@lucinka1112174 píše:
Dobrý den, poradil by mi někdo jak přibrat? Mám 52 kg a měřím 163 cm a nejde mi přibrat, jsem jen samá kůže a jdu s kilama dost dolů místo nahoru. Má někdo stejný problém? Děkuji za rady.
A ty nějak hubneš i když jíš normálně?
Jinak ty údaje, mi nepřijdou zase tak hrozivé… Měla jsem 52 kilo na 168 cm… A to pěkných pár let, měla jsem hodně pohybu a přibrat mi taky nešlo… Nepřišla jsem si nijak vyzáble, jedla jsem normálně… I když občas někdo řekl, jestli něco jim… Ale já byla spokojená Přibírat jsem začala sama po tom 30 roce… Ne nijak extrémně, pozvolna… Pokud jíš normálně a výživná jídla, neřeš to… Snad si jen nech zkontrolovat štítnou. Jednou budeš třeba ještě vzpomínat, jak jsi nemohla přibrat Já před rokem vlezla na váhu a ta ukazovala 75 kilo Teď mám 60..tak už to jde… Ale chci na začátku zase zu pětku
A ty nějak hubneš i když jíš normálně?
Přibírat jsem začala sama po tom 30 roce… Ne nijak extrémně, pozvolna… Pokud jíš normálně a výživná jídla, neřeš to… Snad si jen nech zkontrolovat štítnou. Jednou budeš třeba ještě vzpomínat, jak jsi nemohla přibrat
Já před rokem vlezla na váhu a ta ukazovala 75 kilo
Teď mám 60..tak už to jde… Ale chci na začátku zase zu pětku 
Jinak ty údaje, mi nepřijdou zase tak hrozivé… Měla jsem 52 kilo na 168 cm… A to pěkných pár let, měla jsem hodně pohybu a přibrat mi taky nešlo… Nepřišla jsem si nijak vyzáble, jedla jsem normálně… I když občas někdo řekl, jestli něco jim… Ale já byla spokojená