Nošení snubního prstenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
3.3.14 13:48
@káťa píše:
taky nerozumím…

taky nevím, ale nosil ho hrdě… už se nad tím spíš usmívám
jenom jsem chtěla uvést příklad že i když ho chlap nosí tak to ženskou neodloudí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.14 17:00
@Arien píše:
Já i manžel snubní prstýnek nosíme pořád už je to skoro 6let, akorát dotyčnou to neodradilo a manžela mi odloudila, no nosil ho i když bydlel s milenkou nikdy ho nesundal a vrátil se a nosí ho pořád… já být milenkou tak jsem nasraná až na půdu… a že byla… pro nás to význam mělo a pořád má, každý to bere jinak

tak nějak to bylo podobně i u nás, ale teda, bez toho odchodu, ono to je jedno, když to vidí milenky a ví, že je zadaný, tak to stejně berou jako značku - nic víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.14 17:03
@Arien píše:
taky nevím, ale nosil ho hrdě… už se nad tím spíš usmívám
jenom jsem chtěla uvést příklad že i když ho chlap nosí tak to ženskou neodloudí..

Jasně, není to záruka. Ale třeba to aspoň trochu přefiltruje. Já bych třeba do okroužkovaného nikdy nešla, tohle ctím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.3.14 17:05
@chebskamaminka píše:
tak nějak to bylo podobně i u nás, ale teda, bez toho odchodu, ono to je jedno, když to vidí milenky a ví, že je zadaný, tak to stejně berou jako značku - nic víc :zed:

Mamčo, ony to některé berou, že je to „ověřená značka“ :mrgreen:, takže je to spíše láká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.3.14 17:06
@Litta píše:
Já bych třeba do okroužkovaného nikdy nešla, tohle ctím. ;)

Souhlas, já taky ne…stavět své štěstí na neštěstí druhého :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.14 17:07

@Lady Godiva Navíc když uteče od jedné, mohl by mít tendence utíkat i ode mě. Nejsem naivka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.3.14 17:09
@Litta píše:
@Lady Godiva Navíc když uteče od jedné, mohl by mít tendence utíkat i ode mě. Nejsem naivka. :mrgreen:

To právě není jisté, že uteče. Většinou neutíkají…a zůstávají s původní partnerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.14 17:17

@Lady Godiva Jo takhle, no to je druhá věc. A máš pravdu, že to tak bývá častěji. To by bylo pro mě tuplem nesmyslné, mrhat čas a energii na něco tak neperspektivního. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.3.14 17:26
@Litta píše:
@Lady Godiva Jo takhle, no to je druhá věc. A máš pravdu, že to tak bývá častěji. To by bylo pro mě tuplem nesmyslné, mrhat čas a energii na něco tak neperspektivního. :mrgreen:

Chytrá holka, ne nadarmo tam máš tu lišku, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.14 17:27

@Lady Godiva no i tak jsem to myslela, že je ověřený, ale dnes už to po té zkušenosti beru jinak, nezajímá mě jak na to kouká milenka, to je její problém, zajímá mě co dělá můj muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.14 17:30
@Litta píše:
Jasně, není to záruka. Ale třeba to aspoň trochu přefiltruje. Já bych třeba do okroužkovaného nikdy nešla, tohle ctím. ;)

naneštěstí je spousta super dam, nebo i chlapů, který tu roli milenců a milenek radí zastanou, kteří to nectí, ale jak říkám dnes už mě ani tak nezajímá jestli to ctila manželova milenka, zajímá mě víc to, že to nectil můj manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
3.3.14 17:39

Já snubní prstýnek nosím a zásnubní taky :lol: manžel jen někdy :cert: kvůli práci si ho nebére.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
3.3.14 17:52

@Arien
tak hlavně, že to odradilo jeho, že? zase to svalování na ostatní.

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.3.14 19:26

Potenciální milenky bych vynechala, ty by neměly šanci, kdyby je nechtěl váš manžel…a podle mě je fuk, zda to s nimi dělal a odcházel od vás s prstýnkem na ruce nebo bez…

• Citovat
  • Upravit
1356
3.3.14 20:54

Manžel si dělá srandu, že na chlapy s prstýnkem se lepí žensky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat