Nova maminka v Beroune bez kamaradek

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

23
11.1.12 11:29

Nova maminka v Beroune bez kamaradek

Ahoj holky, jsem tady relatyvne nova a tak nevim jak presne zacit. Tak snad takhle. Mam skoro sestimesicni dcerku Julinku a manzela ktery je cely den v praci vcetne sobot takze je mi nekdy smutno, potrebuji si taky popovidat o necem jinem ale podelit se i o zkusenostech ktere obnaseji behani okolo mrnousku :D Strasne rada bych nasla nejakou kamaradku na obcasne povidani, mozna i prochazky s kocarkem a nebo kaficko :) Bydlime v Beroune a kdyby jste nektera mela zajem se skamaradit tak se ozvete, budu moc rada. Jo jeste bych dodala, je mi 33 a Julinka je nase prvni miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Clarisw
11.1.12 20:47

Ahoj, také bydlím v Berouně a můj chlapeček se narodil stejně jako tvoje holčička 30.7.2011 a shodou okolností je mi také 33. :) Ráda si někdy popovídám, či zajdu na procházku z kočárkem.

• Citovat
  • Upravit
23
12.1.12 17:45

Ahoj Clarisw, budu moc rada, kdyz se nekdy sejdeme. Kdyby se ti chtelo tak klidne napis a muzem se domluvit :mavam: Ja chodim ven kazdy den odpoledne i s nasim pejskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Clarisw
15.1.12 15:17

To určitě napíšu. A kam chodíš na procházky?

• Citovat
  • Upravit
23
15.1.12 19:13

Vetsinou chodime smer hrbitov, Cerny vrsek, smer velke sidliste mezi domkama v klidnejsich castech Berouna nebo Meska hora. Kam chotis ty na prochazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
6.2.12 10:39

Ahoj, čekám první dítě na přelomu července/srpna a hledám kamarádky z Berouna. Je tu vůbec někdo takový?? Zatím pracuji v Praze, v Berouně jsme rok a půl, ale nikoho tam neznám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.2.12 21:07
Ahoj Linetko, ja uz budu mit koncem cervence rocni holcicku :srdce: , ale kdyz by jsi chtela tak se klidne ozvi :) .
Linettka píše:
Ahoj, čekám první dítě na přelomu července/srpna a hledám kamarádky z Berouna. Je tu vůbec někdo takový?? Zatím pracuji v Praze, v Berouně jsme rok a půl, ale nikoho tam neznám. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Clarisw
7.2.12 07:58

Ahoj Linettko, jsem na tom stejně jako czechmex, jen mám chlapečka. Klidně se ozvi. :)

• Citovat
  • Upravit
37
4.6.12 16:45

Ahoj,
ja se ted taky nedavno pristehovala do Berouna a skoro nikoho tu neznam, mam uz skoro rok stareho chlapecka, taky prvni mimco a je mi 31, tak pokud budete chtit, tak se mi prosim ozvete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.6.12 10:17

Ahoj Janef,
s Clarisw chodime alespon 1-2× do tydne s detma na prochazky, muzem se nekdy domluvit a sejit se. My bydlime na Velkem sidlisti, kde jste vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.6.12 10:19

My bydlime v centru na Havlickove, takze to mame vsude kousek :) To by bylo moc fajn se nekdy sejit, rada si popovidam a malej se urcite rad seznami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
5.6.12 11:24

@janef No, tak to si máváme do oken! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.6.12 11:57

vazne? To je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.6.12 12:05

My obcas chodime na Mestskou horu a nebo kdyz je velke teplo tak i k rece, mame psa a ten chodi na prochazky s nami. Ke konci tydne snad bude lepsi pocasi a tak se asi vydame na Mestskou horu, kdyby jste se chteli pridat tak napis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.6.12 15:12

moc radi se pridame, napis mi pak prosim kdy a kde a my tam dorazime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny