Nošení těžkých věcí - 1 trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
3.1.15 19:18
@araw píše:
Nepřeháníte to tu? Jako opravdu, v 5tt určitě žádné roztahování a pod nesmysly nebolí. plod je starý 3tt :zed:

Dalsi tu je…jdu sebodnout… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.1.15 19:21
Naprostý souhlas, je to fakt divné :roll:
@Elis321 píše:
@araw a co pak to že se zeptám je bláznění? :roll:

6e blázní, že potratí kvůli nákupu. jako spousta matek nosí děti, nákupy a nic se nestane. I kdyby potratila, fakt to nebude z nákupu, ale proto, že v 5tt to prostě ještě je pořád nejisté. a pozorování a bláznění ji nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.15 19:22
@araw píše:
A já teda můžu zakladatelce napsat ať nešílí? :nevim: první i druhé těhotenství skončili preeklampsií, druhé bylo těžce rizikové s opravdovými zdravotními riziky a po několika potratech, tak to můžu ne :roll: Fakt logika, jen ji tu podpořte, bude si hlídat každé píchnutí a to ji fakt pomůže :zed:

Preti si to znova apak rypej… zakladatele jsme naopak psaly, atse urcitesetri a nic tezkeho at netaha… nerikali jsme ji, ze urcite potratia at radsi zustane uz cele tehotenstvi doma… se prober a nevymyslej si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942

Mně vždycky tělo „napovědělo“ bolením břicha, když jsem něco přehnala. Nijak jsem se neomezovala, ale když mě z námahy rozbolelo břicho, prostě jsem dala na chvíli kopyta nahoru. Teď tahám 10kg prcka a zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@crazy0 píše:
Dalsi tu je…jdu sebodnout… :mrgreen:
:potlesk: dobrý nápad, pá :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.1.15 19:24
@crazy0 píše:
Preti si to znova apak rypej… zakladatele jsme naopak psaly, atse urcitesetri a nic tezkeho at netaha… nerikali jsme ji, ze urcite potratia at radsi zustane uz cele tehotenstvi doma… se prober a nevymyslej si

Nákup byl jistě strašně těžkej, pochybuju že táhla pytel s bramborama. Nákupy nosí velká většina těhotných žen, které mají normální těhotenství. Nákup ji nijak neohrozí. Fakt jste bláznivé, ale tak se vás tu sešlo více, tak se hlídejte, ať proboha někde něco nezvednete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.1.15 19:24

Tak napsat tehotny ze umre nebo potrati, to snad neni mozny.

Zbytecne netahej nic tezkeho, nejezdi na koni, nelez po skalach, nechytej pady, netahej 50ti kilovy pytle atd.
A klidne se o sebe a mimino boj, mas na to pravo.
Ze nekdo to ma jinak je jeho vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.15 19:30
@araw píše:
Nákup byl jistě strašně těžkej, pochybuju že táhla pytel s bramborama. Nákupy nosí velká většina těhotných žen, které mají normální těhotenství. Nákup ji nijak neohrozí. Fakt jste bláznivé, ale tak se vás tu sešlo více, tak se hlídejte, ať proboha někde něco nezvednete :roll:

ty se zase nerozbreč, že tu nemáš výjimečně posilu :* že tu jsou taky normální a hodné ženské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.15 19:31
@g.sandova píše:
Tak napsat tehotny ze umre nebo potrati, to snad neni mozny.Zbytecne netahej nic tezkeho, nejezdi na koni, nelez po skalach, nechytej pady, netahej 50ti kilovy pytle atd.
A klidne se o sebe a mimino boj, mas na to pravo.
Ze nekdo to ma jinak je jeho vec.
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.1.15 19:39

Zakladatelko, je mi líto, že se tu najdou zase nepříjemné rýpalky, kterým to přijde „úsměvné“. Já mam syna po IVF a bála jsem se celé těhotenství, krvácela jsem asi dvakrát, tak jsem si sakra rozmyslela, zda budu něco těžkého tahat a tím ohrozím ten mega zázrak, který mi byl dopřán. Jako chápu, že když má ženská dvě děti a těhotenství probíhá ok, tak je normálně nosí, zvedá atd…
Ale vědomě tahat mega těžké věci v těhotenství, jen proto, že pokud to má vydržet, tak to vydrží, mi přijde taky trochu ujeté. Ale prostě z mého pohledu je těhotenství jedna velká obava, protože ženská, která si to musí doslova vybojovat, rozhodně nechce nic riskovat.
Určitě buď v klidu, těžké nákupy si myslím nevadí, ale nepřeháněla bych to a větší nákupy absolvovala s manželem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.1.15 19:40

@araw :pocitac: :pocitac: :pocitac: :roll: další paní chytrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.1.15 19:40

Pane bože. Je v pátým týdnu! Že ji někde píchne, nebo zabolí je úplně normální. Těch pár milimetrů, co v ní je je zatím samostatná jednotka, co si žije ze svého pl. váčku, zatím se zahnizduje a to k tomu patří. Ještě není ani spojenené s matkou placentou, prostě se dějí hormonální změny, nijak a ničím zásadní pro nějaké obavy.
Ani zásadni proto, aby řešila, nebo neřešila 5 nebo 10 kilo zátěže. To může řešit o mnoho týdnů později.
Jestli se embyro uchytí, nebo ne tímhle neovlivní, to je o úplně něčem jiném.
Vidno, že přecitlivělých a hlavně nevědomých mamin je to převaha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.15 19:43

@berry4 netvrdím, že to pro tebe nemůže být úsměvné, proč ne, jen stačilo říct to zakladatelce normálně. Ano, také nesnáším, když někdo dělá z těhotenství nemoc, ale zakladatelka se pouze zepptala, jelikož jí bolelo břicho a nebylo jí dobře. Co je na tom?
Je tu spoustu stupidnějších diskuzí a není na ně potřeba odpovídat hnusně. Já třeba díky tahání těžkého syna už o těhotenství přišla…a o syna díky tahání dětí ve školce málem taky..přesně poznám ty bolesti, když něco tahám a pak cítím, že to bylo špatně…
Každá žena to má holt jinak a myslím, že není důvod hned na někoho útočit.
Naštvalo mě zkrátka, jak si se k zakladatelce zachovala, je jedno o jaký jde problém, zkrátka necháp tohle chování lidí. To je celé. Samozřejmě pokud si taková, s tím já nic neudělam.
Hezký večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.1.15 19:44
@Moise píše:
@berry4 a ty jsi při prvním těhotenství věděla, co všechno si můžeš a nemůžeš dovolit? přeháníš, jen se zeptala :nevim: :nevim:

Neřešila jsem to. Byla jsem těhotná, ne nemocná. Píchání jsem také poci´tovala ovšem už před těmi 24 mi lety jsem se i bez internetu dokázala dovtípit, že to k těhotenství patří. To je moje odpověd´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.1.15 19:52
@berry4 píše:
Neřešila jsem to. Byla jsem těhotná, ne nemocná. Píchání jsem také poci´tovala ovšem už před těmi 24 mi lety jsem se i bez internetu dokázala dovtípit, že to k těhotenství patří. To je moje odpověd´.

ty už dej pokoj s tím nemocná a těhotná SAKRA!!! jsi fakt… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky