Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky.. jdu si pro radu, protože nevím jestli je možný ze tohle udělal norethristeron. V půlce července jsme s přítelem letěli na dovolenou, vycházelo mi to přesně na týden co jsme tam měli být, od začátku do konce. Dr predepsala tenhle prášek, menstruace na dovoleny nebyla, dobrý, začala hned druhy den co jsem přestala brát, což bylo někdy kolem 20.7 (trvá tak 4-5 dni), pak jsem ji měla 22.8 taky cca čtyři pět dni, pak opět 6.9 ale jen tři dny, no a dnes začala zase…Já tenhle prášek měla poprvé, doktorka říkala ze mi to muže trochu rozhazet cyklus, ale abych to měla třikrát do měsíce? Je to ještě v poho a mám tomu dat čas než se to upraví? Nebo to mám řešit s dr.. já totiž fakt nevím
6.9. mohla být ovulace, ovulační krvacení, a ted máš normální svou menstruaci
Ahoj holky.. jdu si pro radu, protože nevím jestli je možný ze tohle udělal norethristeron. V půlce července jsme s přítelem letěli na dovolenou, vycházelo mi to přesně na týden co jsme tam měli být, od začátku do konce. Dr predepsala tenhle prášek, menstruace na dovoleny nebyla, dobrý, začala hned druhy den co jsem přestala brát, což bylo někdy kolem 20.7 (trvá tak 4-5 dni), pak jsem ji měla 22.8 taky cca čtyři pět dni, pak opět 6.9 ale jen tři dny, no a dnes začala zase…
Já tenhle prášek měla poprvé, doktorka říkala ze mi to muže trochu rozhazet cyklus, ale abych to měla třikrát do měsíce? Je to ještě v poho a mám tomu dat čas než se to upraví? Nebo to mám řešit s dr.. já totiž fakt nevím