Nošení snubního prstenu

654
2.3.14 09:01

Nošení snubního prstenu

Nosíte snubák? Nosí snubák Vaši manželé? Znamená to pro Vás něco, zda Váš protějšek snubák nosí nebo ho má doma schovaný? Znamená nošení Vašeho snubního prstenu něco pro Vás?

Když jsem manžela poznala, tak byl ženatý s jinou ženou a prsten nenosil, teď jsou to 3 roky, co je ženatý se mnou a snubák nosí, protože to prý pro něj znamená, že v tomto manželství je šťastný a vše je jak má být.

Já snubák nosím, protože se mi líbí, beru ho pouze jako krásný šperk, stejně jako moje krásné hodinky, které téměř nesundám z ruky. Ale že by to pro mě mělo nějakou symboliku, to ne, tak ho ani nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
2.3.14 09:02

Chlap ho nosi ja ne. Ac je to bile zlato, dost mi na to reaguje kuze. Loupe se mi az do masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
2.3.14 09:04

Já teda zatím ještě žádný nemám, ale až se dočkám, tak ho budu hrdě nosit a předpokládám, že to tak udělá i manžel…protože tak světu dáváme najevo, že už nejsme k mání… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.3.14 09:07

Nosíme oba, ale kdybychom nenosili, nic špatného bych v tom nehledala ;) Já teda sundavám prstýnek doma, vadí mi při domácích pracech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.3.14 09:07

Myslím si, že světu je to úplně jedno. ;)

Když jsem byla vdaná, nosila jsem ho jak kdy, většinou ne, prtože jsem cvičila psy a na cvičáku a při aktivitách venku mi překážel.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.3.14 09:08

Já jsem na rodičáku, doma prsten nenosím,, když jdu ven, tak si ho vezmu..prsteny jsem nikdy nenosila, tak na to nejsem zvyklá a v podstatě mi na prstu vadí..ven si ho ale vezmu - nebo do společnosti. Manžel to samé..doma ho nenosí, do práce si ho ale bere. Jinak prsten pro mě nic neznamená, žádnou symboliku v tom nevidím..taky jsme si koupili jen obyčejné z chir. ocele, protože prostě prsten neznamená to že v manželství vydržím nebo ne, nebo jestli jsem štastná nebo ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
654
2.3.14 09:08

Já ho taky doma sundávám, protože já když přijdu domů, tak se musím převléknout, sundat náušnice, hodinky i prstýnek, jinak se necítím pohodlně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.3.14 09:09

Já nosím pořád. Manžel ne, kvůli práci. Nevadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.3.14 09:09

Manžel ztratil snubák (teda doufám, že ne schválně :D ) rok po svatbě, já ho sundavám jenom při vaření. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.3.14 09:10

Nenosím žádné prstýnky, jsou mi strašně nepříjemné. Mám trochu ekzém, často si ruce krémuju. Manžel chtěl abychom nosili, takže ze začátku se snažil, aby mě motivoval, ale asi po měsíci to vzdal. Nijak mě to ale nemrzí, zrovna prstýnky pro mě důležité nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
2.3.14 09:10

@Petramatka my ho nosime oba dva, schválně máme žluté zlato, aby to bylo poznat, ze jsme svoji :-) a sundavame jen když děláme testo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.3.14 09:11

Chlap nenosí, zničil by ho v práci. Já nosila tak do 7 měsíce těhotenství, pak mi začaly otékat ruce, takže jsem ho odložila a leží mi v šuplíku spolu s ostatními prstýnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.3.14 09:15

Ja nosim, muz mel svuj na prste asi hodinu a malem ho ztratil jeste na svatebni hostine :-D Ja ho nosim, pac mam tak lepsi pocit, ale jinak za tim nic nehledam. Muz vedel, ze ho nikdy nosit nebude, nema ani hodinky, ani retizky ani nic takoveho, vadi mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
2.3.14 09:18

Manžel ho nosí furt já si ho beru jen když jdu někam ven.Doma ho nenosím vadí mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
2.3.14 09:19

Manzel nosi, ja jsem nosila na retizku, ale mimino mi ho urvalo a ja jeste nebyla schopna ho nechat spravit. Jinak ja mam veselou historku prsten jsem ztratila asi hodinu po svatbe manzel vypadal ze anuluje svatbu byl hrozne dotceny ze ja z toho neskacu z mostu, babicky plakaly, maminky se krizovaly a mluvily o spatnem znameni :roll: nakonec jsem ho nasla takze cajk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí