Zkušenosti s prací v Notino Rajhrad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
17.10.21 19:53

Ty bláho, celý den balit Chanely a krémy za tisíce a ani nevydělat si na ně. To by mi nějak zhořklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.10.21 15:37

Mám kolegyni co tam dělala brigádně, jako dá se tam dobře vydělat, ale nevím jestli bych se byla schopná svlíknout do kalhotek a podprsenky při kontrole pokud něco nevynáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.22 04:44

Brigáda

Hele, dělám tam pár měsíců na pickingu. Nachodíš se, spíš bych řekla naběháš :mrgreen: A co Ti to dá? Základní mzda bych řekla slušná, plus bonusy když plníš normy a kvalitu, můžeš si volit směny jen na 6h ( 5,5 + pauzu) když třeba nezvládáš osmičky kvůli škole nebo fyzicky. Chodím sice z práce vyždímaná, ale čistá hlava a když ti dojde výplata i bonus, tak peníze za to stojí. :*
Shrnutí: Jako brigáda super, na HPP bych to nedala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.22 04:48
@ElenaKa píše:
Mám kolegyni co tam dělala brigádně, jako dá se tam dobře vydělat, ale nevím jestli bych se byla schopná svlíknout do kalhotek a podprsenky při kontrole pokud něco nevynáším.

Elenko, tak žhavý to není. :D :D Jsou tam skenery při odchodu ze skladu. ANO, je to přísný, ale žádný svlíkání. Navíc teď je tam plno levné pracovní síly z východu a ti se chovají jak kdyby to tam osvobodili a byli jediní, kdo musí plnit normy. :( Takže třeba v regálech když blokují, tak se neposunou ani o centimetr a pak očekávají, že ty je hned pustíš :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat