Přibrat na váze :-)

Anonymní
14.3.10 12:01

Přibrat na váze :-)

Ahojky,

mám takový problém..Jsem šíleně hubená, mám problémy sehnat na sebe oblečení, už kolikrát jsem si říkala, že snad budu muset nakupovat v dětském, což určitě nechci, bývá mi dost často zle…
Před těhu jsem měla asi necelých 50kg… Během těhu jsem nabrala 13kg, byla jsem strašně spokojená, strašně mi ta váha slušela… Ale po porodu jsem zhubla na 43kg…
Můžu jíst cokoli, jenže nemůžu a nemůžu přibrat…
Má známá měla ten samý problém, tak ji její ženská lékařka napsala antikoncepci VREYA, že prý všem co ji napsala, vždy přibrali nějaké ty kila… Taky že známá přibrala už víc jak 10kg a i prsa se ji zvětšily…
Když jsem to řekla mojí doktorce, tak ta mě měla za blázna…
Už fakt nevím co dělat pro to, abych přibrala alespoň pár kilo, vždyť já se na sebe nemůžu ani dívat…
Slyšela jsem i o nějakých injekcích B12, ale nevím co je to zač a jak to funguje…
Nemáte prosím někdo zkušenosti, nějaké rady nebo tak?!
Budu ráda za každý příspěvek :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
14.3.10 12:13

Ahoj,
jsi vyšetřena endokrinologem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.3.10 12:24

Aha, no určitě máš i nízký tlak ..
Ještě kojíš?
Jsou 2 možnosti - bud nejsi zdravotně v pořádku, nebo máš superrychlé spalování.
Ono taky záleží na interpretaci „můžu jíst cokoli“
Por někoho to znamená k snídani plátek chleba s šunkou, pro druhýho 2 klobásy s křenem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
14.3.10 12:25

mela jsem stejny problem celou dobu pred tehotenstvim…byla jsem silene hubena, kdo me neznal, myslel si, ze nejim, pritom ja snedla vic jak muj chlap :lol:
radu nemam, ja pribrala tak, ze jsem po operaci slepaku a naslednych problemech zhubla jeste vic, to jsem fakt byla jak somalec, sama ze sebe nestastna, no a jak sem se dala do kupy, zacala jsem fakt hodne jist (vic nez obvykle) a pribrala tak akorat, ze jsem byla spokojena, po ¨porodu mi nejaky kilo zustalo, takze jsem rada…
zkusila bych se poradit s praktickym doktorem na nejakem reseni, pokud to mas ale dedicny, obavam se, ze stejne nikdy moc nepriberes :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.3.10 13:06

Já myslím, že v „Jste to, co jíte“ jednou taky byla holčina, co nemohla přibrat a že jí dělali jídelníček a že musí jíst pravidelně…V podstatě jako ty, co chtějí zhubnout. Zkus nějakého výživového poradce :nevim: . V příštím životě bych chtěla mít tvůj problém, já se zase pořád musím hlídat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.3.10 13:10

ahojky

Ahojky, tak já mám opacnej problem , ale vim ze hodne lidem pomohlo v tomhle tak yprave INJEKČNÍ ANTIKONCEPCE. pribira s eponi pry od 10 d o 15 kilo. takze zkus tohle. pribral pry poni kazdej mi rikal gynekolog. ja ji chtela ze je levna, ale on mi to hned vymluvil protoze vi ze ja furt chci zhodit.

• Citovat
  • Upravit
30317
14.3.10 13:11

Také jsem slyšela o tom jíst pravidelně a malé porce a chovat se stejně jak kdybys chtěla hubnout. Tělo je totiž rozhozené a je jedno na jakou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.3.10 13:47

přílišná hubenost nese taky zdravotní komplikace ,jako obezita.Tak se divím ,že to doktorka neřeší,nepíšeš jak si vysoká ,ale43kgje opravdu na pováženou ,zvlášt ,když máš k tomu motáky.zkus si vypsat do deníčku každej den co sníš a kolik máš příjem kalorií ,třeba to zas není tolik co myslíš… a jestli je tak přidat (každopádně se ti to bude hodit až půjdeš za doktorkou).Spíš bych zkusila internistu.třba ti na obvodě nedělala tak podrobný testy jak by jsi zasloužila.Třeba se ti ze střev hůř vstřebávají živiny do krve..... .No každej jsme jinej jeden hubenej další při těla ,ale jakmile tě jedna nebo druhá varianta začne omezovat v životě je třeba s tím něco dělat a NEČEKAT AŽ TO S TEBOU NĚKDA SEKNE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.3.10 13:49

PS:ZKUS PÍT MÍSTO MLÍKA SMETANU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
14.3.10 14:18

Ahojky Zuzi,mám stejný problém,byla jsem vždycky vyžle(máme to v rodině),mohla sníst půl prasete a ani gram jsem nepřibrala.Před dvěma měsici jsem měla ZT,psychicky mě to složilo a váha šla dolů :nevim: Takže ted vážím nejmíň za celý svůj život.Chci znova otěhotnět,tak snad to půjde i s tou myší váhou.Kupuju si tučnou smetanu,sním klidně celou plechovku salka na počkání,ale prostě váha se nehne ani za mák.Tak už to neřeším :think: Ale myslím,že 43 kg je už opravdu hodně málo,asi bych se poradila s mudr co a jak dál.Nízký tlak mám taky a těhotenské nabrané kila byla pro mě to nejúžasnější co mohlo moji postavu potkat:lol: Akorát že v porodnici jsem 10 kg nechala hned a do měsíce zbývající tři byly taky pryč,škoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
14.3.10 18:11

zuzu,
jestli se Ti zatím nechtějí zkoušet B12 injekce, tak zkus B-komlex.
já měla 48kg na 170cm, takže něco podobného. teď jsem se vyšplhala na 53 kg, ale to jen proto že mi přítel řekl, 55kg nebo žádný mimi :-( surovec :dance: :lol:
no a teď se cpu vitamínama, furt jím, jako vážně furtm až mi je zle. A denně se vážím. Skoro nic nedělám-myslím sport a různé aktivity co nejsou nutné. Leze to hooodně pomalu, ale leze!!!
Tak hodně štětí a ať ti udělají testy na tu štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
14.3.10 18:25

Zuzi ta tvoje váha je hrozná, to jsem měla ve 12 letech. Já jsem přibrala kvůli antikoncepci, ale ani to nezabírá na každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
14.3.10 20:51

zuzu,
já vím, řekne se to, já mám taky doma hyperaktivního kluka, díky bohu už mu je pět a půl tak si dá někdy i říct. :-D
Ale klidně injekce zkus, v každém případe Ti neuškodí.
Taky mě napadlo, že se používají různá prokinetika, která se berou půl hodinky před jídlem, ale to je spíš pro ty co toho sní málo, aby se jim toho do žaludku vešlo trochu víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.3.10 13:53

Ahoj, já mám teda opačný problém, ale mám hubeného muže a vím, že ten přibral, jen když dělal nějaký sport a samozřejmě hodně jedl. Chce to spíš posilovnu, když se neobalíš sádlem, obal se svalama, ty jsou těžší a líp vypadají :-)
A hlavně změn tu doktorku, takový přístup by se mi nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.22 10:47

Já přibrat

Dobrý den, poradil by mi někdo jak přibrat? Mám 52 kg a měřím 163 cm a nejde mi přibrat, jsem jen samá kůže a jdu s kilama dost dolů místo nahoru. Má někdo stejný problém? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková