem 3,5 tis., i když nevím, jestli se ještě zrovna tenhle typ vyrábí.
holky díky, já na to ještě juknu na všechno. Jsem totiž pevně rozhodnutá v létě už nebýt sádelnice
Mám pořád osm kilo nahoře a to zkrátka muší dolů. Taky proto, abych mohla začít hledat novýho tatínka
Myslíte, že ten eliptical bude mít skoro stejnej účinek jako ten stepper-lana-pás? jak se tu tak rozhlížím tak si ho budu muset asi zavěsit na strop ![]()
Petro, proč jako samotná mamina nemůžeš do fitka??? Vždyť dnes už ti v naprosté většině ftc dítě pohlídají…? Pro mě osobně je to docela spojení příjemného s užitečným…mám na chvíli „pokoj“ od dítěte a ještě si zacvičím ![]()
Jinak doma mám taky eleptical a vyhovuje mi, cvičím pravidelně. Do rotopedu bych nešla, stepper jsem nikdy nezkoušela, tak nevím.
Za sebe doporučuji sporttester a cvičit dle DVD či podle cvičení na youtube… nezabere to místo.. a díky sporttesteru pojedeš v tepové frekvenci ideální na spalování… i kdyby tě to nebavilo, tak se později dovybavíš holt dalšími přístroji.. ale přijde mi škoda kupovat něco neskladného, když ani envíš,j estli tě to bude bavit… ajesti uvidíš výsledky…
u tohoto „hlídaného“ cvičení já mám tedy i doma výsledky velmi dobré.. a nemám obývák zavalen…
vulpes-no malýmu je teprve 5 měsíců a přijde mi divoký dávat ho někomu cizímu na hlídání,když je to ještě takovej prcek. A přijde mi levnější něco pořídit, než chodit do fitka. A je to sice špatný, ale nemám nic na sebe.všechno je mi malý..doma běhám jen ve vytahanym triku a teplácích co mají vytáhlej zadek u kolen a kolena u kotníků
trochu se za to stydím,
ale já musím hodně počítat abych si ty blbý tepláky mohla koupit. Budu mít narozky, tak jsem chtěla požádat rodinku, aby se mi složila na nějakej levnější přístrojík. Abych zas vypadala trochu k světu. ![]()
Ale musím ti dát za pravdu, že chvilka bez mimča by se hodila jako sůl
někdy je to fakt na palici, že?
No Petro,
to znám! To, že nemám co na sebe byl u mě hlavní důvod, proč jsem do fitka začala chodit až teď po Novém roce, kdy je Matymu rok a půl, ačkoli jsme o tom přemýšlela už skoro rok…
V září jsem si koupila boty na cvičení, abych měla v čem chodit na Matyho cvičení a právě po Vánocích jsem si koupila jedny kalhoty a triko a začala konečně i já chodit cvičit! Jsem fakt rychlík v jednání ![]()
Jinak o vytahaných děsných teplákách na doma mi ani nemluv! Přítel o mě občas utrousí něco vtipného, ale jaksi ony i ty tepláky na doma, pyžámka apod. něco stojí…a to si radši koupím něco, co je vidět - co nosím na ven.
V tom „našem“ hlídacím koutku vídám běžně i „ležáčky“, tak proto jsem se ptala…