Jenda - evidence na pracáku a VZP

47
22.6.26 22:01

Jenda- evidence na pracáku a VZP

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..v červenci se budu evidovat přes elektronickou verzi - Jenda na pracáku a chtěla jsem se zeptat jak se to pak řeší na VZP. Zda jim stačí ukázat pak nějaké potvrzení z té aplikace, nebo jak se toto řeší..ono se všude píše že to na VZP stačí poslat elektronicky taky, ale mám strach aby se něco náhodou nepokazilo tak kdybych tam přímo šla, zda si mám něco vytisknout přímo z toho Jendy a jim to ukázat případně co se bude dít pokud to potvrzení z Jendy nepřijde do těch 9 dnů dokdy si musím zařídit pojišťovnu, děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
22.6.26 22:02

Já jsem totiž hrozná ale nechce se mi chodit na pracák osobně kvůli velice,,příjemné" paní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.26 22:03

A ještě se chci zeptat už si to moc nepamatuju..jedna známá říkala že co se týká zapoctoveho listu tak si to ta aplikace vše postahuje sama..nebo zápočtový list tam musím nahrát abych dostala podporu? Já mám totiž pocit že jsem nikdy zápočtový list na pracáku neodkládala..mám teda smlouvu která mi doběhne, maturitní vysvědčení a občánku což stačí k evidenci ale zdá to stačí i na to abych dostala podporu, mockrát děkuji 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.26 23:09

V Jendovi se ti objeví dokument s potvrzením, že jsi v evidenci a ten dokument pak zahraješ do Moje VZP. Je to jednoduché. Určitě to nebude do těch osmi dnů, co máš ohlašovací povinnost, může to být klidně za měsíc. Já jsem to do VZP nahrála prostě, až jsem ten dokument měla, žádný problém z toho nebyl. Pojištěna jsem byla, tak co. Pracák to prý navíc sám posílá VZP i seznam uchazečů o zaměstnání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat