Nošení snubního prstenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
2.3.14 12:42

Nenosíme, manžel ani žádný nemá…na svatbu jsme měli prstýnky pujčené a až po svatbě jsme dokoupili snubák mě, ale manžel ho nechtěl, protože věděl. že ho nosit nebude, přišlo mu to zbytečné vyhodit peníze za něco, co se bude válet někde ve skřínce. Já jsem prstnek nosila, asi půl roku po svatbě, pak jsem ho sundala kvůli práci a od té doby už je 7.let ve škřínce.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.3.14 13:03

Nosíme oba, šest let to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.3.14 13:04

Nosím, už 12 let.
Můj muž taky.Ale někdy si ho sundá, na noc, nebo na den.
Má atopický ekzém, a občas mu to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.3.14 14:12
@kve-tinka píše:
tak samozřejmě, že není :zed: ale pro normálního člověka by to měla být viditelná STOPka, jak už s tím bude nakládat majitel snubáku je jiná… :nevim:

pre niektorych to je jak magnet, ne jak stopka.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.3.14 14:25

Nosíme prstýnky oba :),ten můj mi teda už padá, muž mi chce koupit nový, ale já chci ten který mi dal na svatbě, blbá volba s chir. ocelí, která se nedá velikostně upravovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.3.14 14:27
@miisenka píše:

já nevim na co zase myslíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
2.3.14 16:22
@miisenka píše:

souhlas, aspoň člověk ví, že ho dotyčný/á nebude moc nahánět :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
55
2.3.14 16:44

Ba naopak.
Pokud třeba ženatý pán uvidí, že dotyčná kráska nemá snubní prstýnek, tak si bude myslet že jej ta kráska nebude uhánět aby se rozvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.3.14 21:11

Manžel ho nosí pořád, já jenom na ven. Doma mi trochu překáží a navíc mi po dlouhém nošení trochu otékají prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.3.14 21:13

Snubní prsteny máme netradiční, hranaté. Nosíme oba, že jde o snubák možná někoho všímavého napadne, když jsme někde spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
2.3.14 21:18

Ahoj, já snubák nenosím, ani manžel. Nenosím prstýnky ani hodinky, vadí mi. Manžel to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.3.14 21:56

Já i manžel snubní prstýnek nosíme pořád už je to skoro 6let, akorát dotyčnou to neodradilo a manžela mi odloudila, no nosil ho i když bydlel s milenkou nikdy ho nesundal a vrátil se a nosí ho pořád… já být milenkou tak jsem nasraná až na půdu… a že byla… pro nás to význam mělo a pořád má, každý to bere jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
3.3.14 07:08
@Arien píše:
Já i manžel snubní prstýnek nosíme pořád už je to skoro 6let, akorát dotyčnou to neodradilo a manžela mi odloudila, no nosil ho i když bydlel s milenkou nikdy ho nesundal a vrátil se a nosí ho pořád… já být milenkou tak jsem nasraná až na půdu… a že byla… pro nás to význam mělo a pořád má, každý to bere jinak
…nemyslím to špatně, ale jaký to mělo význam pro manžela, když stejnak odešel za milenkou… :think: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
3.3.14 09:22

Zvláštní uvažování :think:

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.3.14 10:47
@kve-tinka píše: …nemyslím to špatně, ale jaký to mělo význam pro manžela, když stejnak odešel za milenkou… :think: :hug:

taky nerozumím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí