Nova maminka v Beroune bez kamaradek

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
11.6.12 17:37

Já se přidám také!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.12 22:57

Ahoj holky, tak hlasi krasne pocasi, mate nekdo chut jit na prochazku? Teda asi az pozdeji odpoledne, protoze bysme se taky mohli uvarit :D ja mam cas zitra a nebo v utery, pak uz budem s malym balit a hura na dovolenou. Tak pokud se vam nekomu bude chtit, treba jen na zmrzlinu, tak napiste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.6.12 09:08

Já ano, stále ještě lezu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 13:25

Tak fajn, a kdy bys mela cas? my muzem dneska tak mezi 4-5 a nebo pak zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.6.12 13:48

Klidně dneska, kde se sejdeme? Jsem online, tak stačí čas upřesnit podle potřeby. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 14:31

Super, mladej ted zrovna usnul, koupal se na balkone, tak az se probudi, tak mu dam sunar a muzem jit. Ty bydlis nekde blizko me vid, u centra? tak bysme se mohli sejit treba u bankomatu ceske sporitelny na namesti? Jak je prodejna kol sirer? ja to tady moc neznam, tak pokud mas lepsi napad, tak napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.6.12 14:37

Dobrá, budu u bankomatu :) Počítám s 16:00, ještě napiš přesně, jsem tam za dvě minuty z domova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 14:50

Ok, ja se ozvu kdyby neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 15:35

Tak porad jeste spime, tak to zatim presunem na 16.30. To se snad uz probudi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.6.12 16:01

Já mám čas jen do těch pěti, tak jestli to má cenu… Necháme to jindy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 16:06

Aha, tak jak chces. my pujdem urcite alespon na zmrzlinu, zitra mame jeste cas a pak uz ne, jedem pryc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.6.12 16:31

Tak si napíšem zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 17:47

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka janova
14.8.12 20:16

help me pls

@Clarisw píše:
Ahoj holky, pokud byste měly čas a chuť se tento týden sejít(jestli nebude pršet)ozvěte se.

ahojky, sice reaguji trochu pozdě, ale také jsem v Berouně nová a nikoho tu neznám :(, mám 16ti měsíční holčičku a jsem trochu znepokojená z toho, že nemá kolem sebe žádné kamarády :(
Prosím vas holky, kdyby jste na tom byly tak jako mi…ozvěte se na mail lenka. janova@yahoo.com, protoze ja nevim jak tady ta diskuze funguje…

• Citovat
  • Upravit
23
15.8.12 10:19
Ahojky, ja mam 12ti mesicni dceru a bydlime na sidlisti v Beroune. Kde bydlite vy? Obcas chodime na prochazky s Clarisw. Kdyztak napis a muzem se sejit nekde na hristi :D
Ps: psala jsem ti na mail, ale vratil se zpet.
@lenka janova píše:
ahojky, sice reaguji trochu pozdě, ale také jsem v Berouně nová a nikoho tu neznám :(, mám 16ti měsíční holčičku a jsem trochu znepokojená z toho, že nemá kolem sebe žádné kamarády :(
Prosím vas holky, kdyby jste na tom byly tak jako mi…ozvěte se na mail lenka. janova@yahoo.com, protoze ja nevim jak tady ta diskuze funguje…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny