Zkušenosti s prací v Notino Rajhrad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty bláho, celý den balit Chanely a krémy za tisíce a ani nevydělat si na ně. To by mi nějak zhořklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kolegyni co tam dělala brigádně, jako dá se tam dobře vydělat, ale nevím jestli bych se byla schopná svlíknout do kalhotek a podprsenky při kontrole pokud něco nevynáším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigáda
Hele, dělám tam pár měsíců na pickingu. Nachodíš se, spíš bych řekla naběháš
A co Ti to dá? Základní mzda bych řekla slušná, plus bonusy když plníš normy a kvalitu, můžeš si volit směny jen na 6h ( 5,5 + pauzu) když třeba nezvládáš osmičky kvůli škole nebo fyzicky. Chodím sice z práce vyždímaná, ale čistá hlava a když ti dojde výplata i bonus, tak peníze za to stojí. ![]()
Shrnutí: Jako brigáda super, na HPP bych to nedala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElenaKa píše:
Mám kolegyni co tam dělala brigádně, jako dá se tam dobře vydělat, ale nevím jestli bych se byla schopná svlíknout do kalhotek a podprsenky při kontrole pokud něco nevynáším.
Elenko, tak žhavý to není.
Jsou tam skenery při odchodu ze skladu. ANO, je to přísný, ale žádný svlíkání. Navíc teď je tam plno levné pracovní síly z východu a ti se chovají jak kdyby to tam osvobodili a byli jediní, kdo musí plnit normy.
Takže třeba v regálech když blokují, tak se neposunou ani o centimetr a pak očekávají, že ty je hned pustíš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit