Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pristi tyden budou malemu brat nosni mandle. Chci se zeptat, jak dlouho jste po operaci nechavaly deti doma ze skolky?
Ahojky ja myslim ze nas syn byl doma, tyden nebo dva. Uz presne nevim.
Doporučen byl týden bez kolektivu, ale v tom týdnu se projevil kvůli narkóze zánět nosohltanu, po něm jsme dali ještě rekonvalescenci, takže nakonec to byly 3 týdny.
Byli jsme týden. Ale ještě před operací jsem je nechala taky týden doma, aby něco nechytli.
@Jaja87 týden až dva, záleží na ročním období a momentální situaci ve školce(velká nemocnost apod.),tak nám to říkali v nemocnici…
@mogo Ja uz si to nepamatuji, syn byl nekdy na tom v rijnu. To je snad jedno, ze jsem napsala tyden nebo dva. Zakladatelka se ptala, ja odpovedela. ![]()
A muzu se zeptat jak to vase deti snasely? Bylo jim hodne spatne po narkoze? Synovi jsou tri…
@jananovakova2 Všechny děti, které to absolvovaly s námi, snášely narkózu dobře a odpoledne po zákroku šly domů. Bohužel dcera měla smůlu a zvracela ještě druhý den ráno, takže my musely zůstat přes noc.
Jinak po týdnu na kontrole mi lékař doporučil nechat ještě jeden týden ze školky doma.
Dcera to absolvovala před měsícem, jsou jí taky tři. A špatně jí vůbec nebylo, jen chvíli plakala, když jí přivezli, ale pak usnula a po probuzení už o ničem nevěděla.
@jananovakova2 píše:
A muzu se zeptat jak to vase deti snasely? Bylo jim hodne spatne po narkoze? Synovi jsou tri…
Syn spinkal, a byl uplne v pohode.Sem tam zaknoural. Jinak jak se vzbudil, po troskach dostal napit. Snasel to statecne a skvele.Bylo mu dobre, nic ho nebolelo.Byl na tom ve 3.5letech.
@jananovakova2 V pohode to vydrzi..Po narkoze syn mohl pit ale po lzickach, aby se nepozvracel. A postupne se mohl pit po mensich locich.To zvladnete neboj.
Dcera byla před třemi týdny, ale laserem. Po narkoze ji bolel jen krk od intubace, za půl hodinky jsme jely domů a do večera kňourala. Druhý a treti den ji bolela hlava. Od 4.dne byla v pohodě. Doma byla tyden pred výkonem a dva po výkonu.
@Jaja87 moc se omlouvám, chtěla jsem zmínit zakladatelku, ne tebe…
překoukla jsem se a nezkontrolovala si to… ![]()