Nosní mandle - jak dlouho pak doma ze školky?

2.3.15 07:58

Nosni mandle, jak dlouho pak doma ze skolky?

Pristi tyden budou malemu brat nosni mandle. Chci se zeptat, jak dlouho jste po operaci nechavaly deti doma ze skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
2.3.15 08:03

Ahojky ja myslim ze nas syn byl doma, tyden nebo dva. Uz presne nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
2.3.15 08:04

Doporučen byl týden bez kolektivu, ale v tom týdnu se projevil kvůli narkóze zánět nosohltanu, po něm jsme dali ještě rekonvalescenci, takže nakonec to byly 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.3.15 08:32

Byli jsme týden. Ale ještě před operací jsem je nechala taky týden doma, aby něco nechytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.3.15 08:32

@Jaja87 týden až dva, záleží na ročním období a momentální situaci ve školce(velká nemocnost apod.),tak nám to říkali v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
2.3.15 08:39

@mogo Ja uz si to nepamatuji, syn byl nekdy na tom v rijnu. To je snad jedno, ze jsem napsala tyden nebo dva. Zakladatelka se ptala, ja odpovedela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
2.3.15 08:41

Ja nechala 14dni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 08:45

A muzu se zeptat jak to vase deti snasely? Bylo jim hodne spatne po narkoze? Synovi jsou tri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15433
2.3.15 08:48

@jananovakova2 Všechny děti, které to absolvovaly s námi, snášely narkózu dobře a odpoledne po zákroku šly domů. Bohužel dcera měla smůlu a zvracela ještě druhý den ráno, takže my musely zůstat přes noc.
Jinak po týdnu na kontrole mi lékař doporučil nechat ještě jeden týden ze školky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.3.15 08:50

Dcera to absolvovala před měsícem, jsou jí taky tři. A špatně jí vůbec nebylo, jen chvíli plakala, když jí přivezli, ale pak usnula a po probuzení už o ničem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
2.3.15 09:03
@jananovakova2 píše:
A muzu se zeptat jak to vase deti snasely? Bylo jim hodne spatne po narkoze? Synovi jsou tri…

Syn spinkal, a byl uplne v pohode.Sem tam zaknoural. Jinak jak se vzbudil, po troskach dostal napit. Snasel to statecne a skvele.Bylo mu dobre, nic ho nebolelo.Byl na tom ve 3.5letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 09:04

Docela se bohim toho ze mu nebudu moct dat dlouho napit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
2.3.15 09:06

@jananovakova2 V pohode to vydrzi..Po narkoze syn mohl pit ale po lzickach, aby se nepozvracel. A postupne se mohl pit po mensich locich.To zvladnete neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
2.3.15 09:47

Dcera byla před třemi týdny, ale laserem. Po narkoze ji bolel jen krk od intubace, za půl hodinky jsme jely domů a do večera kňourala. Druhý a treti den ji bolela hlava. Od 4.dne byla v pohodě. Doma byla tyden pred výkonem a dva po výkonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.3.15 08:05

@Jaja87 moc se omlouvám, chtěla jsem zmínit zakladatelku, ne tebe… :)překoukla jsem se a nezkontrolovala si to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí