Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky všem,
mám dotaz na spalovačů tuků, máte snimi někdo zkušenost? Nějak se mi nedaří nastartovat tělo abych trochu zhubla, cvičím na orbitreku, snažím se jíst pravidelně a zdravěji. Kolem prcka mám taky dost pohybu ale kilča dolů nejdou
Tak mě napadlo že bych mohla vyzkoušet nějaký spalovač. Je mi jasné že jen po zobání patáků nezhubnu ale k tomu pohybu a cvičení by třeba fungovat mohly. Tak prosím jestly máte něko jakoukoliv zkušenost písněte, díky😉
Nefungují, je to jen tahání peněz z kapsy.
Začni chodit někam na aerobic, aspoň dvakrát týdně, uvidíš, že to půjde. Nevím jak často a dlouho cvičíš na Orbitreku, ale pokud to není aspoň dvakrát týdně na hodinu, je to na nic a obvykle bývá těžké přinutit se domna cvičit pravidelně, dostatečně dlouho a v dostatečném tempu.
neragovala bych ale nesouhlasim s zuzou, proto napíšu :
neřekla bych že je nutné znovna mega cvičit v nejakém supr tempu - snad i stačí třeba při úklidu si uvědomit každý sval - pracovat „vědomně“ a na každým pohybu si dát záležet.
Ahlavně protahovat, strečink a žádné mučení. Při aktivitě kdy popadáš dech tuk rozhodně nespaluješ - tělo je v pohotovosti.
Ad spalovače - osobně jsem mela dobrou zkušenost s připravky na bázi synephrinu..
Hodně zdaru přeju.. ![]()
ahojky, sousedka to zkoušela a žádný efekt to nemělo. Od nového roku běží na serveru prozeny.cz hubnoucí kurz. Koukni třeba na tenhle odkaz http://www.prozeny.cz/…abyste-hubly . Je tam dost tipů jak hubnout. Jen je všechny dodržovat, tak by ty kila šly rychlejc dolů
Ale i přesto už mám 4 kila dole (a ještě chybí zhubnout dalších pět) ![]()
Díky za reakce ![]()
Cvičím obden na tom orbitreku..
No třeba to není pohyb pro moje tělo a chtělo by to něco jiného ![]()
Ernato díky za odkaz jdu kouknout ![]()
Spalování tuku při strečingu?
To je odvážná teorie.
Tuk se spaluje při aerobním cvičení (samozřejmě ne při anaerobním, kdy sotva popadáš dech, třeba při sprintu), ale bohužel až tak po 30 minutách.
Jinak je základ jídelníček, dostatečný přísun živin, 5× denně, aby tělo nehladovělo a neukládalo si zásoby.
Pokud je tělo ve stresu, nevyspané, hladové, rozhašené (tak jako těla matek ještě dlouho po porodu bývají), tak bude tuky bránit pro případ, že „by bylo ještě hůř“. A žádné „spalovače“ nepomůžou.
Moje zkušenost je, že tuky spalují svaly, vyvinuté, dobře živené, posilované. Takže nejdříve hodně odpočinku, pořádná hodnotná strava (ne nízkoproteinová, tuky a sacharidy omezit, ale ne vyloučit), posílení hluboko uložených svalů hlavně okolo páteře a na břiše (pilates, posilovací stroje, power jóga…). Až tě přestanou bolet záda a budeš cítit sílu (že své tělo ovládáš ty a ne že maso visí a tuk se třepe…) tak klidně přidat nějakou tu aerobní zátěž pro vyplavení endorfinů (kdo to má rád, já radši sex než spinning
). Nálada se zlepší a sebevědomí zvedne. A komu to nestačí tak si může hospsáním a vrtěním rýsovat svalíky do zblbnutí…
Jeslí mužů poradit tak za me garsinie kambozska(hlavně je prý na tuk na hýždich)po měsíci brani najednou koukam a zase -2cm zadek a to ted momentne necvicim nebo chlorela teda to je spíš na detoxikaci maca nefunguje když tak klidně nápis sz na podrobnější info
Zdravim všechny, nechcete ted v novem roce zkusit po svatcich spalit tuk esencialnimi oleji? Nabizim moznost vyzkouset si oleje a dozvedet se o jejich ucinkach vis. Schuzka je v Praze uz v pondeli 8.1.2018.
@Anegdota píše:
Zdravim všechny, nechcete ted v novem roce zkusit po svatcich spalit tuk esencialnimi oleji? Nabizim moznost vyzkouset si oleje a dozvedet se o jejich ucinkach vis. Schuzka je v Praze uz v pondeli 8.1.2018.
A jiný termín schůzky? šlo by někdy kolem 17?
Slo by to, jenom uz nebudou hrazene oleje, ktere nabizim. Bylo by to skoda, akce je spojena i s fb, kde si lidi budou psat konkretni zkusenosti a budou tam i souteze, kde muzes vyhrat oleje. Zaciname v pondeli v Praze 6 - Nebusicich v 18,30, kde bude kamaradka, ktera se zabyva oleji dlouho a zhubla stravovanim bez mouky a cukru, dokonce dse zbavila celozivotni migreny, coz je skvele. Dostanes oleje na tyden a pak po tydnu se uz sejdes jenom se mnou v Praze, kde ti dam oleje na dalsi tyden, pokud s nima budes spokojena. Nemusis hubout zrovna touto metodou, ale az na schuzce zjistis, jak to zabira, mozna te to zaujme.Po 2 tydnech bude opet schuzka se vsema v Nebusicich.
Ahoj, termin by jeste sel posunout na 9.1. nebo 10.1., místo u metra Hurka, pak se da zacit pozeji s tim, ze si kapsle s oleji koupis sama a pak se k nam pripojis. Ted je to delane primo s holcinou, ktera se stravovanim bez mouky a cukru a uzivanim kapsli z oleju zbavila migreny a zhubla.
@punkerka89 píše:
A jiný termín schůzky? šlo by někdy kolem 17?
Jeste bude 1 termin 15.1. v 18.Potrebuju to ale predem vedet. Ted toho 8.1.to bylo skvele. Par zasad co muzes a co
ne a kdy a pak samozrejme popijet oleje ve vode, par kapek. Chutnaji vyborne a prekonas pocatecni zavislost na mouce a cukru a omezis chute obecne.